Wkanl

Hoe maak je een leven van het celibaat te leven

Of u nu het invoeren van het priesterschap of doet het om persoonlijke redenen, de resterende celibatair kan een moeilijk ding om te doen. Met deze instructies en steun van mensen om je heen (en misschien een gids van boven), kunt u een celibatair leven te leiden. Het nemen van een gelofte om een ​​leven van het celibaat is zeer uitdagend, en het is geen gemakkelijke keuze te maken als degenen die dicht bij je bent niet ondersteunend. Er zijn voordelen aan een leven van het celibaat. Als je merkt dat interessante dingen te doen kun je de verleiding om uw gelofte te breken te voorkomen.

Stappen

Hoe maak je een leven van het celibaat te leven. Zorg ervoor dat dit is iets wat je heel serieus.
Hoe maak je een leven van het celibaat te leven. Zorg ervoor dat dit is iets wat je heel serieus.
 1. 1
  Zorg ervoor dat dit is iets wat je heel serieus. Het kan een goede zaak zijn als je het doet voor de juiste redenen.
 2. 2
  Zoek een vriend of mentor die is gegaan door deze periode in het leven en vragen te stellen over zijn of haar reden voor het maken van hun keuze.
 3. 3
  Luister niet naar gevoelens van anderen over je beslissing, als ze niet eens zijn met de jouwe. Het is uw keuze en jou alleen. In plaats daarvan, praat met vrienden en mensen die je niet zal oordelen of deze keuze die je hebt gemaakt.
 4. 4
  Doe mee met verschillende hobby's, beter niet te zijn rond mensen je kunnen seksueel worden aangetrokken voor een tijdje, indien dit kan worden vermeden. Je zou betrokken zijn met wat meer spirituele of persoonlijke activiteiten plaats geworden.
 5. 5
  Proberen om mensen die je denkt dat jij en je keuzes te begrijpen vinden. Doet dit alleen kan zeer uitdagend zijn. Vertel hem dat je een aantal morele steun nodig.
 6. 6
  Vermijd verleiding, vooral aan het begin van deze levensstijl. Breng jezelf niet in situaties die kunnen leiden tot seksuele activiteit, zoals nauwe kwartalen met iemand van het aantrekkelijke geslacht. Geen tijd alleen en afgezonderd doorbrengen samen, tenzij je absoluut weten dat je kunt controleren van jezelf in die situatie. U kunt nog steeds intiem en dicht bij hen, zolang u de baas bent. (Het helpt ook voor hen om te weten van uw statuten met deze levensstijl)
 7. 7
  Het is een feit dat na een bepaalde tijd, dat als je jezelf niet te herinneren aan wat je seksueel ontbreken, stopt u het gevoel sterk dringt. Dit kan echter moeilijk zijn als je regelmatig betrokken zijn bij het kijken naar sociale entertainment zoals films, tv-shows, en veel advertenties en commercials die voortdurend tonen hormonaal en / of seksueel leidde relaties. Leren om deze te negeren, ze zijn de normen van de samenleving, niet de jouwe.
 8. 8
  Voor het grootste deel, blijft niets over seksuele romantiek of hormoongeïnduceerd relaties uit de buurt van uw visie te houden. Maak een lijst van alles wat je hebt willen doen. Je hebt geen partner houdt je terug, dus neem die reis of te schrijven die roman.
 9. 9
  Dingen doen alleen zal u helpen om te groeien en daag jezelf over waarom je wilde worden celibatair in de eerste plaats. Zelfempowerment is een krachtig ding als nederig gebruikt.
 10. 10
  Als religie een deel van uw beslissing om te celibatair, lees de bijbel of ander religieus boek voor begeleiding en kracht. Wenden tot uw priester of religieuze gemeenschap in tijden van zwakheid en behoefte.
 11. 11
  Celibaat beoefend kan worden binnen een relatie, als beide in overeenstemming zijn.
 12. 12
  U kunt dan zowel elkaars kracht te zijn, en leer iets samen, zoals een instrument dat de geest bezig zal houden.
 13. 13
  De vreugde van het leren en zich meer te richten op de uitoefening van andere activiteiten van het leven zal helpen om je geest te bezetten. Het zal ook vermoeit je uit en maak je goed slapen.
 14. 14
  Het celibaat wordt gezegd dat het een geweldige manier om mentale krachten en concentratie te verbeteren.
 15. 15
  Het celibaat kan een romantische relatie om te groeien en te ontwikkelen tederheid, rijpheid, en zelfgave. Ware liefde duurt een lange tijd, en weg te blijven van geslacht maakt de relatie stabieler, niet minder. Een man is onder de indruk van lief en zacht "Nee," een vrouw als hij haar heeft geduwd. Het verhoogt zijn respect en vertrouwen in haar. Het maakt hem willen een beter mens te zijn, ook al is hij al een speler in het verleden. De heerlijke erotische spanning is het begin van de legendarische liefdesverhalen die zorgen voor een goede huwelijken.
 16. 16
  Begrijpen waarom je wilt deze gelofte te nemen voordat u dat doet. Er zijn vele redenen waarom mensen nemen deze gelofte. De meest voorkomende is om seksueel overdraagbare aandoeningen te voorkomen, en om deel te nemen in intense studies als het celibaat bevrijdt een enorme hoeveelheid tijd van uw planning. Het zal u ook wat geld besparen, vooral op een student budget.
 17. 17
  Mediteer op deze beslissing en wees niet overhaast over. Dit is een leven lang inzet die u gaat maken.
 18. 18
  Wees er zeker van om iedereen te vertellen om je heen die u neemt een gelofte van het celibaat. Het is heel belangrijk voor degenen die het dichtst bij u over uw besluit en hen te overtuigen om u elke stap van de weg te ondersteunen vertellen.
 19. 19
  Vermijd de verleiding en zich concentreren op andere belangrijke zaken. Te houden van de inzet, ga terug naar school, krijgen een nieuwe hobby, of koop een huisdier. Blijf jezelf zo druk mogelijk.
 20. 20
  Altijd opnieuw uw geloften om de vier tot zes maanden om ervoor te zorgen dat u wilt blijven doen. Als je hebt besloten dat je niet wilt dat deze levensstijl meer leven, dan ga je gang en doe wat u wenst.

