Wkanl

Hoe je het type nerd dat meisjes liefde te zijn

Ben je een man? Goed voor je. Er zijn veel goede dingen over het feit dat een nerd. De mogelijkheid om de meeste stervelingen zwijgen met een enkele paragraaf is niet te versmaden en je uitgebreide kennis van Star Wars is niet slecht ook niet. Helaas, soms, nerds hebben moeite met meisjes. Je wilt niet om jezelf te veranderen, maar je wilt niet een date vrije zone ofwel. Nou maak je geen zorgen - lees net dit artikel en transformeren jezelf in het type nerd die meisjes!

Stappen

Hoe je het type nerd dat meisjes liefde te zijn. Verbeteren van je uiterlijk.
Hoe je het type nerd dat meisjes liefde te zijn. Verbeteren van je uiterlijk.
 1. 1
  Zoet zijn. Veel meisjes vinden lieve jongens onweerstaanbaar. Dit betekent niet dat je lief op het punt van het kopen van dingen om de aandacht van anderen te krijgen of concessies uw eigen behoeften en zelfontplooiing voor die van anderen zijn. Het is ook mogelijk om zoet te zijn en plezier door als iemand die weet hoe speels plagen meisjes. Verwaand is minder kans om indruk te maken nerdy meisjes dan het is om indruk te maken gemiddelde meisjes. Heb niet het gevoel moet je eigenwijs handelen. Nerdy meisjes zullen het geweldig vinden wanneer u uw nerdy kennis met hen te delen. Als alternatief...
 2. 2
  Wees zelfverzekerd. Denk je gaat ace de volgende test? NIET prediken! Het zal alleen maar je arrogant lijken. Maar zeg niet dat je gaat om het te mislukken. Een van de beste manieren om te verschijnen nederig en vol vertrouwen op hetzelfde moment is om de leider en help anderen zijn als ze een harde tijd. Nerdy meisjes zal merken wanneer je de take-charge leider. Zijnde de expert en hebben het vertrouwen om anderen te laten zien is een echte plus in de ogen van vrouwen. Zorg ervoor dat je laat ze je zien in de rol van leider of expert.
 3. 3
  Vertakken. Blijf niet steken in je vriendschap cirkel - branch out! Probeer te praten met andere mensen of het helpen van andere studenten met school werk. Word tutor! Je hoeft niet te stoppen met praten met je gewone vrienden of veranderen je persoonlijkheid - net stap uit je comfort zone. Dit zal ervoor zorgen dat u meer merkbaar.
 4. 4
  Wees aardig. Zo mooi als je kunt om iedereen - niet alleen meisjes. Mensen helpen als ze je vragen, maar niet je eigen belangen of de plannen voor anderen niet te offeren. Als je nooit naar je eigen leven te ervaren en zijn altijd bezorgd over het feit dat wat andere mensen willen dat je je zal een bittere, onvolledige persoon geworden. Omdat het een compleet persoon met hun eigen, volle leven helpt je een algemeen aangenaam persoon. Meisjes houden van leuke jongens - en dit zal waarschijnlijk ook het verhogen van uw populariteit waardering (uiteraard niet van toepassing als u er voor kiezen om te verstaan). Maar kijk uit! Vriendelijkheid is geweldig voor zijn populair bij meisjes, maar doet aantrekking niet maken, het is gewoon een 'leuk om te hebben. " Je moet plezier, flirten, fysieke actie, en sommige van de anderen op deze lijst, zoals zelfvertrouwen gebruiken wanneer het tijd is om een ​​romantische relatie in plaats van een platonische relatie
 5. 5
  Verbeteren van je uiterlijk. Ziet er zeker niet alles, maar het helpt als je je best uit te zien. Zorg voor je huid: reinigen en hydrateren elke dag. Nee - het is niet alleen voor meisjes, en ja - het is de tijd en moeite om uw huid er zijn best de moeite waard! Bovendien, veel vrouwen weten dat er bepaalde kapsels die werken voor de vorm van hun hoofd. Dit is ook geweldig advies voor mannen. Als je draagt ​​dezelfde kleren elke dag of leven in een wereld van hoge kraag shirts, probeer dan het ontspannen van je look of gewoon schoonmaken een beetje. Probeer te kleuren passen bij het dragen van een volledige outfit, en altijd voor zorgen dat je schone kleding dragen. Draag nooit sokken met broek verscholen in, en geen open overhemden, het is niet een goede uitstraling. Douchen elke dag, was je haar vaak en probeer te voorkomen dat slechte adem. Scheren, geek stoppels is niet cool (en als je bent helaas een van die mannen die bakkebaarden heeft, scheer ze ook). Baarden zijn OK maar vermijd de zogenaamde "unix baard". Dit lijkt misschien triviaal en zinloos, maar het is alles wat je waard kijken, ruiken en voelen als het type man dat meisjes liefde te krijgen! Als u een bril draagt, krijg stijlvolle kijken bril of overwegen het dragen van contacten. Probeer te geeky shirts die gerelateerd zijn aan stripboeken, video games, anime, Star Trek, computers, internet memes voorkomen; dingen die duidelijk maakt je geeky (Tenzij je gaat voor een meisje dat is in dat spul, in welk geval doen dragen deze shirts. zult ze zien dat je iets met elkaar gemeen hebben en je zult iets om een ​​gesprek rond te bouwen.)
  1. Vermijd elke jurk die is te conspicuoulsy dapper of GQ omdat je nog niet op het betrouwbaarheidsniveau om het te dragen af. En het zal ook loskomen als proberen te hard "glad" en upstage de reguliere jongens te zijn. Ga gewoon met schone, nette kleding die mooi en ingetogen kijken.
  2. Verliest de gothic kledij. Absoluut vermijden dat de "trenchcoat maffia" look. Kleed je niet in alle zwart. Ga voor een volwassen, nuchtere blik.
 6. 6
  Zoek iets dat je geniet. Lieg niet tegen jezelf, maar kijken of er een band of een sport die populair is dat je geniet. Dit is een goede manier om nieuwe vrienden te maken omdat je iets om over te praten.
 7. 7
  Realiseer je dat meisjes zijn ook mensen. Als je zenuwachtig over te praten met een meisje bent, is het niet onwaarschijnlijk dat ze voelt net zo nerveus over het naderen van je.

