Wkanl

Hoe te vinden warme mensen om vrienden op facebook zijn

Hoewel Facebook een handig platform om in contact te blijven met vrienden kunnen zijn en dierbaren, het kan ook helpen bij het verbeteren van uw straat cred als je collega of kennis knap en spannend (aka warm) mensen. Omdat Facebook-vrienden met esthetisch hete mensen heeft het potentieel niet alleen om je er goed naar anderen te kijken, maar het kan misschien wel de deur open voor een nieuwe relatie "in het echte leven." Om te voorkomen uitzien als een krankzinnige stalker, moet u een subtiele aanpak te vinden voor friending hotties op Facebook, zoals hier geschetst.

Stappen

Hoe te vinden warme mensen om vrienden op facebook zijn. Evalueer uw profielfoto.
Hoe te vinden warme mensen om vrienden op facebook zijn. Evalueer uw profielfoto.
 1. 1
  Evalueer uw profielfoto. De mooie mensen over het algemeen alleen maar willen om te hangen met andere even prachtige mensen. Als u niet uw beste gezicht vooruit zetten, zult u veel potentiële hot vrienden verliezen. En fotografie kan je je absoluut de beste, dus wees maar niet bang:
  • Re-neem uw profielfoto of kijk naar een echt goede recente foto. Hebben het professioneel genomen voor absoluut de beste resultaten als een fotograaf zal zorgen voor de beste verlichting en zal uw beste hoek te krijgen. Ook overwegen om make-up en het hebben van je haar gestyled voor de foto, zodat u uw beste kijken. Voorkom dat de foto genomen op een bad hair day of wanneer die puist weefgetouwen groter dan uw neus.
  • Zorg ervoor dat de foto is relatief nieuw - in het geval u aan een van je nieuwe vrienden in het echte leven, zult u niet wilt hem of haar het gevoel alsof je bedriegt door het tonen van een oude foto waren.
  • Alleen voorzien u in de profielfoto. Hoewel je misschien denkt dat het opnemen van uw andere hete vriend of iemand van het andere geslacht is een goed idee, de verleiding weerstaan. U wilt dat de andere persoon te verbinden met u en u alleen. Zij kunnen uw foto te zien en meer geïnteresseerd zijn in de andere persoon op de foto en niet u, maar je zult niet per se weten. Deze regel geldt voor honden of schattige huisdieren te - u niet wilt dat uw nieuwe vriend om alleen vrienden met je zijn om je hond.
 2. 2
  Gaan door wat je hebt toegevoegd aan je sectie "info". Hete mensen willen zich associëren met intelligente, spannende individuen die fascinerend en joviale leven (of in ieder geval, lijken) te leiden. Als je opschrijven dat je in leggen rond in je joggingbroek en kijken eindeloze uren van Star Trek op tv, kunt u terecht komen. Ook als je blijft uit te roepen dat je ook bent gevuld te oefenen, te wonen die partij of maak een gezonde maaltijd, zal de mooie mensen niet geïnteresseerd. Zet jezelf altijd in de andere persoon de schoenen en denk na over welke informatie u wilt inschakelen of intrigeren over de andere persoon en wat een turn-off zou zijn. Vasthouden aan wat prikkelt, belangen en intriges mensen, zelfs als je het creëren van een beetje een illusie (u kunt altijd aan een aantal van de meer vergezochte delen later, als een toekomstige belofte aan jezelf).
 3. 3
  Neem voorraad in uw huidige contacten. Misschien heb je al een leuke groep van hete vrienden, maar hebben ze niet echt gezien in dit licht voor. Kijk door je vriendenlijst te zien wie is hot is en wie niet. Overweeg ook vrienden die je niet hebt friended op Facebook nog niet. Je hebt misschien aantrekkelijk vrienden of kennissen in het echte leven die niet zijn toegetreden tot het netwerk van online vrienden. Andere gebieden te beschouwen, omvatten:
  • Je mag iemand over het hoofd gezien en niet besefte u doorgegeven friending een totaal hottie. Denk na over uw huidige en vroegere lijst met vrienden zorgvuldig. Je hebt misschien overgeslagen of vergeten over een eerdere vriend of kennis die is Smokin '(of zelfs relatief) heet. Zorg ervoor dat alle verzoeken om friending met hun hotness potentieel in het achterhoofd te controleren!
