Wkanl

Hoe te vertellen als hij je leuk vindt

Er is een man in je leven die al uw oog springende - het kan een jongen die je onlangs ontmoet, of een oude vriend die geeft je nieuwe gevoelens. Wie de man is, zul je sterven om te weten of hij denkt dat je bent gewoon maatjes of als hij iets van je wil. Als u wilt weten of een jongen leuk vindt, moet je letten op wat hij zegt en wat hij doet als je opknoping uit. Als u wilt weten hoe hij echt voelt over jou, volg deze tips.

Stappen

Hoe te vertellen als hij je leuk vindt. Merk op hoe hij tegen je praat.
Hoe te vertellen als hij je leuk vindt. Merk op hoe hij tegen je praat.

Analyseer uw gesprekken

 1. 1
  Merk op hoe hij tegen je praat. De manier waarop hij tegen je praat veel over zijn echte gevoelens voor je zegt. De volgende keer dat je rondhangen, aandacht besteden aan zijn toon en het niveau van de aandacht die hij geeft je wanneer je spreekt. Hier zijn een aantal manieren om te zien of hij je leuk vindt alleen gebaseerd op hoe je met elkaar praten:
  • Zien of hij maakt oogcontact. Geeft hij u zijn volle aandacht, of op zoek bent om de ruimte voor iets beters te doen? Is hij het breken van oogcontact af en toe, maar lacht omdat hij voelt zich verlegen om je heen?
  • Kijk of hij geeft je zijn volle aandacht als hij tegen je praat. Is hij het controleren van zijn telefoon en stoppen om andere mensen te praten? Als dat zo is, dan mag hij niet proberen om u te imponeren. Maar als hij tegen je praat alsof je de enige persoon in de wereld, dan mag hij een grote verliefd op je.
  • Kijk of hij probeert indruk op u maken. Heeft hij verhalen die hem er macho, grappig, of avontuurlijk vertellen? Als dat zo is, dan is hij waarschijnlijk wil uw aandacht te trekken.
  • Kijk of hij praat zachter als hij om je heen. Dit kan zijn manier om je te vertellen om op te leunen in zodat je dichter zijn.
 2. 2
  Let op wat hij over praat. Als de man heeft u stevig in zijn vriend zone, dan zal hij met je praten anders dan hij zou doen als hij probeerde indruk op u maken en maak je hem zien als meer dan een vriend. Je moet aandacht besteden niet alleen aan hoe hij tegen je praat, maar om wat hij ervoor kiest om over te praten.
  • Zien of hij openbaart persoonlijke gegevens. Als hij openstelling voor je over problemen met zijn vrienden of familie, dan waardeert hij uw mening en houdt van je. Maar als hij openstelling voor je over een nieuw meisje dat hij leuk vindt, dan heb je misschien een probleem hebt.
  • Zien of hij noemt zijn jeugd. Dit is vrij prive voor de meeste jongens, en als hij opent erover, dan is hij zeker het proberen om dichter bij jou te krijgen.
  • Kijk of hij complimenten je. Als hij vertelt je dat je er mooi, of vindt subtiele manieren om u te laten weten dat u interessant of grappig bent, dan mag hij worden vallen voor je.
  • Kijk of hij plaagt je. Als hij voelt comfortabel genoeg om je heen om je te plagen, dan is hij misschien leuk jou.
  • Zien of hij probeert meer verfijnd zijn om je heen. Als u merkt hem oprispingen, vloeken, en over het algemeen een beetje bruto rond zijn bros, maar vind hem nooit vloeken en spreken in een gemeten en beleefde manier om je heen, dan probeert hij indruk op u maken.
 3. 3
  Zie hoe hij praat over andere meisjes. Als hij tegen je praat over andere meisjes, het zal voor een van de twee redenen. Of hij houdt van je en wil je jaloers te maken, of hij ziet je gewoon als een vriend en wil je advies. Hier is hoe om uit te vinden wat het betekent als hij vertelt je over andere dames:
  • Als hij klaagt altijd over vrouwen hij dating of het zegt, "Geen van hen zijn wat ik zoek," dan kan hij doorschemeren dat jij degene bent.
  • Als hij altijd vraagt ​​je om romantische advies, ongeacht wie hij is dating, dan mag hij je zien als een vriend. Als hij zegt dat u het beste advies te geven, kan hij niet op zoek naar jou als meer dan een vriend.
  • Als hij praat altijd over zijn nieuwste verovering, maar niet vragen om advies, kan hij gewoon worden pronken u te winnen. Maar wees voorzichtig - je wilt niet eindigen als gewoon een ander nummer in zijn kleine zwarte boekje.
  • Als hij ooit vergelijkt een meisje om u in ongunstige zin iets te zeggen als: "Ze is cool, maar ze is lang niet zo grappig als je," dan is hij vertelt je dat hij liever in plaats daarvan worden daten u.