Tips

 • Je nodig hebt om uw vertrouwen te tonen. Hebben een goede houding, oogcontact en glimlach. Kijk niet naar je voeten tijdens het lopen, of zet je handen in je zakken op de rug! Het maakt je geïsoleerd en zachtmoedig kijken.
 • Wees een gentleman! U zult verbaasd zijn hoe ver het zal je krijgen, maar wees niet hinderlijk persistent. Als je een meisje mee uit te vragen en ze nee zegt, accepteer het. Niet rond te rennen achter haar aan en blijven vragen haar. Zelfs als ze zegt eindelijk ja, zal het zijn omdat ze ziek van je vraagt, niet omdat ze je leuk vindt!
 • Als je vraagt ​​vrienden om je te helpen, zorg ervoor dat ze serieus te nemen en niet gewoon lopen naar het meisje en vraag haar uit voor jou. Dat hier maakt dat je een lafaard en dat is nooit goed.
 • De meeste meisjes (en waarschijnlijk ook jongens) zijn op zoek naar iemand die maakt ze zich veilig voelen en veilig. Niet financieel, maar emotioneel. Realiseer je dat iedereen freaks out van tijd tot tijd en worden bereid met deze woorden: "Het is oke Alles komt wel goed.". Vele malen, dat is alles wat er nodig is om te glad over een moeilijke periode. Oh, en knuffel ze, heel veel.
 • Er zijn een paar meisjes die zich willekeurig zal aan u voorstellen en vragen stellen over het shirt heb je aan de Model VN-conferentie. Dat is niet het moment om hen te vragen om u te helpen de boksers heb je bij een ander (en ja, zoals boxers bestaan) te verwijderen.
 • Als een meisje die je aantrekkelijk vindt, maar je nooit echt gezien als een 'nerd-lover' komt op en begint te praten om je terwijl je alleen bent of weg van haar vrienden toen ze waarschijnlijk vindt je leuk. Anders zou ze niet de moeite praten helemaal. Ze heeft waarschijnlijk te beschaamd om je vragen in het bijzijn van haar vrienden, omdat ze niet willen dat u de manier waarop ze dat doet. Uiteindelijk als alles goed gaat zul je het niet erg die weet dat je iets bijzonders samen hebben!
 • Als je probeert om iemand die niet nerdy krijgen, is het best om niet nerdy dingen te noemen. Probeer te praten over iets wat je zowel genieten en kunnen betrekking hebben op, zoals sport, leraren, bands, sociale bijeenkomsten, politiek etc. - en zoals met alle mogelijke partners, treed in het onderwerp van de politiek met de nodige voorzichtigheid en te realiseren dat bepaalde politieke verschillen zullen direct achten u incompatibele. Maar niet liegen over wie je bent. U kunt proberen om het kort verdiepen in nerdy onderwerpen zoals Star Wars, kwantumfysica, anime, manga, grappig boek, fantasy romans, sci-fi, het paranormale, computers, internet memes, gaming, etc - maar wees bereid om het te veranderen als de enige persoon die onderwerp is niet erin.
 • Lichaamsgeur is echt onaantrekkelijk. Goede persoonlijke hygiëne is de eerste stap naar een goede sociale interactie. Douche dagelijks, je tanden poetsen en regelmatig wassen van je kleren. Draag een goede ruikende eau de cologne, niet iets te overweldigend. (Niet op te veel.)
 • Heb niet het gevoel dat je een ander mens voor mensen om je van te worden; uitgegroeid tot een betere versie van wie je bent.
 • Lees meer over de dingen die ze is geïnteresseerd inch Dit is een geweldige manier om indruk te maken een meisje, en kunt u worden verrast door wat je leert. Bijvoorbeeld, als ze houdt van mode, lezen op een paar van haar favoriete ontwerpers. Zij zullen onder de indruk van hoe open-minded je bent, en,-bonus-je hebt net je kennis vergroot over de rol die kleding speelden in onze sociaal-economische geschiedenis!

