Wkanl

Hoe tot op heden een leo vrouw

Dus, wat is het echte verhaal over de koningin van de beesten - Leo? Vurig en enthousiast, levendig en open, ze maken geweldige vrienden en geliefden. Een Leo vrouw is de belichaming van de romantische: de gepassioneerde, het poëtische, het vurige, en het aanbidden. Nooit twijfelen echter aan dat ze verwacht haar liefde te worden geretourneerd met dezelfde intensiteit van enthousiasme, passie en toewijding. Deze vrouw zijn geboren tussen juli 23-22 augustus.

Stappen

Hoe tot op heden een leo vrouw. Leo vrouwen graag worden bewonderd.
Hoe tot op heden een leo vrouw. Leo vrouwen graag worden bewonderd.
 1. 1
  Zoals het element. Deze vrouw is vuur - ze is intens met een begenadigd hart. Ze maakt een van de meest romantische van alle liefhebbers, ze is toegewijd en vrijgevig. Als de zon ze is helder en trekt mensen aan haar als de warmte van de zomer en heeft de neiging om heel popular.She zijn bekend voor een dikke manen van glanzende haren en bijna katachtige ogen. Deze vrouw is de royalty's van alle zodiacs zo gedragen voldoende.
  • Leo vrouwen denken van stuurlieden met het grootste respect en zullen ze op een zeer hoog voetstuk, verwacht dat ze je om hetzelfde te doen. Je bent 'Haar Leeuw, leider. "
  • Voor een echte betekenisvolle relatie, ze houdt van personen die meer uniek dan haar gebruikelijke vrijers.
  • Oordeelde het 5e huis, haar teken regeert het hart. Ze is een extraverte en een vast teken.
  • De potentiële partner van een Leo vrouw moet zijn gevoelig en intelligent. Intelligentie is een must, Leo's zijn constant vragenstellers, moet de stuurman in staat zijn te redeneren, articuleren en te houden.
 2. 2
  Onafhankelijkheid. Ze wil het vertrouwen gedragen door een persoon die gedijt op onafhankelijkheid zo veel als ze doet. Ze kijkt naar haar partner om haar te begeleiden langs maar haar niet beheersen. Elke partner om dit Leeuw meisje zal moeten zeer sterk en, van een enigszins onafhankelijke karakter, anders zal romantiek in de relatie onder heerschappij van deze Leo de leeuw meisje geworden.
 3. 3
  Leo vrouwen graag worden bewonderd. Ja, ze houden van lof voor hun speciale uniciteit en creativiteit als het echt is. Leo vrouwen staan ​​bekend om creatief te zijn en een hekel aan de status quo. Win haar door te houden van wat er uniek is aan haar stijl, en de manier waarop ze leeft. Verschijnen op tijd, of het gezicht van een afrekening.
 4. 4
  Intense emoties. Als boos, kan een Leeuw vrouw heet zijn getemperd en dramatisch. Het beste ding om te doen op dit punt is om haar te laten hebben haar trotse ruimte, excuses en tonen u geeft, hoe afstandelijk en verre zij zich gedraagt ​​- ze is dankbaar. Leo vrouwen houden karaktertrekken van loyaliteit.
 5. 5
  In haar gedachten. Onder dat glimmende buitenkant van kant en nagellak, kan een Leeuw vrouw te zijn nieuwsgierig onzeker. Ze heeft een fragiele hart onder bewaakte schild van de glimlach en gelach dus je moet een gevoelig hart te hebben. Ze zal zeer timide zijn bij het starten van de relatie als ze echt leuk vindt. Niet alleen op heden haar, worden haar vriend en met haar praten. Een manier om een ​​Leos hart is door middel van vriendschap, ze koesteren vriendschap en vertrouwen met een passie.