Denk na over wat hij doet

 1. 1
  Let op zijn lichaamstaal. Zijn lichaamstaal kan een grote factor zijn in het tonen van je als hij wil dichter bij u te krijgen, of als hij je ziet als een buddy net. Als hij slaat zijn arm om je heen, je moet weten dat het is omdat hij je leuk vindt, niet omdat hij gewoon palling rond. Hier zijn een aantal manieren om te zien of zijn lichaamstaal betekent dat hij je leuk vindt als meer dan een vriend:
  • Merk op hoe hij zit naast je. Heeft hij altijd proberen om dichter tot je knieën raken, of zit hij mijl afstand?
  • Proberen om te zien of je kunt vangen hem stelen van een blik in uw richting. Als je zijn aandacht te trekken en hij zelfs bloost en kijkt weg, dan weet hij dat hij gevangen!
  • Zien of hij altijd op zoek naar excuses om je aan te raken. Krijgt hij fysiek als je het spelen van een vriendschappelijke wedstrijd van volleybal of voetbal, en doet hij altijd vragen om zijn partner te zijn wanneer het tijd is voor kip gevechten in het zwembad?
  • Zien of zijn lichaam is gericht op u als u spreekt. Heeft hij met zijn lichaam staan ​​naar je toe en zijn armen gebaren of op zijn zijkant? Als dat zo is, dan wil hij je al zijn aandacht te geven.
  • Zie hoe hij aanraakt andere meisjes. Heeft hij sloeg zijn arm om elk meisje, of alleen jij?
  • Zien of hij ooit klopt zachtjes je hand, zelfs als hij een grapje. Dit is een zeer intieme gebaar, en het kan laten zien dat hij echt leuk vindt.
 2. 2
  Besteed aandacht aan de dingen die hij doet voor u. Hij kan gewoon een heel goede vriend, of al die gunsten hij doet voor u misschien iets meer betekenen. Let op alle van de dingen die hij doet voor u en denk na over wat ze betekenen. Hier is hoe om te vertellen:
  • Zien of hij zeer attent. Heeft hij koffie breng je als je met een intense studie sessie, of kaartjes voor een film die je doorschemeren dat je wil zien? Als dat zo is, dan is hij waarschijnlijk opknoping op je elk woord en wil gewoon om je gelukkig maken.
  • Zien of hij doet leuke dingen voor iedereen. Is hij gewoon "Mr Nice Guy" en houdt van het geven van ritten en het kopen lunch voor iedereen in de stad, of gaat hij deze dingen te doen voor u alleen? Vergeet niet, als hij je leuk vindt, dan zal hij je anders dan alle anderen te behandelen.
  • Als hij helpt u uit met uw klusjes, zoals het doen van uw wasgoed, dan wil hij zeker om je vriendje te zijn.
  • Als hij biedt om u te helpen met uw auto, hij is niet alleen vriendelijk zijn - hij wil dat je onder de indruk van zijn mannelijkheid.
 3. 3
  Bestudeer hem in actie met andere meisjes. Je moet om te checken hoe hij praat met andere meiden om te zien of hij behandelt hen, net als hij je behandelt, of als hij denkt dat je speciaal voor hem bent. Je hoeft niet te staren of stalken om een ​​gevoel van hoe hij anderen behandelt te krijgen en om een ​​gevoel van waar je staat met hem te hebben.
  • Kijken of hij een eeuwige flirt. Heeft hij flirt met elke vrouw in de kamer, of alleen jij? Vergeet niet, kan hij nog steeds als je als hij flirt met andere meisjes, maar het maakt het minder waarschijnlijk dat hij de afzonderlijke vermelding je uit.
  • U kunt ook zoeken naar de tegengesteld teken. Heeft hij flirt met elke vrouw, behalve voor u? Dan misschien is hij niet flirten met je, want je bent de enige die hij echt leuk vindt. Hij kan je respect te veel om te plagen of flirten met je wilt dat hij doet met elk ander meisje.