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig om te worden bewerkt. Soms zijn mensen op zoek gaan nerds vanwege hun veronderstelde technische bekwaamheid of intelligentie. Als u vindt dat iemand tegen je praat alleen als ze behoefte hebben aan hulp (computer, huiswerk, etc.) en zal niet geven u de tijd van de dag anders is, is de kans groot dat ze alleen met behulp van je.
 • Soms zijn vrouwen op zoek gaan nerds omdat ze onder de verkeerde idee dat nerds zijn meer "stabiel", "minder waarschijnlijk om vals te spelen", of "meer volwassen". Als dat niet op u, zorg ervoor dat je ze desillusie voordat ze meegezogen in de relatie verder. EN de ontgoocheling moet zijn over je stabiliteit en volwassenheid niet de kans dat u bedriegen. Als u waarschijnlijk om vals te spelen op iemand dan moet je niet uit te gaan met hen helemaal omdat het bewijst dat je niet echt vind ze helemaal niet. Wees recht omhoog, datum meisjes die niet willen ofwel settelen, kijk voor de soort die de voorkeur een open relatie en niet over liegen. Dit is veel gezonder en geeft net zo veel variatie. Ze bestaan.
 • Laat geen meisjes behandelen je als een deurmat. Als een meisje probeert te stappen over je heen, laat haar de deur. AKA slagroom! Heb een lachertje zijn, tonen enkele assertiviteit. Heb agressiviteit niet tonen maar omdat je haar misschien schrikken of ze misschien een verkeerd beeld van je krijgen. Sommige meisjes als een man die controle kan nemen maar geen meisje houdt van een jongen die haar vertelt wat te doen EVER.
 • Serieus overwegen het nemen van de tijd om geeky meisjes die je passie delen als je dat verveeld met de meeste dingen buiten het te vinden. Ze bestaan ​​en je leven zal een stuk rijker met iemand die deelt echte gemeenschappelijke belangen met u zijn. Een goede, effectieve keuze is om te zoeken naar vergelijkbare geek hobby - het renfaire meisje dat altijd het maken van nieuwe middeleeuwse kostuums, behoort tot de SCA, houdt van middeleeuwse maaltijden te creëren vanuit het niets en noemt zichzelf een buikdansen deerne waarschijnlijk begrijpen waarom je bent een Klingon uit de darm - en ze kan heel goed dragen van uw kostuums en nemen interesse in uw events als je zal op een doublet en leren om swish een zwaard en een batlet. Dezelfde interesses hoeven niet identiek te zijn, kan een Stargate en Star Trek fan koppeling zeer goed te werken. Wees er echter van bewust dat er kan worden verschillende aandachtsgebieden in verschillende hobby's. Bijvoorbeeld, zelfs als je beide anime fans, dan zijn er geen garanties als ze houdt van yuri en je wilt mecha. De echte gemeenschappelijke noemer is kostuums, memorabilia, in-grappen, samenhangend subculturen en veel kleurrijke gebeurtenissen om zich te verkleden, spelletjes spelen en pronken op.
