Wkanl

Hoe te voorkomen dat zich druk over een kerel

Zelfs als je echt graag een man, wil je niet je relatie met (of oogje op) hem om je leven te regeren. Als u wilt uw afstand houden, hier zijn enkele manieren om te houden van geobsedeerd door een man.

Stappen

Hoe te voorkomen dat zich druk over een kerel. Niet vertel je vrienden over je geliefde.
Hoe te voorkomen dat zich druk over een kerel. Niet vertel je vrienden over je geliefde.
 1. 1
  Niet vertel je vrienden over je geliefde. Als je ze vertelt, zullen ze deze invloed aan te moedigen. Zo vaak zal je nudge als hij langsloopt of verspreid nieuw verworven roddels over hem. Als u wilt krijgen over een man, is het best niet om uw vrienden constant duwen je in zijn richting.
 2. 2
  Vergeef jezelf en hem voor u en u niet bevallen te vallen voor hem.
 3. 3
  Probeer niet om hem overal te volgen. Hij zal denken dat je een stalker.
 4. 4
  Probeer te bedenken daadwerkelijk uitgaven een leven met je man. Is het echt de moeite waard?
 5. 5
  Vrienden maken met veel andere jongens. Niet om hem jaloers te maken, maar om andere mensen te ontmoeten.
 6. 6
  Neem een hobby, iets anders om je geest te bezetten. Je hebt een leven buiten deze man, dus verken het! Maak kennis met de wereld om je heen weet.
 7. 7
  Houd uw perspectief. Hij is niet het begin of het einde van de wereld.
 8. 8
  Maak een lijst van je ideale man en de eerste vergadering van uw man te visualiseren.
 9. 9
  Spelen matchmaker en het opzetten van data voor je vrienden.
 10. 10
  Hier krijg je een dagboek en schrijven over uw obsessie om het te krijgen uit je hoofd.
 11. 11
  Zoek een verantwoordelijke volwassene of een niet-roddels vriend over dingen te praten.
 12. 12
  Als je hem vraagt ​​/ haar uit en je krijgt afgewezen, vergeet niet dat als hij / zij ja had gezegd dan dat het zou gekwetst hebben meer als een break-up dan alleen afwijzing.
 13. 13
  Stap uit de computer. Hoewel het kijken door de jongen Myspace of Facebook-profiel misschien onschuldig lijken, dit gewoon verhoogt de obsessie en wordt een gewoonte. Laat je niet in de gewoonte van 'cyber-stalking' omdat het kan leiden tot meer problemen dan het begon met. Gezonde relaties niet draaien rond computers en social networking sites, ze beginnen met face to face interactie.
 14. 14
  Probeer niet te denken over hen zo veel. Het kan moeilijk zijn om niet na te denken over hem / haar, maar niet denken over hen helpt. Elke keer als je denkt over hen uw obsessie blijft. In plaats van te denken over hen, na te denken over andere dingen en als je absoluut niet kan stoppen, dan nadenken over hun gebreken.
 15. 15
  Als je blijft blozen, probeer je best om langzaam te ademen. Zeg tegen jezelf in je hoofd dat zijn / haar grappen zijn niet grappig, en analyseren van elk detail over hem / haar. Doet hun hun adem stinkt? Zijn zijn / haar gympen smerige? Focus op alle negatieve dingen.

Tips

 • Het vermijden van stoten in hem. Als je weet dat hij zou zijn op een bepaalde plaats of wandelen door een bepaalde gang dan vermijden die plaatsen.
 • Maar ook voorzichtig, sommige jongens zullen profiteren van het zien hoeveel je willen dat ze je in bed. Een man zal u alles vertellen wat je wilt precies dezelfde dingen die je hem indirect vertellen je wilt horen horen en beloof je. Dan als je extreem fysiek aangetrokken tot hem hij zal je spelen als een viool. Dat zal het begin van uw ondergang worden zodra hij krijgt wat hij wilde, zul je jezelf de schuld voor het feit dat hij niet meer zoals u en u zult zien dat hij een echte eikel.
 • Geniet van jezelf zijn en rond mensen die gebruikt om u gelukkig te maken. Als hij het was, vervolgens naar uw vrienden over praten. Blijf positief, omdat hij de juiste keuze voor u misschien niet na alles.
 • Vermijd oogcontact te maken als je niet in gesprek.
 • Probeer geobsedeerd met een hete vent beroemdheid plaats. Dit zal gezonder dan geobsedeerd met een jongen je elke dag ziet.
 • Als geen van de bovenstaande oplossingen niet werken en je merkt dat je wanhopig om hem te stoppen wens, dan is hier een stoere, fool proof plan: Ga naar hem toe en zeg hem dat je hem leuk. Als hij niet leuk je terug, dan hopelijk uw bevlieging zal uiteindelijk wel weggaan met de tijd. Als hij dat doet alsof je dan zul je lang en gelukkig leven na. (Goed misschien niet lang en gelukkig, maar in ieder geval proberen! Geloof me het zal werken!)
 • Niet bellen of de tekst van de man te veel, het zal hem afschrikken en het maakt je behoeftige en onzeker kijken.
 • Niet te vergeten hem te vermijden indien mogelijk, en als hij niet je vriend en slechts enkele man die je een oogje op had, dan verder. Alsmede het vermijden en of hem te negeren, maar NIET als hij je vriend is. Soms zal dit helpen, maar niet altijd. Het is moeilijk op het eerste, maar als je eenmaal begint en al, zul je beter af zijn en misschien zijn er in geslaagd om over hem. Praat niet met hem te blijven, alleen om hem als het absoluut noodzakelijk is

Waarschuwingen

 • Niet een van die meisjes die altijd druk over jongens geworden, geen enkele man wil hangen rond dat soort meisje, het is niet aantrekkelijk. Wat is aantrekkelijk is een meisje die haar eigen leven en niet kniezen dan jongens. Dit betekent niet dat je niet kan worden opgewekt, gekwetst of boos, gewoon je hele leven niet baseren om hen heen!
 • Afwijzing is moeilijk, maar het is niet het einde van de wereld.
 • Hoewel veel mensen denken dat "het krijgen van een nieuwe verpletteren zal helpen" het doet echt niet. Het geeft je gewoon iemand anders te willen en moet stoppen om weer aardig vinden volgende maand. Niemand wil echt dat nu doen ze?