Wkanl

Hoe tot op heden een gemini

Tweelingen zijn mensen die nieuwsgierig zijn, spraakzaam, veelzijdig en mentaal actief. Geminis gaan overal samen, hand in hand, als symbool van hun tweeledige karakter.

Hoewel Tweelingen zijn actieve en leuke mensen te zijn met, ze hebben twee belangrijke tekortkomingen; hun vermogen non-stop te praten en hoe ze zich continu gemakkelijk af te leiden. Maar maak je geen zorgen, dit artikel zal je leren hoe je date een Gemini met gemak.

Stappen

Hoe tot op heden een gemini. Luister naar hem / haar.
Hoe tot op heden een gemini. Luister naar hem / haar.
 1. 1
  Luister naar hem / haar. Iedereen houdt ervan om te beluisteren, vooral Gemini mensen, omdat ze houden van praten. Bijdragen aan het gesprek en aandacht besteden aan de acties die hij / zij gebruikt, wijzen op iets wat ze zullen vinden grappig, ze houden van lachen.
 2. 2
  Wees bereid om impulsieve dingen te doen. Geminis genieten van actieve en liefde te beoefenen en doen veel dingen tegelijk, dus als je een date wilt een Tweeling meisje / jongen, klaar om dingen die je dacht raar, extravagant of zelfs roekeloos kunnen doen.
 3. 3
  Tweelingen zijn zeer onafhankelijk. Ze zullen niet naar beneden worden vastgepind door iedereen of geen regels. Ze nodig hebben om de wereld te ervaren op hun eigen. U moet actief zijn en veel te veranderen, klaar om te lachen en niet vraag beslissingen. Verandering, vrijheid en het ervaren van het leven zijn uiterst belangrijk voor Gemini, dus het beste wat je kunt doen is geef ze de ruimte van tijd tot tijd, en er altijd zijn om hen te ondersteunen, want hoewel ze hun zelfstandigheid zo veel als de lucht die ze inademen nodig hebben, ze nodig hebben gezelschap zoveel als het water dat ze drinken.
 4. 4
  Geïnformeerd te zijn over wat je praat over omdat geminis zijn intelligent en hebben veel kennis over vele dingen. Als je een expert bent op een bepaald onderwerp, leren ze over, zal je ze imponeren omdat deze know-it-all teken meestal niet weet fijne details over dingen, ze zijn te druk om de moeite om ze te leren.
 5. 5
  Wees eerlijk en loyaal aan geminis, zodra ze hun vertrouwen hadden verbroken, zal je nooit krijgen weer terug.
 6. 6
  Tweelingen zijn makkelijk te datum, zullen zij elke activiteit overal doen. Gewoon plezier hebben, zoals je zou doen met vrienden, want dat is wat Gemini zijn, een goede vriend.

Tips

 • Tweelingen zal je hun hele hart geven, maar zodra je ze pijn doen is het erg moeilijk om het te repareren.
 • Geminis als actieve, creatieve en leuke mensen, dus om te zetten in een! Niet alleen Tweelingen als dit veel, maar veel mensen liever een leuk persoon te worden met daarna een totaal nalatig is.
 • Vergeet niet, we zijn allemaal unieke individuen, en er is veel meer aan een persoon astrologische make-up dan een zon teken.
 • Aandacht besteden, en als je niet zeker bent over wat je date wil, vragen. Aandacht, betrouwbaarheid en vriendelijkheid tellen voor een stuk.
 • Tweelingen hebben de neiging om mensen te beledigen veel. Ze doen het niet expres, maar ze weten niet hoe nadenken over wat ze zeggen. Neem het niet dat de verkeerde manier en uit te leggen hoe je je voelt. Geminis niet bijzonder graag praten over hun gevoelens, maar ze willen weten of ze je kwetsen.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te spelen moeilijk te krijgen voor een lange periode; Geminis ongeduldig in een korte periode van tijd, zodat ze hun interesse verliezen als je dit doet.
 • Net als met elke andere horoscoop teken, als je ze onder druk te zetten iets wat ze niet willen doen of pop te veel op hun vitale ruimte, kunnen ze je dumpen.
 • Laat ze niet te onderbreken tijdens het praten, kunnen ze boos en denken dat je niet geïnteresseerd in hen.
 • Respect voor hun vitale ruimte; Tweelingen zijn niet echt geduldig en als je rond baas hen of ergeren hen, zullen ze je niet serieus nemen en eindigen duwen je weg.