Wkanl

Hoe je nep lip piercings maken

Heb je geprobeerd om lip piercings te maken, maar ze ofwel blijven niet op, of mensen kunnen vertellen dat ze nep? Zal niet je ouders laat je een echte een te krijgen, je bent bang voor het krijgen van een, of gewoon flat out niet wilt dat een naald geschoven door je lip? Nou ben je hier aan het juiste adres! U kunt elk van deze materialen goedkoop te kopen van ambachtelijke winkels.

Stappen

Hoe je nep lip piercings maken. Neem een stukje oorbel draad.
Hoe je nep lip piercings maken. Neem een stukje oorbel draad.
 1. 1
  Neem een stukje oorbel draad. (Het is ongeveer een centimeter lang en heeft een lus; gebruikt voor bungelende oorbellen)
 2. 2
  Wikkel de oorbel draad rond de tweede bocht van je pink lichtjes. Je wilt niet een gepropt draad hebben, het is een eikel om weer in vorm.
 3. 3
  Buig up een half centimeter van de de draad aan het gebogen uiteinde (het deel dat gaat in je oorlel hole tijdens het dragen) een kleine V. Hierdoor wordt het deel dat in je mond is gestoken zijn.
 4. 4
  Neem de naald-neus-tang en zachtjes knijpen de V plat.
 5. 5
  Snijd het andere einde (deel met een spoel en kraal) van de oorbel draad.
 6. 6
  Schuif deze uit de hoek van je mond, aan de door haar aangewezen plek op je lip. Het moet strak, dus niet in paniek raken als het een beetje krap.
 7. 7
  Gebruik je vingers om het aan te passen (gebruik een spiegel) en zorg ervoor dat het genoeg en comfortabel afgerond. En als je wilt een coole kraal aan het, stellaire toe! Genieten!

Tips

 • Uniek zijn. Als je dit doet om iemand te kopiëren, kies dan niet dit te doen. Of in ieder geval een tijdje wachten voordat u dat doet. Hoewel kopiëren iemand is de beste vorm van vleierij, kan het vervelend zijn.
 • Krijg je looks, maar gewoon laten rollen van je rug. Het is niet alsof het een van andere volkeren 'business op wat maakt je gelukkig en comfortabel.
 • Een lip ring zou moeten zijn van de binnenkant van je lip, tot net onder uw werkelijke lip. Dus niet over de lip ring worden opknoping in de lucht of op je kin. Dat zal alleen kijken dom.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zullen u bestempelen als een onruststoker omdat je "big bad piercings", gewoon negeren. Als je niet een onruststoker, dan bewijzen dat je een goed mens kan zijn.
 • Niet gebruiken als u allergisch bent voor niet-goud of zilver zijn.
 • Niet dragen deze om sollicitatiegesprekken, als het niet voor een kunst winkel of een Hot Topic, want piercings zo onprofessioneel worden beschouwd.
 • Wat je ook doet, ga niet achter de rug van je ouders '. Als ze nee zeggen, dan proberen om uw kant van view te verklaren. Als ze niet laten praten, dan is een overtuigende brief schrijven. Ze kunnen niet onderbreken, en ze zullen je standpunt zien. Gaan achter de rug van je ouders / verzorgers 'zal alleen verpesten het vertrouwen band, dus doe het dan niet.
 • Het product kan roesten na verloop van tijd, zo ja, dan zet duidelijke nagellak op. Het zal de roest te stoppen, en geef het een glans. Maar zet het niet in je mond totdat het droog is geweest voor ongeveer een uur!

Dingen die je nodig hebt

 • Punttang
 • Draad en / of oorbel draad (geen oorbel erop)
 • Een kleine kraal (optioneel)
 • Vertrouwen