Wkanl

Hoe kan ik nieuwe buren verwelkomen

Groet nieuwe buren is altijd een mooi gebaar om een geweldige eerste indruk te maken en eventueel een vaste relatie te beginnen, dat zal u goed van pas voor de komende jaren. Als je ziet dat "Te Koop"-teken op het grasveld naast de deur gemarkeerd met "Verkocht", kan je verwachten dat je nieuwe buren te zijn op de weg. Hier zijn een aantal handige stappen en tips over het maken van uw nieuwe buren welkom in de buurt!

Stappen

Hoe kan ik nieuwe buren verwelkomen. Zoek uit wie zal verhuizen in.
Hoe kan ik nieuwe buren verwelkomen. Zoek uit wie zal verhuizen in.
 1. 1
  Zoek uit wie zal verhuizen in. Is het een pasgetrouwd stel, een gezin met kinderen, of een bejaarde tweetal? Deze informatie is belangrijk om te weten zodat je ze goed kunt verwelkomen en een idee hebben van wat moet ze zouden kunnen hebben voor of na hun aankomst. Zoek uit door te vragen vrienden, andere buren, of de makelaar de verkoop van het huis. Het is fijn om nieuwsgierig te zijn, maar voorkomen dat pretentiously nieuwsgierig.
 2. 2
  Overweeg het maken van of het voorbereiden van iets als een zorgzame gebaar voor uw nieuwe buren. Denk na over wat het is als je voor het eerst verhuizen naar een nieuw huis, soms kun je niet eens iets vinden om een ​​lekker kopje koffie te maken! De volgende ideeën leuke welkomstgeschenken te nemen rond de eerste keer dat u uw nieuwe buren te begroeten:
  • Maak een verse partij van. U kunt altijd bieden om een ​​kopje koffie te maken, indien nodig! Als ze lijken ongemakkelijk over komst over voor een drankje op het eerste, bieden een extra ketel totdat ze kunnen lokaliseren hun eigen.
  • Maak een warme maaltijd voor hen te eten ter plaatse. Overwegen om dit met wegwerp borden en bestek in het geval uw nieuwe buren nog niet kunnen vinden van hun eigen. Als u zich zorgen over hun dieet voorkeuren en behoeften zijn, vooraf vragen.
  • Maak een welkomstpakket. Een mand vol met de hand geplukt goodies is een mooi gebaar dat zal worden herinnerd door de nieuwe bewoners. Koopt u een geschikte mand van enige plaatselijke ambachten op te slaan, of gebruik je eigen, en vul het met een verscheidenheid van geschikte goederen (zie "Tips"), en een kaart met een gastvrije begroeting. Maak het af door het te plaatsen in cellofaan. Lever het welkomstpakket in persoon kort na uw nieuwe buren bewegen in (hoewel het het beste om te voorkomen dat te doen de dag dat ze bezig zijn met bewegen in het huis, omdat ze al genoeg dingen om te gaan met je te hebben.)
  • Geef ze een fabriek voor hun tuin, of beter nog, een kruidentuin in een pot. Dit zal hen helpen om verse kruiden te hebben en te dienen als een marginale versiering voordat ze de tijd om hun eigen tuin te stellen heb gehad.
  • Laat kinderen maken hun eigen gebaren. Kinderen zijn vaak echt bereid om nieuwe mensen te ontmoeten, hen te laten delen in het samenstellen van iets voor de buren.
 3. 3
  Ontmoet je nieuwe buren in persoon. Een dag of twee na de nieuwe buren zijn verhuisd in (zodra de verhuiswagen heeft verlaten), loop naar hun huis met uw familie, klop op de deur en. Vertel hem dat je er bent om hen te verwelkomen in de buurt en kan eventuele hulp of vragen te beantwoorden bieden over de omgeving (als ze van buiten de stad). Bij het starten van een gesprek, punt uit eenvoudige dingen die je hebt gemerkt, zonder dat het lijkt alsof je een grondig onderzoek hebt gedaan of je zult schrikken ze. Dingen die je zou willen noemen zijn onder andere:
  • Je hebt gemerkt wat speelgoed - vragen hoeveel kinderen of kleinkinderen ze hebben, en uitleggen hoeveel je hebt, enz.;
  • Je hebt gemerkt hun tuingereedschap - laat hen weten als je een fervent tuinier ook, of dat u een reserve tuinieren hulpmiddel ze zijn gratis te lenen indien nodig, enz.;
  • Je hebt gemerkt hun honden of andere huisdieren - noemen als ze een gedeelde liefde! Je zou zelfs kunnen bieden aan het lopen honden samen te gaan, en
  • Je hebt sport of hobby-apparatuur opgemerkt buiten - laten weten dat het een belang van jou ook, of als je weet waar ze kunnen aansluiten bij een lokale club.
 4. 4
  Houd het eerste gesprek kort en to the point. Verhuizen is stressvol genoeg zonder dat buren staan ​​op uw veranda zoek naar een lange garen. Laat ze weten wie je bent, dat je beschikbaar om te helpen bent, en dat je hebt gespot een gedeeld belang. U kunt peilen hun bereidheid om te blijven praten van daar, wijken in de zin van het geven ze de ruimte.
 5. 5
  Bieden aan een welkomstdiner of barbecue voor hen organiseren. Nodig ze uit om uw huis voor een lekkere, warme maaltijd en leren elkaar kennen. Zorg ervoor om hen te laten weten dat het is casual en dat er geen noodzaak om iets te brengen.
 6. 6
  Blijf uw nieuwe buren te begroeten. Het is belangrijk om de verbinding verder dan de eerste klop op de deur te handhaven. Glimlach en zeg hallo elke keer dat je ze ziet, als je ze blijven erkennen, zal het hen het gevoel gewaardeerd en verwelkomd ver buiten hun aankomst en helpt bij het creëren van een band tussen u. Voor je het weet, zou u het creëren van een langdurige vriendschap tussen uw nieuwe buren en je familie!

