Wkanl

Hoe maak je een badonkadonk krijgen

Welgevormde achterwerken hebben de wereld van de schoonheid door de storm, met de "ezel kont" (ook bekend als "badonkadonk") kijk zelf het middelpunt is. Beroemdheden als Kim Kardashian, Jennifer Lopez en Beyonce hebben deze nieuwe trend van ronde, stevige laarsjes als een begeerde eigenschap van schoonheid pionier.

Stappen

Hoe maak je een badonkadonk krijgen. Doe zoals de beroemdheden doen.
Hoe maak je een badonkadonk krijgen. Doe zoals de beroemdheden doen.
 1. 1
  Doe zoals de beroemdheden doen. Terwijl badonkadonk potentieel wordt grotendeels gecontroleerd door de genetica, er is genoeg je kunt doen om een ​​mooier gevormde kont Oogverblindend krijgen. Een van de meest populaire badonkadonks in de celebrity / muziek wereld is die van Beyonce, die werkt vijf dagen per week en doet 100 kraakpanden, 100 step-ups, en 100 lopen lunges per dag in aanvulling op lopende 2.5 mijlen en gezond eten elke dag.
 2. 2
  Bouw je bilspieren voor een kont die opduikt. De gluteus maximus is de belangrijkste spier die de onderliggende vorm van je kont vormt. Elke beweging die je lichaam omhoog duwt grijpt deze spier. Het is mogelijk om daadwerkelijk je kont groter en ronder door het stimuleren van je bilspieren te groeien te maken, en de beste manier om dat te bereiken (zoals bij elke spier ) is om zware gewichten 2-3 keer per week te heffen. Voor gewogen oefeningen, gebruik zoveel gewicht als je kunt omgaan met een goede vorm voor 5 sets van 5.
  • Leer hoe je een barbell squat doen. Get down zo laag als je kunt zonder dat je knieën te breiden voorbij je tenen, en als je aankomt rijden, knijp je billen samen om die bilspieren richten.
  • .
  • Doe plyometrische oefeningen zoals springen squats, lunges springen, en doos springt. De explosieve kracht van springen helpt niet alleen om spieren op te bouwen, maar verbrandt calorieën, ook.
  • Zorg ervoor dat je genoeg eiwitten in je voeding om spiergroei te voeden. Eiwit vormt de bouwstenen van spieren. Zie Hoe kan ik eten als een body builder.
 3. 3
  Draag jeans die je kont pop te maken. Een deel van de allure van een ezel kont is hoe je het presenteert, en een spijkerbroek kan maken of breken een badonkadonk.
  • Kijk voor jeans met de Braziliaanse tailleband. De rits is kort (slechts een paar centimeter) zodat de tailleband locaties zeer laag op je heupen, en vaak zijn er knoppen, waarmee de jeans cinch sluiten rond je taille, waardoor je kont die extra "pop".
  • Aandacht vestigen op uw badonkadonk met wat bling op de zakken. Elke vorm van schittering, zakklep, en borduren ontwerp zal het lukken.
  • Controleer de tags en kijk voor jeans met spandex. De meer rek, hoe beter, want de jeans zal rond je ezel kont zonder beteugeling zijn glorie.
  • Voor jurken, overweeg dan om ze op maat. Kim Kardashian heeft al haar jurken op maat gemaakt zodat ze "cup" haar kont.
 4. 4
  Shake it! De aantrekkingskracht van een ezel kont is niet alleen hoe het eruit ziet, maar ook hoe het beweegt. Leren hoe te lopen als een diva. Neem een ​​dansles in de hip hop of bellydance, beide zal je leren hoe je je buit te schudden met trots, en zal u helpen om fit, ook.
 5. 5
  Verlies niet te veel gewicht. Een badonkadonk is het tegenovergestelde van een magere supermodel kont. Laat uw hangups over flab en cellulitis achter; fans van ezel kont zorg meer over de grootte en vorm, en hoe je zelf uitvoeren, in plaats van hoe strak je kont is. Laat u niet misleiden door het tijdschrift foto's. Kim Kardashian, bijvoorbeeld, is geopend over het liefhebben van haar hobbelige bits (cellulitis) en heeft een interessante manier om ervoor te zorgen dat ze houdt haar badonkadonk groot genoeg: "Toen ik uit de douche, ik leg de handdoek op mijn middel Het is gewoon. zit op mijn kont en blijft daar de hele tijd, terwijl ik doe mijn make-up of het gebruiken om te vegen spullen. Maar als ik gewicht te verliezen, het eraf valt, dus dan weet ik dat ik moet beginnen met het eten. "

Tips

 • Zelfs als je niet geboren met een ezel kont kun je bepaalde oefeningen en bewegingen te doen om opnieuw vorm en creëren een ezel kont (zonder operatie).
 • Vergeet niet dat de persoonlijkheid is wat zal iemand blijven. Een grote kont is wat kan hen aan te trekken. Het is niet het einde van de wereld als je niet een badonkadonk krijgen.
 • Weten dat mensen met een ezel kont moeite om broeken en jeans te goed passen kan hebben, omdat ze kleine tailles, maar voldoende ruimte in de rug kan hebben. Beveilig een ervaren naaister om wat van je broek aangepaste pasvorm hebben.
 • Als je een volle kont, ben trots en werk het.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig je jezelf niet stam in oefeningen
 • De ezel kont rage heeft ertoe geleid dat sommige mensen om kont implantaten hebben. Echter, als u overweegt een vorm van plastische chirurgie, altijd een bezoek aan een raad gecertificeerd plastisch chirurg die u kan voorzien van een portfolio en referenties. Een slechte butt implantaat kan ontsieren en ertoe leiden dat u pijn. Bovendien, wat is 'big' dit seizoen kan volgend jaar worden "zo vorig jaar" en je zult worden geplakt met het, denk je echt dat dat gebeurt voor u?