 6. 6
  Welp versus de leeuwin. Een onvolwassen Leo vrouw zal lijken arrogant, ijdel en flitsend. Maar een volwassen Leeuw zal lijken zeer royaal, zal ze een niveau van vrijgevigheid en zorg zo groot en warm dat ze de neiging om volledig te vergeten over zichzelf.
 7. 7
  Leos in het algemeen, liefde fijne dingen. Haar smaak staan ​​bekend als extravagant en regal.She spint bij romanced met fijnere wijn of chocolade, en reserveringen op dat elegante, chique restaurant. Als je niet kan veroorloven, zou je Leo liever een picknick in het park of een langzame wandeling in de stad 's nachts of een lekker diner thuis. Ze houdt schijnende lichten en diepe romantische situaties.
 8. 8
  Houden. Een Leo vrouw tiptoes rond liefde, ze weet liefde is kryptoniet om haar fragiele ego, ze is erg terughoudend alvorens iemand de kracht om haar hart breken. Ze zal zeer waaks en beschermend van zichzelf op het eerste.
  • Als een Leeuw vrouw kantelt in liefde, neigt ze als zeer verlegen, misschien moet je haar vragen en maak de eerste voorschotten en haar verzekeren tijdens de relatie. Ze hunkert uw genegenheid, maar ze is te zelfbewust om u te vragen, zal ze genieten van uw vooruitgang.
  • Als verwaarlozing uw kittens ego voor te lang, zal ze afstandelijk, trots's destructieve en sulky.The Leo vrouw is altijd op het spel, en het maakt niet uit hoe hard ze brult, haar ego is delicaat en fragiel.
  • De term "I love you", betekent kwetsbaarheid voor Leo vrouwen. Leo vrouwen zijn observant voor hun eigen bestwil, zullen ze plezier vinden op spot met u, met plagen en het maken van je aanvinken. Ze is speels als een kitten en zal meer dan waarschijnlijk beginnen te plagen je zodra ze is comfortabel.
 9. 9
  Leos kan genotzuchtig, koppig, en gevoelig voor mokkend als ze niet hun eigen zin te krijgen. Aan de positieve kant, ze zijn warm, demonstratief, en theatrale en liefde praal.
 10. 10
  Families. Haar familie is haar trots en haar leven, dus verwacht je Leo vriendin om emmers op familie bruiloften en reünies huilen en staren naar familiefoto's. Leos aanbid grote aantallen, denk aan de leeuwin en haar welpen.
 11. 11
  Romance is nodig. Een Leeuw zal genieten van alles dat het moment sporen en is romantisch. Leo's zijn dromers en willekeurige momenten zal haar dag te maken. Ze kunnen zelfs proberen om romantiek je terug. Uw Leeuw zal alles je dacht te waarderen - een plotselinge aandrijving naar nergens, rode rozen verborgen in haar lade, of zelfgemaakte kaart onder haar deur en et cetera.
 12. 12
  Onder de lakens. Uw kitten heeft een man die haar spinnen kunnen maken. Ja, het zijn dominant in bed (wanneer je er bent) is een must. Uw kitten is een volk pleaser, zullen ze alles doen wat in haar macht om u te behagen. In bed, een Leo vrouw wil dat je haar leider te zijn (leeuw). De leiding nemen, en toon haar passie en romantiek, zal ze alleen yours.The Leo's favoriete zone wordt gedacht aan de onderrug zijn.

