Wkanl

Hoe tot op heden meerdere vrouwen tegelijk

Of u nu rond sluipen, daterend twee meisjes die zou gek worden als ze erachter kwamen over elkaar, of op zoek naar advies over hoe om meerdere vrouwen openlijk toe, hier zijn enkele tips:

Stappen

Hoe tot op heden meerdere vrouwen tegelijk. Vertel een meisje op de eerste date (of zelfs vooraf) dat je niet op zoek bent tot op heden slechts een meisje.
Hoe tot op heden meerdere vrouwen tegelijk. Vertel een meisje op de eerste date (of zelfs vooraf) dat je niet op zoek bent tot op heden slechts een meisje.

Eerlijk strategie

 1. 1
  Vertel een meisje op de eerste date (of zelfs vooraf) dat je niet op zoek bent tot op heden slechts een meisje. Herinner haar dat dit betekent dat ze kan datum andere jongens ook. Bijvoorbeeld: "Ik ben niet op zoek naar dating iemand uitsluitend op dit moment, dus als je wilt gaan op data met andere jongens, dat is prima met mij." Sommige vrouwen vinden dit aanvaardbaar en zou zelfs kunnen genieten van de vrijheid. Of, zou ze afschrikken. Hoe dan ook, het vertellen van de waarheid vanaf het begin zal uw leven gemakkelijker te maken en te voorkomen dat het breken van iemands hart.
 2. 2
  Niet te verbergen dat je gaat op data met andere meisjes, maar geven niet aan het ook niet, tenzij ze vraagt. Laten we zeggen dat ze van je vraagt ​​hoe de dag ervoor was, en je was op een datum. Je zou kunnen zeggen: "Het ging goed. Ik ging naar de bioscoop. Zag dat de nieuwe actiefilm die net uit kwam, het was behoorlijk goed." U hoeft niet aan te geven dat het een date, of wie je ging met. Maar als ze vraagt, liegen er niet om.
 3. 3
  Als alternatief, vraag dan de meisjes die je date als ze open voor het beoefenen van enige vorm van polyamorie. Misschien kun je een open relatie, of een exclusieve relatie met slechts twee meisjes.

Misleidende strategie

 1. 1
  Zorg ervoor dat elk meisje heeft geen idee wie de ander is, of dat ze worden uitgevoerd in 100% verschillende sociale kringen of scholen.
 2. 2
  Als je een meisje iets kopen, kopen dezelfde gave voor het andere meisje, ook. Op die manier zul je nooit vergeten die aanwezig u kocht voor wie.
 3. 3
  Houd een datum planner en zorg ervoor dat het altijd verborgen.
 4. 4
  Gebruik koosnaampjes zoals "honing" of "sweetheart" om te voorkomen dat het mengen van hun namen.
 5. 5
  Voorkom dat een myspace of facebook profiel, of doen alsof je er geen hebt. Op die manier hoeft de meisjes niet lopen in elkaar over daar.
 6. 6
  Wees voorzichtig bij het ​​"dubbele boeking" - dat is, gaan op data met twee verschillende meisjes op dezelfde dag. Het is zeer riskant.
 7. 7
  Ga niet naar dezelfde plaatsen met verschillende meisjes.
 8. 8
  Neem niet de meisjes rond je vrienden als je bang bent dat ze zullen morsen de bonen.