 • U dient zich ervan bewust dat een aanzienlijk deel van de vrouwen die beweren dat ze doen zoals geeks (of voelen zich aangetrokken tot hen) daadwerkelijk kunnen worden aangetrokken door een geïdealiseerd mythische beeld van wat ze denken geeks en nerds zijn (of zou moeten zijn). Dit is ook bekend als de zogenaamde "Hollywood Geek. Deze idealisering komt vaak van charismatische fictieve personages (zoals recente incarnaties van Doctor Who zoals geportretteerd door David Tennant en Matt Smith), die zijn meestal veel meer knap, grappig, extravert, kleurrijk en charmant eigenzinnig dan de gemiddelde echte nerd of geek. Er is de mogelijkheid dat deze vrouwen kunnen worden teleurgesteld en snel hun interesse verliezen als je niet om te voldoen image hun fantasie aan.
  • Op een verwante nota, als u op zoek bent naar een geek meisje, begrijpen dat ideaalbeeld van de 'eigenzinnige, maar nog steeds hot "geek meisje, zoals gepopulariseerd door actrices zoals Zooey Deschanel, is ook heel erg een Hollywoodized mythische vernuft. En aan het eind van de dag, ze is gewoon een actrice een rol spelen.
  • Het "meisje heet gamer" imago dat Olivia Munn populair is in wezen weinig meer dan een commerciële "seks verkoopt" gimmick, terwijl op hetzelfde moment het verhogen van omzet en inkomsten door te proberen aan te boren in de potentiële vrouwelijke demografische. Hetzelfde kan gezegd worden voor de huidige fenomeen van de conventie "booth babes". De werkelijkheid is niet te zeggen dat er geen aantrekkelijke vrouwen die graag gamen. Maar het is zeer waarschijnlijk dat ze zullen kijken naar bepaalde andere soorten games voordat ze kijken naar iets als Homeworld, Myst, Star Fleet Command, of Gratuitous Space Battles.
 • Laat je niet in veel detail over gisteravond Battlestar Galactica of dat laatste nummer van Whedon Astonishing X-men dat u zo verbazingwekkend.
 • Hoewel je misschien het geluk om een ​​meisje die uw algemene interesses deelt tegenkomt, wees ervan bewust dat je subgenres niet mag mesh. U kunt zowel als anime, maar ze kunnen de voorkeur Love Hina, Kanon, of Kare Kano over je Gundam, Votoms of Macross. Beide kunt u graag science fiction, bijvoorbeeld. Echter, terwijl u geniet van grote ruimte veldslagen en slam-bang actie avontuur, ze kunnen karakter drama dat zich richt op karakter psychologie, relaties, sociologische thema's, en dergelijke de voorkeur. Misschien vindt u deze dingen te saai, maar, rekening met het feit dat ruimteschepen, technobabble en rayguns science-fiction hebben gedomineerd voor een behoorlijk lange tijd. Ook voor een aanzienlijke tijd, is er een gebrek aan sterk karakter vertegenwoordiging vrouwelijke (met uitzondering van klonen van Princess Leia of Uhura) met vrouwen meestal optreedt als liefde belangen aan mannelijke helden. Tot voor kort werd aangenomen dat vrouwen een show zal kijken met een mannelijke hoofdrol, maar mensen kunnen niet kijken naar een show met een vrouwelijke hoofdrol, en genre voorstellingen zijn dienovereenkomstig geschreven. Dit heeft vrouwelijke fans bewaard in beperkte aantallen tot voor kort. Als gevolg van een meer uitgesproken en talrijke vrouwelijke fanbase, zien we veel meer genre voorbeelden met vrouwelijke leads. Science fiction is in ontwikkeling en dus moet uw manier van waarderen van het genre.