Wkanl

Hoe te worden verfijnd (voor tieners)

Er zijn vele manieren om verfijnd te handelen. Verfijnde mensen zijn vergelijkbaar met stijlvolle mensen, hoewel geld betekent minder in raffinement. U zult merken dat mensen zullen denken van u als intelligent en volwassen. Als het niet voor u vanzelfsprekend, kunnen deze tips helpen.

Stappen

Hoe te worden verfijnd (voor tieners). Zorg ervoor dat u altijd goed verzorgd en op uw best uitziet voordat je verschijnen in het openbaar.
Hoe te worden verfijnd (voor tieners). Zorg ervoor dat u altijd goed verzorgd en op uw best uitziet voordat je verschijnen in het openbaar.
 1. 1
  Zorg ervoor dat u altijd goed verzorgd en op uw best uitziet voordat je verschijnen in het openbaar. Dit betekent dat je nodig hebt om elke dag douchen. Dragen deodorant. Dames, als je wilt om make-up te dragen, leren en doen. Rode lippenstift is zeer geavanceerd. Anders gewoon je gezicht wassen dagelijks. Bij het uitkiezen van uw kleding voor de dag, weet wat er goed uitziet op je. Het helpt om zijn stijlvol, maar stijlvol betekent niets als het kledingstuk niet aantrekkelijk uitzien op je. Dames, vermijd mannenkleren, omdat ze zorgen ervoor dat u slordig uitzien. Mannen, vermijd vrouwenkleren en overhemden die te strak. Zelfs als je wilt pronken met je spieren, het is niet verfijnd. Doe niet zo stom.
 2. 2
  Rechtop staan, nooit traag. Verfijning vereist dat je nooit vermoeid uitziende.
 3. 3
  Sieraden. Als je gaatjes in je oren, oorringen dragen elke dag. Zo niet, dan draag andere eenvoudige kettingen, ringen, armbanden, die passen bij uw outfit.
 4. 4
  Vermengen met volwassenen en kinderen. Sommige volwassenen zal op airs, zullen anderen je beste vrienden. Hou dat in gedachten. Met kinderen, handelen geïnteresseerd in wat er gaande is in hun leven.... zoals, welke sporten ze spelen, hoe wordt schoolgaande, enz.
 5. 5
  Beheers jezelf in het openbaar. Onthouden van rond te rennen, schreeuwen, zwaaien je armen wild als je iemand die je kent. Een koele golf en een glimlach zal het lukken.
 6. 6
  Draag de juiste kleding voor de gelegenheid. Niets te jeugdige of onthullend is geschikt. Bijvoorbeeld, als de gelegenheid is formeel, kleden in formele kleding.
 7. 7
  Volledig organiseren van uw kamer of huis, en hebben alles perfect uitgelijnd. Ruim je kamer 24/7. Je zult niet langer stress op het laatste moment op zoek naar iets. Eens per maand, ga door je kamer en kijk door de dingen die je niet nodig hebt en ze weg te gooien. Als u een harde tijd met dit, dan elke dag voordat je naar school gaat, zorg ervoor dat uw vloer is ontruimd en geen kleren of iets is op daar. Stap voor stap krijg je een perfecte kamer.
 8. 8
  Stipt. Komen altijd op uw bestemming minstens tien minuten voordat u veronderstellen om daar te zijn. Vroeg wakker. Mensen zullen je niet serieus nemen als je te laat om dingen te zijn. Je bent mensen te laten, evenals hun verwachtingen. beneden.
 9. 9
  Eet verantwoord. Leer de juiste dineren etiquette en goed met uw keukengerei. Leren wanneer te beginnen met het eten bij het zitten met een groep. Ook leren om een ​​groep organiseren door middel van goede bestellen, kantelen, en vooral toonaangevende goed gesprek tijdens uw maaltijd.
 10. 10
  Hebben goede manieren. Mensen willen zijn om iemand die is beleefd. Je hoeft niet te politiek correct, maar beleefd. Mensen willen weten hoe je je voelt over dingen. Heb een uur lang maaltijd niet uitgeven aan small talk, maar small talk niet overslaan.
 11. 11
  Wees zelfverzekerd, maar niet arrogant. Arrogantie, neerbuigendheid en valse superioriteit zijn turn-offs voor mensen die anders zouden willen je vriend zijn.
 12. 12
  Meisjes, zorg ervoor dat je benen zijn altijd haarloos.
 13. 13
  Over het haar.... vrouwen, stylen van je haar is een must. Dames: Als je haar heeft meer body, kopen volumineuze producten en worden vrienden met je haarlak fles. Als je golvend haar en willen recht of krullend, kneed het of rechtzetten, hoewel veel golvend haar soorten zijn redelijk op zichzelf. Krullend haar moet kroezen-minder, dus koop smoothing producten die je krullen te verbeteren, maar vechten tegen de kroezen. Mannen: Houd je haar netjes. Als je haar is gevoelig voor weerborstel, kan het best zijn om het kort te houden als je probeert te verfijnd. Als u bent Afrikaanse Europees, vermijd het sterven je haar blond.... het ziet er nep. Zowel mannen als vrouwen: Vermijd sterven je haar een onnatuurlijke kleur of te licht met een natuurlijke kleur. Kam je haar altijd. Mannen, laat je haar langer laten groeien dan schouderlengte. Vrouwen, houd je haar niet langer zijn dan het midden van de rug, zoals langer haar dan dat is kleverig.
 14. 14
  Onthoud classic goede manieren: kauwen met je mond dicht en geen ellebogen op tafel.
 15. 15
  Altijd klaar voor alles. Carry extra geld mee. Als je een mobiele telefoon, altijd voor zorgen dat de batterij volledig is opgeladen. Je weet nooit wanneer je zal worden geplakt in een situatie waarin je vast zit op je eigen. Je zal heel dankbaar dat u bracht uw mobiele telefoon met u.
 16. 16
  Geen elektronica! Controleer nooit uw Blackberry of iPhone op een functie. Als u absoluut moet een bericht ontvangt of een oproep, excuseer jezelf van de groep en ga particulier.

Tips

 • Draag een mooi, aangenaam parfum of eau de cologne. Maar zorg ervoor dat je niet meer doen!
 • Lees boeken over tal van onderwerpen, zodat u een breed scala aan kennis zult hebben. Probeer het lezen van klassiekers.
 • Overdrijf niet je make-up. Houd het subtiel en geschikt is voor uw leeftijdsgroep.
 • Vermijd zware sieraden, of goud en zilver bij elkaar.
 • Kennisnemen van woordenboeken en thesauri om een ​​grotere woordenschat te verwerven. Als iemand gebruik maakt van een woord dat je niet kent, zoek het op. (Websites zoals http://dictionary.reference.com/ en http://thesaurus.reference.com/ kan helpen)
 • Zwart en grijs zijn eenvoudige maar verfijnde kleuren. Op maat gemaakte kleren geven een mooie scherpe lijn. Maar vergeet niet... het moet goed bij je passen.
 • Hier krijg je een goede spellingcontrole programma en gebruik het. Niemand spelling is perfect.

Dingen die je nodig hebt

 • Leuk zittende kleding.
 • Make-up, als je ervoor kiest om het te dragen.
 • Onderwijs en goede manieren
 • wees jezelf!, als je niet denkt dat het zijn gesofisticeerde is voor u, dan gewoon jezelf.