Tips

 • Geef je nieuwe buren een gesprek als je jezelf niet kunt invoeren in persoon. Als je hun telefoonnummer hebt ontdekt, bel en laat een leuk bericht begroeting.
 • Er zijn een aantal echt nuttige dingen die je kunt laten nieuwe buren weten over, zoals:
  • Garbage collection data en eventuele bijzondere regelingen recycling;
  • Als ze kinderen hebben, waar de lokale scholen zijn, en waar de gym / sport / kunst / ballet, enz., kunnen lessen worden gevonden, alsmede activiteiten geen gezamenlijke kinderen in uw omgeving, of zelfs regelmatig ontmoeten-ups in uw huis. Zorg ervoor dat ze weten waar de lokale openbare bibliotheek is en wat ze nodig hebben om een ​​kaart te krijgen;
  • Neighborhood Watch, Crime Watch, of soortgelijke buurman veiligheidsprogramma's;
  • Reguliere / traditionele buurt speciale evenementen gedurende het jaar, zoals de gedeelde werf verkoop of straatfeesten;
  • Carpoolen opties;
  • Eventuele problemen met betrekking tot erfdienstbaarheden, rechten van overpad, gedeelde nutsbedrijven, enz. Laat ze niet bombarderen met deze informatie meteen - laat ze zich in eerste!
  • Als je en je buurman allebei kinderen van dezelfde leeftijd, prod jou om zich voor te stellen. Dit kan vooral nuttig op stap in dag te krijgen van de nieuwe buren kinderen bezig terwijl alles is een puinhoop.
 • Als het geven van uw buren iets, probeer niet om iets dat ze nodig hebben om terug te keren naar u, zoals een mand of een bord te geven. Het is vaak moeilijk om bij te houden van het hebben om iets terug als je in het midden van het uitpakken van uw nieuwe huis te houden.
 • Ideeën voor dingen toe te voegen aan een welkomstpakket voor nieuwe buren zijn onder andere:
  • Food items: koffie / thee tassen, snacks, verse groenten en fruit, vers gebakken brood, koekjes, misschien wat duurzaam voedsel basics zoals pasta, rijst, kant-en-maaltijden in verpakkingen, enz.;
  • Speelgoed als je kinderen (kleurpotloden, stoepkrijt, stickers, etc.) gemerkt;
  • Kaart van de wijk of het gebied;
  • Een magneet of grafiek met lokale nood telefoonnummers voor hun koelkast (afhalen bij uw plaatselijke gemeente);
  • Cadeaubon voor een lokaal restaurant, kapsalon, of de kinderen spelen center;
  • Openbare bibliotheek card applicatie en brochures reclame bibliotheek diensten en evenementen;
  • Gezicht ringen en handdoek (geborduurde daarvan zijn best).
 • Een alternatief voor het geschenk mand is een picknickmand. Het reeds is gevuld met borden en bestek, en alles wat je hoeft te doen is het toevoegen voedsel.

Waarschuwingen

 • Vermijd al te aardig of nieuwsgierig. Uw buren zullen waarderen een kleine welkom, maar niet overboord te gaan en krijgen onder de voeten, terwijl ze zich vestigen in, om dit te doen kan een negatieve indruk op hen.
 • Als je niet meteen klikt met uw buren, houd een open geest. Het is niet noodzakelijk te zijn de beste maatjes, maar het is belangrijk om goede relaties en een goedwillende vriendelijkheid om ervoor te zorgen dat u samen te werken en elkaar opschieten als dat nodig is te handhaven.
 • Vermijd gaande over hoe goed of slecht de vorige buren waren. Het toont een tendens namens u om te oordelen en te vergelijken en kan de nieuwe buren dat zij niet zullen voldoen aan uw pre-opgelegde en eventueel hoge normen zorgen.

Dingen die je nodig hebt

 • Mand of belemmeren plus goodies als het maken van een welkomstpakket, plus de voorgestelde items als vermeld onder "Tips"
 • Ingrediënten voor vers gebakken goederen
 • Diner of barbecue essentials