Tips

 • Blijf jezelf zo druk mogelijk
 • Doen. Handelen. Vrijwilliger. Help de gemeenschap, help je vrienden, een bezoek aan uw ouders. Naast het houden je bezig, het zal je ziel te wissen van ongewenste gedachten.
 • Als je faalt, als je bang voor mislukking zijn, als je het moeilijk vindt - laat je niet ontmoedigen. Leer om jezelf te vergeven. Je bent een aspirant, een student. Je mag niet zo vaak als nodig, zolang je niet op te geven op wat je voelt is goed voor je. Als je gelooft in God, zal Hij u vergeven als niet sterk genoeg zijn, zolang je je geloof te houden.
 • Dieet: Bepaalde soorten voedsel zoals vlees, chocolade, koffie en thee te induceren de dierlijke instincten, terwijl fruit, groenten, noten, rijst, melk producten zijn gemakkelijk te verteren en houdt de geest en het lichaam gericht. In zijn autobiografie Gandhi stelde dat dieet had sterke invloed op zijn gelofte van Brahmacharya (celibaat).
 • Blijf gezond en fit. Oefenen met uw partner, vrienden of alleen.
 • Alleen maar omdat je niet daten, betekent niet dat je mag er niet goed uit.
 • Oefening kost tijd en concentratie. Het maakt je een goed gevoel achteraf.
 • Blijven voor uzelf te zorgen met het verzorgen en goed afgestemd kleren en je zult een goed gevoel.
 • Gewoon omdat je niet willen bezighouden met seksuele activiteiten betekent niet dat je niet kunt intieme en nauwe relaties met mensen die je misschien seksueel aangetrokken te hebben, maar wees voorzichtig over je eigen controle en zorg ervoor dat ze weten dat je niet wilt sex.
 • Het beoefenen van yoga als onderdeel van uw routine kan helpen een hoop, of door uzelf of in een groep. Als je niet bang voor de verleiding, aansluiten bij een groep. In de meeste gevallen is er weinig interactie tussen de studenten en je niet kijken naar anderen.
 • Reizen is een manier om een ​​leven van celibatair leven
 • Onthoud altijd dat het leven over in verband, en dat elke gezonde relatie en contact heeft behoefte aan een dosis empathie en aandacht - kwaliteiten die weg dreigen vervagen in de mate dat spoort vervormen onze verbeelding.
 • Yoga verkent golven die de geest beïnvloeden. Deze golven zijn degenen die zullen proberen om u weg te voeren van het celibaat. U kunt leren om deze golven controle op vele manieren, maar het belangrijkste is om bewust te zijn van je stemmingen en wat van invloed op hen. Hier zijn enkele tips yogi:
 • Als er voldoende ervaren, kun je eigenlijk vrijer mensen je seksueel aangetrokken om deel te nemen. Je hoeft niet zo veel als een standaard om te voldoen aan toen in hun onderneming hebben en als gevolg daarvan, kan nervositeit of angst sterk worden verminderd.
 • In het algemeen, hoe langer je celibatair, hoe ouder je bent, en het meer vol je leven ook is, hoe makkelijker het is om je seksuele energie (en frustratie) te kanaliseren in gezonde omleidingen. Uw libido heeft ook de neiging te dalen met de leeftijd (dat helpt).

