Wkanl

Hoe om koel te blijven in de middelbare school

Middelbare school is vol met prachtige kansen en ideeën. Haal het meeste uit uw middelbare school jaren met deze tips!

Stappen

Hoe om koel te blijven in de middelbare school. Cool zijn rond anderen.
Hoe om koel te blijven in de middelbare school. Cool zijn rond anderen.
 1. 1
  Get vrienden. Gaan zoeken vrienden die je zal houden voor u! Ga gewoon naar mensen in de klas en een gesprek te beginnen. Niets diep, maar houd het licht en eenvoudig. Doe een beetje humor in als je wilt.
 2. 2
  Cool zijn rond anderen. Probeer nooit om een ​​wanna-be. Als mensen zien u probeert om populair te zijn, zullen ze denken dat je bent een loser. Wees aardig voor iedereen. Roddelen is nooit goed. U kunt afkoelen zonder roddels!
 3. 3
  Probeer iets nieuws. Probeer een nieuwe sport uit, iets wat je wilt en wat je denkt dat je goed in te zijn. Als sport niet je ding zijn, probeer dan een club of start een. Vinden mensen goede manier om populair te zijn!
 4. 4
  Draag wat je denkt is cool. Vermijd te kijken naar de populaire menigte en zien wat ze in to.Never proberen om een ​​van hun vriendjes te stelen en probeer niet zo moeilijk te krijgen inch
 5. 5
  Anderen niet te kopiëren. Het is niet cool om andermans style.Try kopiëren om creatief en maak je eigen stijl.
 6. 6
  Heb een nep zijn. Probeer niet te gedragen als iemand anders, want dit is echt YOU! Zijn UW leven.
 7. 7
  Laat nooit een van je vrienden je leven beheersen. Je zult er spijt van krijgen.
 8. 8
  Houd je oude vrienden, maar naar buiten en krijgen een aantal nieuwe, ook. Wees niet bang om uit te reiken naar iedereen en iedereen-jocks, glams, drama's, punkers-'cuz zijn er echt cool mensen overal. Wees niet bang om pal het met jongens als meisjes!
 9. 9
  Maak je geen zorgen over de "populaire" menigte. Je weet wel, de groep meisjes / jongens die doen alsof ze dat allemaal en een pak o 'chips, maar zijn gewoon vol achterbakse BS. (Ik verwijs naar hen als de Untouchables) Ze zal echt niet alles doen om je als je niet alles doen om hen. Wees vriendelijk, maar niet zuigen. Echter, als je ze hoort bashing een van uw vrienden, onmiddellijk opkomen voor je vrienden. Dit kan komen als een verrassing, maar dit ook daadwerkelijk verhogen van hun respect voor u.
 10. 10
  Kleren. Deze zijn lastig. Kortom, blijf trouw aan jezelf, niet aan anderen, maar krijgt daar een beetje. Pick-up een aantal tijdschriften, gaan winkelen, en krijg ideeën. Maar niet veranderen wie je bent, of wie je eruit ziet, want dat is wat er 'in' dit seizoen. Kortom, denk maar aan wat je draagt, maar ga niet noten over het.
 11. 11
  Make-up. Oke, kijk, sommige mensen vinden de wasbeer eyeliner (ya know, echt, echt dik) om aantrekkelijk te zijn. Echter, ik vind het heel dom, en dat doen de meeste van de jongens die ik hangen.
 12. 12
  De meeste kinderen krijgen op de middelbare school en buitenissige over hun lichaam. Ik heb nooit dit probleem gehad omdat, zijnde een drie sport atleet, alles wat ik zorg over gezien mijn lichaam is hoe snel het kan draaien voor hoe lang, hoeveel manden kan neerzetten in een spel, en hoe goed het kan een bal like Beckham buigen. Echter, heb ik keek verschillende goede vrienden zichzelf vernietigen over hun lichaam. Alles wat ik kan zeggen is, zorg voor jezelf. Exercise-run, neem wat danslessen, betrokken raken bij een teamsport. Let op wat je eet, en zorg ervoor dat u zorg te dragen voor persoonlijke hygiëne ook. Niet schrikken, hoor! Ieder lichaam is aan het veranderen in de middelbare school, dus je zou ze ruig, dan slanke weer uit.
 13. 13
  Zet scholen altijd eerst. Hoewel het lijkt misschien een beetje nerdy op het eerste, geloof me, zullen uw vrienden u cooler vinden als je overgeslagen kijken Glee te studeren voor uw test dan wanneer je niet studeren, Flunk de test, en worden een week huisarrest.
 14. 14
  Sommige mensen datum op de middelbare school. Sommige kussen. Sommigen hebben seks. Nooit doen het laatste, en misschien om maar sturen duidelijk van de hele zaak. Het is niet te koud.
 15. 15
  Gum. Hebben altijd het op u, en hebben een stok klaar om uit te geven. Dat zal je cool te maken in de boeken van vele mensen.
 16. 16
  Meedoen. Neem deel aan sport, naschoolse spul, vrijwilligerswerk, clubs, en zelfs de school musical. Het zal u helpen om vrienden te maken, en je zult veel plezier hebben. Plus, hoe meer dingen je deelnemen, hoe meer mensen dat zullen weten wie je bent.
 17. 17
  Belangrijkste, gewoon trouw te blijven aan jezelf. Op het einde, je wilt dat mensen denken dat je cool bent. Veel plezier, kiddos!

Tips

 • Probeer het ontmoeten van nieuwe mensen! Meer vrienden, hoe populairder je bent.
 • Vergeet niet dat cool zijn op school is niet echt belangrijk. Als je verblijf met uw groep vrienden die je leuk vindt, hoef je niet iemand anders nodig! Je hebt ook niet nodig om iets wat je niet zo als de nieuwe "coole" look is niet voor u dan niet dragen zijn.
 • Wees slim op school
 • Geen drugs of alcohol niet doen. Dit is niet cool helemaal.
 • Worden verschillende komen met out of the box ideeën, en niet schelen wat andere mensen denken.
 • Niet plagen of verergeren de "cool" girls. Ze hebben een truc: ze krijgen altijd een grote groep voordat je confronteren.
 • Probeer te luisteren naar meer muziek en ook proberen om nieuwe muziek aan mensen! Dit zal uw populariteit beoordelen!
 • Wees niet bevriend met iemand die alleen maar omdat ze zijn populair.
 • Probeer nieuwe kapsels! Kijk in tiener tijdschriften en ze zullen waarschijnlijk u enkele leuke ideeën!
 • Hou je niet van elke jongen of meisje dat je te zien!
 • Probeer Facebook, Twitter of MySpace. Socialiseren en vind vrienden op Facebook!