  • Controleer oude school maatjes voor de hotness factor. Het lelijke eendje op de middelbare school kan eindelijk tot bloei zijn gekomen en zou je het nooit weten, tenzij je gecontroleerd. Troll door oude jaarboeken of school-roosters en vervolgens een zoekopdracht op Facebook - om dit te doen kan produceren een of twee nieuwe aantrekkelijke vrienden.
 4. 4
  Check out vrienden van je vrienden. Een van de makkelijkste (en meest voorkomende) manieren om uw lijst van hete vrienden uit te breiden is om te kijken naar lijsten vriend. Hoewel sommige vrienden zullen hun vriendenlijsten verbergen, kijk op degenen die een compleet overzicht te onthullen en vervolgens te controleren op gemeenschappelijke obligaties. Bijvoorbeeld, Facebook kun je filteren door vriendenlijsten door de school, werkplek en locale. Heb je een betere kans van friending iemand die je misschien niet weet wie naar dezelfde school versus iemand wiens enige verbinding is uw wederzijdse vriend ging.
 5. 5
  Aanboren werk associate contacten. Terwijl je dit doet kan zetten een paar cuties, uiterst voorzichtig zijn wanneer het proberen om nieuwe vrienden te ontginnen van het werk collega's of klanten. Als je over dit de verkeerde manier, zou je beschadigen of zelfs ruïneren uw carrière, vooral als je ze vriend en openbaar dan te veel van je wilde of minder professionele kant. Als u van plan om op de loer liggen rond het werk associate contacten, op veilig spelen door de volgende tips:
  • Alleen stuur vriend verzoeken tot hete mensen die werken binnen dezelfde sector of regio. Bijvoorbeeld, als je een grafisch ontwerper, vriend andere ontwerpers of mensen die werken in dezelfde sector (als je werkt in de bank-of detailhandel, alleen uit te reiken aan die in dezelfde sector).
  • Maak de vriend verzoek alles over het bedrijfsleven. Uw potentiële vriend hoeft niet te weten dat de echte reden waarom je wilt hem of haar op uw vriendenlijst is omdat hij of zij is hot. In plaats daarvan, wanneer de uitbreiding van de aanvraag, vermelden dat je zowel werken in hetzelfde gebied en werden verbreding industrie aansluitingen.
  • Raadpleeg het onderlinge contact werk in uw vriendschapsverzoek. Het feit dat u beiden weten dezelfde persoon kan de deur openen naar een vriendenverzoek acceptatie zodat vermelden dat u hebt gewerkt met "Sheryl" of "Dan" in uw uitnodiging.
 6. 6
  Verbinden met anderen die dezelfde interesses. Bekendheid en het hebben van een gemeenschappelijke band is de sleutel tot het maken van een verbinding. Check out ventilator lijsten voor uw favoriete show, boek, film, atletische team of muziekgroep. Populaire groepen hebben vaak uitgebreide fan lijsten dus misschien wil je een korte lijst van potentiële vrienden op basis van locale, demografie en leeftijd te maken. Zoals bij elke andere vriendenverzoek, stuur dan een bericht met uw verzoek te merken dat je graag om vrienden te worden, zodat u kunt bespreken uw wederzijdse bewondering voor het boek, film, band etc.
 7. 7
  Blijf warm jezelf. Als u wilt dat hete mensen als Facebook vrienden, moet u uw eigen hotness te ondersteunen. Dit betekent dat je attent over wat je post en hoe vaak je het doet. Regelmatig posten en het plaatsen van een stroom van negatieve bewustzijn zal binnenkort iedereen te overtuigen dat je bent niet alleen niet warm, maar dat je vol met hete lucht, zeuren en klagen de hele tijd en hebben niets beters te doen, maar de lucht uw grieven op Facebook. Een totale no-no. In plaats daarvan houden de postings onregelmatig, fascinerende, vrij van negativiteit en altijd onthullen de spannende aspecten van uw leven. Het is niet veel anders dan het bewerken van onze levensverhalen bij de waterkoeler, dus niet blaten over onechtheid, we bewerken uit de saaie stukjes hele tijd in dagelijkse gesprekken.
  • Worden stijlvol, als je niet zou zeggen het hardop, schrijf niet naar beneden.
  • Wees mysterieus - een beetje spanning en mysterie is aanlokkelijk voor iedereen en bouwt belang.
  • Hou van wat je doet. Als je dat niet doet, dan is het zinloos en je kon nastreven iets anders van belang.
  • Geen foto's van dronken braspartijen, naakt onderdelen of chagrijnig gezicht poses. Die zijn gewoon niet warm.