Tips

 • Leo vrouwen kunnen komen als een femme fatale, maar dat is omdat ze kiest om gezien te worden op die manier. Het is een afweermechanisme. Ze kunnen willen spelen en provoceren, maar ze is bijna nooit stiekem of bedrieglijk. als je hint dat ze is bedrieglijk, het zal haar storen.
 • Beste wedstrijden....
 • Gereserveerde Leo vrouwen zijn erg geheimzinnig en bewaakt over hun emotions.It duurt een tijdje om vertrouwen te winnen.
 • Ze kan het vet Leo zon teken zijn, maar ze kan een Vissen Maan en Maagd Rising. Haar Maagd stijgende betekent toont ze zich aan het publiek in een zachte, creatieve, timide wijze en omdat ze houdt een Vissen maan - zij kan zeer gevoelig en terughoudend. Haar Leo-ness kan sijpelen om haar liefde voor het kijken toonbaar, behoefte aan opwinding en verlangen naar je aandacht of een snelle humeur en een glimlach, twee tellen later, of haar koppigheid.
 • Weegschaal en Leo - De Leo vrouw is gefascineerd door de charmante Weegschaal. Hij zal verschijnen erg leuk en extravert maar daaronder hij wil ware liefde dus hij is opzettelijk met zijn genegenheid. De Leo vrouw zal verlegen groeien als realiseert haar genegenheid voor zijn genegenheid. De Weegschaal mannelijke zult betoverd worden door haar contrasterende persoonlijkheid en gebruiken zijn agressie op haar coax in een romance. De Leo vrouw zal zijn onder de indruk van zijn agressie en laat hem zijn plaats als de gemakzuchtige leider. De twee zijn erg dol op romantische gebaren en de gaven en uitingen van liefde wil, stromen vrij als water. Leo is heel de egoïst en zorgen meer over het zelf, terwijl Weegschaal gelooft in de 'wij' concept en dit helpt cement de obligatie. De Libra's "avontuurlijke" seksuele aura zal nieuw zijn voor Leo.
 • Boogschutter en Leo-vuurteken, beide borden zijn heel open-minded, en Leo vindt hij niet ooit aandringen op compromis. Spontaniteit, gelach, avontuur en passie zijn allemaal in petto voor dit paar. Een wedstrijd zal bijna altijd beginnen als een zeer verleidelijke vriendschap.
 • Leo en Gemini zal opschieten als een huis in brand. Beide hebben hun kinderlijke manieren en een speelse en vrolijke kant die zal worden gewaardeerd. Ze zullen een sterke seksuele aantrekkingskracht hebben voor elkaar, vanaf het begin. Zij zullen zowel aangetrokken en afgestoten door elkaar, een nogal vreemde combinatie. Beide zijn sociale wezens en liefde te vermaken en ook samen wonen partijen. Sex zal een royale en gelukkige gebeurtenis zijn, het paar zal vooral genieten van sensuele massages. Dit is een geweldige match.
 • Ram en Leeuw - zijn ook natuurlijke brand teken metgezellen, maar op een meer casual niveau. Als de twee verhuizen naar een serieuze relatie, moeten ze zich bewust zijn van de behoeften van anderen genegenheid. Houden allebei van om altijd op de gaan en dit werkt perfect aan beide zijden. Beiden zijn gepassioneerd en zal genieten van vrijen. Wanneer beide handen ineen om een ​​gemeenschappelijk project te voltooien, zal het zeer succesvol.
 • Waarom is mijn leo anders? * Vergeet niet dat dit slechts haar zon teken (de zon teken beschrijft de specifieke manier waarop je vitale of krachtig in het leven bent). Om een ​​nauwkeurige persoonlijkheid beschrijving te krijgen, moet je haar Rising Sign en Maan teken vinden. Haar maan teken is hoe zij omgaat zichzelf emotioneel diep van binnen, en haar Rising teken is het sociale masker, draagt ​​ze in het openbaar. Dit moet niet worden verward met haar Zon teken. Ze zijn zeer verschillend.

Waarschuwingen

 • Niet horoscopen te serieus, iedereen is uniek en moet zo worden behandeld...
 • Doe haar lucht van vertrouwen met je onzekerheid niet verstikken. Ze hunkert naar evenwicht en vertrouwen, wil ze iemand die kan haar kalmeren en is haar grappen te serieus, humor haar rug.

Dingen die je nodig hebt

 • Bloem Boeketten
 • Uitgaande
 • Vertrouwen
 • Verstand
 • Zindelijkheid
 • Bekoring
 • Onafhankelijkheid
 • Creativiteit
 • Gemakzuchtig