Wkanl

Hoe te elegant, verfijnd, en leuk op een feestje

Dit artikel is een stap voor stap "Hoe te" begeleiden naar een geworden stijlvol, verfijnd en leuke party ganger die zal hebben mensen massaal naar u.

Stappen

Hoe te elegant, verfijnd, en leuk op een feestje. Eerst moet je positief te zijn dat u daadwerkelijk bent uitgenodigd voor dit feestje.
Hoe te elegant, verfijnd, en leuk op een feestje. Eerst moet je positief te zijn dat u daadwerkelijk bent uitgenodigd voor dit feestje.
 1. 1
  Eerst moet je positief te zijn dat u daadwerkelijk bent uitgenodigd voor dit feestje. Party Crashers worden meestal niet welkom bij de meeste partijen. (Definitie van een crasher:. Iemand die ofwel niet weten wat de gastheer / gastvrouw of iemand die niet formeel is uitgenodigd om gezegd party) Als u niet zeker bent of u bent uitgenodigd, krijgen verduidelijking. Als je weet dat je niet uitgenodigd dan niet gaan.
 2. 2
  Vervolgens gaat u willen beslissen wat je gaat dragen voor de hand. Dit is geheel afhankelijk van het type van de partij die u gaat (zie tips voor verder advies.) Als u een vrouw bent uw haar en make-up moet ook worden gepland voordat.
 3. 3
  Oke, dus je bent nu bijna klaar om uit het hoofd, te corrigeren? Goed. Nu moet je een paar dingen om in je zak of tas. Dingen die je misschien niet denken, maar zal hoogstwaarschijnlijk nodig zijn: Een compacte spiegel, make-up voor touch-ups, een kleine kam / borstel, autosleutels, geld voor een taxi (in het geval u besluit om te drinken), camera (optioneel), cel telefoon, taxi service nummers, vrienden getallen, families nummers, pen en papier (naar telefoonnummers van nieuwe vrienden te schrijven) en eventueel iets lekkers te geven aan de gastheer / gastvrouw.
 4. 4
  Dus nu, of je aan het rijden bent of niet, je moet vervoer naar genoemde partij. Vertrouw niet op vrienden niet te drinken, altijd een back-up plan.
 5. 5
  Dus nu dat je succesvol bent gearriveerd op het feest moet u eerst gedag zeggen aan de gastheer / gastvrouw. Dan is het tijd om zich te mengen. Hier krijg je een drankje als je wilt, het maakt je lijkt meer knap en aanspreekbaar.
 6. 6
  Terwijl vermenging je moet niet vergeten om hoffelijk en aardig. Weet iemand niet uitsluiten van je te praten. En vergeet niet om andere mensen dan je vriendenkring te praten.
 7. 7
  Als je een beetje verlegen, probeer dan enige tijd op uw eigen. Als je op je eigen mensen zullen meer gedwongen worden om u te benaderen.
 8. 8
  Dus nu heb je al op het feest voor een tijdje, hier zijn enkele eenvoudige tips over hoe om te worden verfijnd.
  • Je moet praten in een rustiger stem, luid genoeg voor de mensen die je spreekt, maar rustig genoeg dat je niet irritant en onbeschoft door iedereen te laten horen.
  • Je moet ook genieten van uw drankje, alcohol of niet. Chugging is onbeschoft en maakt je onbeschaafd kijken.
  • Glimlach en luister aandachtig als mensen tegen u praten. Heeft een aandacht varken niet, als je zijn stijlvol en verfijnd mensen willen aandacht besteden aan u.
 9. 9
  Hier zijn enkele tips om zijn stijlvol en leuk. Als er dansen op deze partij wees niet bang om te dansen, maar niet beschamend dansen, provocerend, of suggestief. Het zal je lomp lijkt.
 10. 10
  Ook voortdurend bewust van je omgeving. Er misschien iemand te wachten om te worden gevraagd om te dansen en je kon die persoon om hen te vragen te zijn.
 11. 11
  Lach veel, hebben humor.
 12. 12
  Stel voor om andere mensen iets dat ze moeten doen met je, zoals dans of zing. Karaoke is sterk overschat, maar het zou wel eens een ijsbreker, afhankelijk van de partij en de feestgangers zijn.
 13. 13
  Na het ontmoeten van nieuwe mensen suggereren dat je weer moet voldoen, zal dit u echte en oprechte lijken, zelfs als je niet bent.
 14. 14
  Afscheid te nemen van mensen beleefd met een "ik hoop je weer eens te zien" of een "laten we dit doen nogmaals, het was leuk."
 15. 15
  Altijd zeggen dank aan de gastheer / gastvrouw. Vaak zijn de mensen die de minste hoeveelheid plezier op een feestje is de persoon die het gooien het.
 16. 16
  Als je nuchter bent, zeker om aan te bieden aan mensen die niet naar huis te rijden.

Tips

 • Laat je niet dronken. De meeste mensen worden irritant en onbeschoft onder invloed van alcohol. Sommige mensen zelfs gewelddadig geworden. U mag zeggen of doen veel dingen die je later spijt van krijgt als je gedronken want uw oordeel is aangetast.
 • Drinken party-Voor zowel mannen als vrouwen zo ongeveer alles gaat, maar om verfijnde moet je iets bescheiden dragen, gemakkelijk te verplaatsen in, en comfortabel.
 • Soorten partijen en de juiste kledij (NB: Er zijn veel verschillende soorten partijen, heb ik vermeld de drie meest voorkomende en breed.):
 • Wees altijd beleefd.
 • Dansen met mensen. Wacht niet te worden gevraagd omdat het misschien niet gebeuren.
 • Als iemand met wie u praat lijkt verlegen vraag ze niet veel vragen totdat ze lijken comfortabeler, waardoor ze ter plaatse kunnen ervoor zorgen dat ze in paniek te raken.
 • Drink iets verfijnd, maar doe het met mate.
 • Dance party-Mannen moeten iets casual jeans en een T-shirt te dragen. Vrouwen konden ofwel een rok of broek dragen met een semi-formele top. Hoge hakken zijn optioneel.
 • Lachen en lachen de euforie zal worden besmettelijk.
 • Dinner party-als u een man een mooi paar neutrale broek en een knop omhoog shirt zal vaak volstaan. Als u een vrouw proberen een kokerrok (dat is zeer veelzijdig) en een rijke gekleurde blouse.

Waarschuwingen

 • Houd je op het feestje van aansluitingen op de beneden laag, niet nodig om iedereen een update te geven. Ik stel voor om deze afspraken ten koste van alles te vermijden, ze maken je lijkt eenvoudig.
 • Niet over of onder jurk voor een feestje. In het geval dat u bezorgd bent over uw kleding, vraag dan de gastheer / gastvrouw over de juiste kleding. Dressing smaakvol is altijd stijlvol.
 • NIET dronken, op elk type van de partij. Het is onbeleefd en onaangenaam.