Wkanl

Hoe de man te zijn voor je vriendin

Elke man wil al macho voor zijn vriendin te zijn maar eindigt gedumpt voor sommige domme zet of lijn. Meisjes als een man die volwassen is en absoluut dol op haar. Lees deze handleiding voor alles wat u moet weten.

Stappen

Hoe de man te zijn voor je vriendin. Maak haar het gevoel alsof je zou alles doen om ervoor te zorgen dat ze veilig is te doen, maar doe het niet het 'wie heb je vandaag zien, wie heb je te praten, waar ben je geweest?
Hoe de man te zijn voor je vriendin. Maak haar het gevoel alsof je zou alles doen om ervoor te zorgen dat ze veilig is te doen, maar doe het niet het 'wie heb je vandaag zien, wie heb je te praten, waar ben je geweest?
 1. 1
  Maak haar het gevoel alsof je zou alles doen om ervoor te zorgen dat ze veilig is te doen, maar doe het niet het 'wie heb je vandaag zien, wie heb je te praten, waar ben je geweest? " soort dingen.
 2. 2
  Indien u op enig moment een of andere manier zeggen dat de woorden "ik wil niet dat je iets overkomt," of iets net zo zorgzaam / lief, go for it.
 3. 3
  Zoet zijn, maar ook moedig. Vrouwen zijn helemaal gek op een man die lief, maar kan de held die haar leven redt.
 4. 4
  Sla je arm om haar middel, niet om haar schouder. Het is meer romantisch.
 5. 5
  Raak niet geïrriteerd als ze wil dat je iets voor haar te doen, het is haar manier van kijken als zijn toegewijd aan haar behoeften zo veel als je eigen.
 6. 6
  Zet altijd haar eerste voordat iemand anders en je zult zien dat op zijn beurt zij hetzelfde zullen doen.
 7. 7
  Wees zo zeker als je kunt - Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen. Echter, neem het niet te ver - als te vertrouwen, zullen vrouwen je arrogant en egoïstisch vinden.
 8. 8
  Vertel haar dat je van haar houdt - Door niet alleen woorden, maar kleine verrassing toen hij het ​​minst verwacht.
 9. 9
  NOOIT onder geen beding ingaan op een datum zonder een game plan. Indien de vraag: "Wat wil je doen?" komt iets zeggen, ik heb het afgehandeld. Iets is absoluut beter dan niets!
 10. 10
  Als je ziet haar praten met andere mannen niet in paniek raken! Je hoofd koel hoofd houding zal haar laten zien dat je haar vertrouwt en respect voor haar. Herinner jezelf eraan dat de aanwezigheid van andere mannen alleen zal je er beter uitzien in haar ogen. Ja, je weet wat ze na, en ja, het maakt je gek, maar ze weet ook wat ze zijn na, en zien je niet in paniek raken dan zal het haar laten zien dat je haar vertrouwt. ANDERE MENSEN MAKEN JE LOOK BETTER.
 11. 11
  Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is om haar te laten zijn zichzelf en zijn gratis. Hoe harder je haar trek naar u toe hoe meer ze zullen weg te duwen.
 12. 12
  Gentle plagen is OK! Als ze iets doet domme liefdevol noemen haar een sukkel of iets (bijvoorbeeld: als ze krijgt de hik te maken speelse spottende hik klinkt terug). Complimenteer haar minstens een keer per dag en nooit de spot met haar lichamelijke gebreken!
 13. 13
  Stel grenzen en laat uw wensen bekend zijn. Wees niet bang om op te houden voor jezelf, maar wel de grotere persoon om de strijd te stoppen met het geven van haar een knuffel of haar te vertellen dat het belangrijker is om haar gelukkig te zien dan om een ​​argument te winnen. Je wordt beloond in plaats van het hebben van een zuurpruim voor de komende dagen.

Tips

 • Maak haar gevoel mooi elke keer dat je bent met haar, en geef haar het respect dat je met je moeder.
 • Bescherm haar. Als iemand haar pijn, zorg ervoor dat ze weten dat ze bij je is en je niet hun handen willen allemaal over haar.
 • Als je iemand dissing haar te vertellen dat ze terug te trekken.
 • Voor haar. Het is niet dat je haar rekeningen moet betalen na je eerste date. MAAR Als je eet tot haar koelkast, zonder dat deze boodschappen eens in de zoveel tijd, de kans groot dat ze zal concluderen dat u niet van plan om voor haar in de toekomst ook niet.
 • Als ze kinderen heeft, breng iets voor de kinderen ALTIJD. Ze zal meer onder de indruk dan wanneer je haar het duurste geschenk brengen.
 • Altijd onthouden om tekst haar, zelfs als je het te druk. Als 'goede morgen, goede afternon', enz.
 • Niet ooit, ooit, op een voorwaarde naam gesprek. Meisjes gewoon niet leuk.
 • Bel haar elke keer in een tijdje.
 • Meisjes zijn slechts zo hysterisch over je problemen als je jezelf bent! Dus kalmeren bro.

Waarschuwingen

 • Deze handleiding bevat geen persoonlijke kwesties die iedereen gezichten. Zelfs als je je best doet, het leven gebeurt. Niet zet jezelf neer als je er altijd voor haar waren, maar ze eindigde de relatie dan ingewikkelder redenen.
 • Vergeet niet om jezelf te zijn.
 • Gewoon iemand anders vinden als je jezelf niet kunt zijn met haar, want je verdient beter!
 • Niet alle vrouwen zijn hetzelfde, dus niet alle vrouwen zouden genieten van het hebben van een vriendje die op deze manier handelt. Als je vriendin niet goed reageren op deze stappen, stoppen en iets anders proberen!
 • Overdrijf het niet.