Wkanl

Hoe je haar wraps maken

Haar wraps zijn leuk, kleurrijk haar accessoires die zijn makkelijk te maken met vrienden. Ze zien er nog als vriendschap armbanden die je draagt ​​in je haar! Hier zijn de stappen om uw eigen haar wraps maken.

Stappen

Hoe je haar wraps maken. Scheiden een deel van het haar.
Hoe je haar wraps maken. Scheiden een deel van het haar.

Eenvoudige wrap methode

 1. 1
  Scheiden een deel van het haar. Kies een sectie niet dikker dan een potlood van ofwel de bovenkant van het hoofd of de voet van de haarlijn van de hals.
 2. 2
  Beveilig het haar. Vlecht het strak naar het einde en zet hem met een haar elastiek.
 3. 3
  Kies uw kleuren en snijd het borduurgaren. Elke streng moet ongeveer drie keer de lengte van het haar dat u inpakken bent. U kunt zoveel kleuren als je wilt, maar hoe meer draden gebruikt hoe dikker de wrap zal zijn.
 4. 4
  Verzamel de draden en vouw ze in de helft. Vanuit het middelpunt, das de floss op de basis van de vlecht zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid als je kunt met een eenvoudige dubbele knoop.
 5. 5
  Kies uw vertrekpunt kleur. Apart een streng en houd de rest glad met de vlecht.
 6. 6
  Start wikkelen de draad. Trek het strak met de klok mee rond de vlecht tot je wilt kleuren wisselen. Te schakelen, een knoop rond de wrap met de eerste kleur, leg dan het naar beneden met de andere draden en trek een andere kleur. Dit zal helpen beveiligen van de wrap op de kleurverandering.
 7. 7
  Verwijder haar elastisch en bind de wrap op het einde. Om de wrap af, trek de stroom draad door de lus van de laatste wrap om een ​​knoop te maken. Verdubbel het met de andere draden om de knoop extra veilig te maken. Knip de overtollige draad van de bodem.

Vooruit knoop methode

 1. 1
  Volg de stappen 1 tot en met 5 van de eenvoudige wrap methode.
 2. 2
  Bind elk wrap met een voorwaartse knoop. Doe dit door het wikkelen van de draad rond het haar, dan trekken aan het uiteinde door de lus gemaakt (voorbeeld rechts). Trek de knoop strak. Herhalen om een ​​reeks knopen die wind rond het haar wrap maken. Deze methode zal een zeer veilige wrap maken.
 3. 3
  Afwisselende kleuren. Om de draad kleur wisselen, leg het plat met de vlecht en kies een nieuwe kleur. Begin koppelverkoop meer naar voren knopen.
 4. 4
  Verwijder haar elastisch en bind de wrap op het einde. Om de wrap af, trek de stroom draad door de lus van de laatste wrap om een ​​knoop te maken. Verdubbel het met de andere draden om de knoop extra veilig te maken. Knip de overtollige draad van de bodem.

Tips

 • Een veilige wrap ten minste een week en duren tot enkele maanden. Het kan worden gedragen in de douche.
 • Om strepen in je wrap te maken, wikkel met twee verschillende gekleurde draden tegelijk.
 • Als u opraken van floss in het midden van je wrap, maar das een nieuw draadje recht onder je laatste wrap.Then gebruik een van de oude strengen te wikkelen overheen zodat de knoop niet zal zien.
 • Houden knopen kan worden gebruikt als u wilt een pauze van verpakking te nemen.
 • De forward knoop wrap, zal veiliger zijn dan de eenvoudige wrap.
 • Dit is een leuke activiteit te doen met vrienden in elkaars haar.
 • Om de verpakking te verwijderen, gewoon knip het einde knoop en ontspannen het borduurgaren. De forward knoop wrap zal moeilijker te verwijderen zijn, en zou kunnen vereisen delicaat snijden door een aantal van de knopen totdat je kunt glijden.
 • Probeer specifieke kleurencombinaties voor speciale gebeurtenissen zoals Kerstmis en Halloween.
 • U kunt ook gebruik maken van voren knopen met de floss om de wrap een effect krul te geven.
 • Om kralen of bedeltjes toe te voegen aan elk punt op de wrap, rijg ze aan het borduurgaren dan afhechten met een voorwaartse knoop en verder wikkelen.

Dingen die je nodig hebt

 • Meerdere kleuren van borduurgaren (verkrijgbaar bij elke ambachtelijke winkel)
 • Haar elastiek
 • Schaar
 • Kralen en bedels (optioneel)