Wkanl

Hoe uit te werken wat lichaamsvorm je hebt

Bent u vierkante of peervormig? Weten uw lichaamsvorm zal u helpen om te kiezen wat kleren te kopen en welke delen van uw lichaam te laten zien en welke onderdelen te bagatelliseren. Dit artikel zal u helpen erachter te komen wat uw lichaamsvorm is.

Stappen

Hoe uit te werken wat lichaamsvorm je hebt. Vergelijk deze vormen.
Hoe uit te werken wat lichaamsvorm je hebt. Vergelijk deze vormen.
 1. 1
  Vergelijk deze vormen. Je kent je lichaam, je woont in het! Neem een ​​kijkje op de onderstaande vormen, en zien welke je denkt komt het dichtst bij uw eigen.
  • De Zandloper. Een zandloper figuur heeft een bijna perfecte schouder-heup ratio (wat betekent dat ze ongeveer dezelfde verhouding) met een gedefinieerde (verhoudingsgewijs smalle) taille. Grace Kelly is een klassiek symbool van de zandloper figuur. Moderne zandloper vrouwen zijn Candice Swanepoel en Nina Dobrev.
  • De Cello. Een cello is een iets bredere zandloper figuur. De cello vrouw is evenredig, met brede schouders, grote borsten, een kort maar niet te smalle taille, ronde heupen, billen en dijen, en slanke onderbenen. Natasha Henstridge is een klassieke cello.
  • De vaas. Vaas vrouwen zijn bijna vormige Zandloper, alleen minder, ze zijn peren met grote kisten. De vaas is voorzien van grote borsten, zacht gebogen, vrij lange taille, heupen evenredig aan borsten en slanke benen. De klassieke Playboy bunny kijken. Sommige hedendaagse vazen ​​zijn Kim Kardashian en Beyonce.
  • Peer. Zeker een klassieke vorm, vereerd door kunstenaars door de eeuwen heen, de peervormige vrouw heeft een kleine top (schouders en borst, niet per se buste), eventueel een ronde buik, grotere billen, en bredere heupen en dijen. Marilyn Monroe is een klassieke peervorm.
  • Kegel-als een bowling pin, niet de snoep! De kegel vrouw is vergelijkbaar met een peer, zonder dat de zadeltassen en grotere bum. De kegel vrouw heeft lange, slanke bovenste helft met kleine tot middelgrote borsten, een slanke taille, een klein buikje en breder bij de heupen en dijen. Halle Berry wordt beschouwd als een kegel, net als Taylor Swift, Audrey Hepburn, en Kate Middleton.
  • Bel. De bel vrouw heeft kleine schouders, gemiddeld tot grote buste, een korte taille, grote dijen, en een brede, waarschijnlijk vlakke bodem. Christina Hendricks, Kat Dennings, en Scarlett Johansson zijn voorbeelden van de klokvormige vrouw.
  • Apple. De appel vrouw is, als een haar naamgenoot, ronde. Ze is begiftigd met een gemiddelde of grote borsten, een buik groter dan haar borsten, een platte bodem, en mooie benen. Kathy Bates is een voorbeeld van een appel-vormige vrouw, terwijl een slankere versie is Kate Upton.
  • Kolom. De kolom vrouw heeft een atletische lichaamsbouw, is lang en mager, en licht op de bochten. Schouderbreedte is gelijk aan heupbreedte, kleine of gemiddelde borsten, kleine taille, langere benen. Nicole Kidman is een klassieke Keltische kolom, samen met Angelina Jolie, Blake Lively, Emma Watson en klassieke sex kitten Rita Hayworth.
  • Cornet. Een andere atletische lichaamsbouw, de cornet vrouw heeft brede schouders, kleine borsten, niet veel van een taille, slanke heupen, en lange slanke benen. Cameron Diaz is een geweldig voorbeeld van de cornet vorm.
  • Lolly. Groot op de top, klein onderin, de lollipop meisje sport grote borsten met een lichte taille, smalle heupen, en lange benen. Katy Perry is een voorbeeld van de lolly in moderne beroemdheid.
  • Goblet. De bokaal vrouw heeft grote schouders, grote borsten, een beetje een buikje, klein of geen taille, smalle heupen, en lange benen. Denk Catherine Zeta Jones en je bent op het juiste spoor.
  • Baksteen. Vierkante vorm. Als een diamant. Baksteen vrouwen hebben brede schouders, geen taille, gemiddeld tot grote borsten, gemiddeld buik, vlakke bodem, en stevige benen. Als je denkt dat niet sexy klinkt, denk Kim Cattrell, Europa Ferrera, Kate Winslet, of Adele.
 2. 2
  Vind uw lichaamsvorm. Dit zal u helpen uw workout routines en de kleren die je draagt ​​passen.
 3. 3
  Accentueren uw beste eigenschappen. Die zal afhangen van je lichaam het type. U wilt werken met het, in plaats van tegen. Bijvoorbeeld, zou een baksteen lichaam top goed aan doen te benadrukken van een kleinere maag en billen, terwijl een cello wijde v-hals zou dragen om haar borsten te accentueren.
 4. 4
  Werk uit uw "problemen" gebieden. Hoewel je misschien niet in staat zijn om uw lichaamsvorm te veranderen, kunt u deze gebieden aantrekkelijker via diverse krachttraining oefeningen en aerobics maken. Een bel of peer kon richten op versteviging haar derriere, en een appel kunnen willen krimpen dat buikje een beetje met verschillende abdominale werk.
 5. 5
  Veranderen van uw garderobe. Bijvoorbeeld, als je een dikke kont slijtage "magische ondergoed", die slims je buik, billen en dijen. (Als je niet weet waar ze te krijgen gewoon zoeken in Google).
 6. 6
  Vergeet niet dat wat je lichaamsvorm, je bent geweldig kunt kijken!

Tips

 • Werk uit welke delen van uw lichaam die u wilt pronken, bijvoorbeeld. als je grote borsten kopen van een jurk die ze pronkt. Of als je een leuk buikje een bikini dragen in plaats van een tankini om het te laten zien.
 • Iets meer dan de helft van de vrouwen zijn blij met hun lichaamsvorm-maar dit betekent dat de andere iets minder dan de helft ongelukkig zijn. Wees niet een van de mensen ontevreden met hoe je het bekijkt-omarmen!
 • Als u bent kegel / bowling pin gevormde, neem fashion tips van andere kegels als Taylor Swift of Halle Berry.

Externe verbindingen