Waarschuwingen

 • Voorkomen dat het omgaan met mensen die op zoek zijn naar een intieme relatie hebben
 • Reizen, wonen in een intentionele gemeenschap of coöperatieve huishoudelijke en / of wonen in een middelgrote tot grote stad kunnen helpen andere mensen die alleen wonen of die single, voldoen en zo de pijn van sociale vervreemding van je getrouwde vrienden. Mensen alleen die enkele of die er wonen zijn meer maatschappelijk actief zijn, en doen meer vrijwilligerswerk voor een reden!
 • Wees zelfverzekerd over wie je bent, zodat uw wilskracht kan zegevieren. Uw keuze zal worden getest - of door uzelf of door een ander - en je zal moeten worden moedig om verleidingen te weerstaan.
 • Als u een man bent, kan de verleiding om niet langer te blijven celibatair toenemen met de leeftijd, omdat met elk voorbijgaand jaar, zal er een hogere verhouding van ongehuwde vrouwen aan ongehuwde mannen en vrouwen kan beginnen actief nastreven van romantische relaties met u, zelfs wanneer je niet uitnodigen dat soort aandacht.
 • Gebruik geen onschuldige knuffels of knuffels niet riskeren, totdat je bent geworden aangepast aan het celibaat.
 • Het grootste risico van het kiezen celibatair te blijven als je niet aseksueel is dat uw seksuele verlangens uiteindelijk zal winnen, en kunnen worden uitgedrukt op manieren die je niet op hadden gerekend.
 • Kiezen voor een-en celibatair te blijven is niet zonder risico's en kosten, die de neiging hebben om pieken in de aanloop naar en tijdens de middelbare leeftijd, zoals hieronder wordt uitgelegd.
 • Terwijl je nieuwe vrienden te maken, kunt u nog steeds te maken hebben met het verliezen van oude getrouwde vrienden en voelen als het derde wiel onder hen tot, op leeftijd 65, toen bijna de helft van hen wordt gescheiden of weduwe en dus enkel als u. Zij kunnen ook worden celibatair omdat veel mensen, vooral vrouwen, te geven op dating op die leeftijd. Wanneer u meer en meer verhalen van ellende uit mannen en vrouwen die offerden hun carrière voor een echtgenoot, behandelde chronische vreemdgaan, nare scheidingen of hartverscheurende bewaring gevechten hoort, kan u zich steeds dankbaar een celibatair leven te hebben gekozen.
 • Vind je jezelf te hoeven valse geruchten de ronde doen over de reden waarom je nooit getrouwd bestrijden. Sommigen kunnen je sociaal uitgesloten omdat ze anders, omdat ze bang zijn je stiekem hebben ontwerpen op hun echtgenoot, of misschien gewoon omdat je hen te herinneren aan de compromissen ze zich schamen om te trouwen te hebben gemaakt en getrouwd met hun echtgenoot blijven, zoals een oogluikend chronische valsspelen.
 • Wees niet te snel op het maken van deze beslissing, want je mag nooit volgen door met
 • Een ander risico van de resterende celibatair is sociale vervreemding van je getrouwde vrienden.
 • Als je je geest later in het leven te veranderen en besluit dat u niet langer wilt celibatair te blijven, kan je niet zo veel mogelijkheden om datum of een geschikte partner vinden zoals je deed toen je jonger was, vooral als u een vrouw bent, want mannen hebben de neiging eerder te sterven (het verlaten van een grotere verhouding van vrouwen aan mannen), en heden steeds jongere vrouwen als ze ouder worden.
 • 90% van de vrouwen in de Europa zijn getrouwd door de leeftijd van 40. Zoals u in uw jaren dertig, veertig en vijftig, veel van je vrienden en de mensen waarmee je werkt kan voelen als ze niet meer in staat om op u betrekking hebben, vooral als je geen enkele ouder die is uitgegroeid tot celibatair (of een celibatair persoon die geadopteerd). Zij kunnen je medelijden.

Dingen die je nodig hebt

 • veel tijd
 • Support Group of een Mentor
 • Praktijk en ervaring
 • Begrijpen jullie misschien af ​​en toe tegenslagen, en vastberadenheid hebben om verder te gaan met uw praktijken
 • Concrete redenen