Tips

 • Wanneer het proberen om vriend iemand nieuw (en iemand die je misschien niet direct weten) zeker te zijn van een verbinding, hetzij via een wederzijdse vriend of een gemeenschappelijk belang.
 • Als u een bericht te sturen met je vriend verzoek, noemen de naam van de wederzijdse vriend of aansluiting om te voorkomen uitzien als een griezelige lurker.
 • Laat je niet in een haast. Probeer niet om uw hot nieuwe vriend overhaast in 'ontmoeten' of 'uit te gaan' met u te snel, want als je dat doet, is de kans groot dat hij / zij kan denken dat je te opdringerig en dalen, uw aanbod, of zelfs als je krijgt om hem / haar naar buiten facebook ontmoeten, kan je uiteindelijk niet houden van elkaar te wijten aan het feit dat je virtuele 'vrienden' geweest alleen voor zo lang en niet echt veel weten over elkaar.
 • Proberen om het echt te houden. Gebruik geen aanstootgevend materiaal niet posten op tijdlijn uw hot nieuwe vriend, zowel voor publieke of private viewing. Dit kan de verkeerde boodschap over en hij / zij kan uiteindelijk af of je morele radar wijst echt pal noord of niet. Omdat het een beetje ondeugend nu en dan is schattig, maar voorkomen dat het doen te veel van dat, tenzij en totdat je bij de persoon en zijn / haar belangen echt goed kennen.
 • Wees jezelf. Hoewel, soms kun je je prestaties overdrijven om je vriend te imponeren, voorkomen dat het creëren van een illusie dat je niet onberispelijk kunt leven als je jongens echt te ontmoeten en dit kan zelfs leiden je naar je vriend te verliezen, of zelfs verstopt raken door hem / haar als hij / ze beseft dat je authentiek, maar een pretentieuze wannabe.
 • Tijdens het chatten met hem of haar, probeer hem niet te onderbreken of haar toen ze nog niet gedaan te typen. Wees geduldig en wacht tot hij / zij klaar is met het verzenden van zijn / haar bericht voordat u begint te typen. Maar geen antwoord te laat either.This je kunt doen door het vermijden chatten met te veel mensen in een keer. Als ongewenste 'vrienden' sturen u een "Hi" terwijl je druk met praten om of het controleren van uw hot nieuwe vriend, gewoon offline te laten verschijnen door de 'lijken offline te-' optie.

Waarschuwingen

 • Vermijd plaatsen te vaak of aanstootgevend materiaal op de tijdlijn van uw warme vriend. Dit maakt je lijken opdringerig en zelfs wanhopig en zal ertoe leiden dat uw nieuwe vriend te verliezen interesse in je.
 • 'Nee' als antwoord. Als het warm persoon niet wil vriend u, verder te gaan en niet opnieuw te verzenden het verzoek. Loer pagina van de persoon of het opnieuw verzenden van het verzoek zou kunnen worden beschouwd cyber-stalking.