  • Lijkt hij beschaamd of verlegen als hij hangt met een nieuwe vriendin voor je? Als dat zo is, dan mag hij niet wil dat je ziet zijn relatie ontvouwen omdat hij liever bij je zijn.
  • Kijk of de andere meisjes die hij hangt met weten wie je bent. Als hij met een ander meisje en ze een geeft je, "Oh, ik heb gehoord over je" kijkt, dan is het meisje kan jaloers zijn omdat je het belangrijk om de man bent.
 4. 4
  Kijk of hij altijd probeert om te hangen met je. Als hij je leuk vindt, dan zal hij willen zijn om u zo veel mogelijk. Hij zou kunnen proberen om dit te doen op een subtiele en niet-zo-subtiele manieren. Hier zijn een paar tekenen dat hij wil zijn om je heen, want hij ziet als meer dan een vriend:
  • Als hij doet alsof je de enige persoon in de kamer als je opknoping uit in grote groepen. Als je je op een feest, concert, of een bar, en je beseft dat je uiteindelijk met hem te praten voor het grootste deel van de nacht, dan is hij zeker wil om dichter bij jou te krijgen.
  • Als je een klas bij elkaar en hij altijd probeert om naast je zitten en zelfs bespaart u een stoel, dan mag hij wil om dingen te nemen naar het volgende niveau.
  • Merkt als hij soms net toevallig tegenkomen je in je favoriete cafe of bar. Als hij is altijd in de buurt, dan mag hij een stalking probleem, maar als hij gewoon "in het gebied" af en toe, dan kan het zijn dat hij hoopt te lopen in je.
 5. 5
  Analyseer uw hang-out sessies. Aandacht te besteden aan hoe en hoe vaak je hangen en waar en wanneer u hangen kunt u veel inzicht geven in de vraag of hij wil gewoon om te zien je een vriend vragen of hij wil al uw hang-sessies te meer als data. Hier zijn enkele punten om te overwegen:
  • Let op waar je rondhangen. Zie je hem in romantische locaties, zoals tuinen, mooier wijnbars, of plaatsen waar zie je stelletjes opknoping uit voor datum nachten? Als dat zo is, dan mag hij wil hetzelfde voor jou.
  • Mededeling die is rond als je rondhangen. Als het is altijd alleen de twee van u, dan mag hij je zien als verpletteren materiaal. Maar als hij altijd uitnodigend tien van zijn beste bros langs, dan mag hij je ziet net als een andere vriend.
  • Opvalt als je rondhangen. Als je hem alleen zien een keer per maand, dan mag hij niet proberen om meer tijd doorbrengen met je. Maar als het voelt alsof je hebt niet meer dan een dag voorbij zonder hem onlangs te zien, dan ja, waarschijnlijk wil hij je.
  • Let op wat je doet als je rondhangen. Uitgaan voor koffie of een snelle lunch is meer bedoeld voor de vriend zone, maar uit eten gaan of het zien van een film in de avond is een meer-dan-vriend-activiteit.
 6. 6
  Zien als hij flirt met je. Dit kan voelen als een no brainer, maar het kan moeilijker zijn om te vertellen als hij flirten met je dan je denkt. Iedere man heeft zijn eigen flirten stijl, en zal er een verscheidenheid aan manieren om te flirten met u te laten zien dat hij absoluut houdt van je. Hier zijn een paar tekenen dat hij flirten:
  • Als hij probeert altijd om je lachen als je een klas samen, en zelfs krabbels in de marge van uw notities, dan is hij zeker flirten met je.
  • Als hij stuurt je veel emoticons als hij sms'en, dan is hij flirten met je.
  • Als hij altijd speels raakt u of geven u een zachte duw, dan is hij flirten met je.
  • Als hij houdt van soppen je onder water als je in een zwembad, dan is hij zeker flirten.
  • Als hij altijd probeert om je aan het lachen of giechelen, dan is hij zeker flirten. Als hij bloost als je beiden lachen, dan is hij zeker voelen flirterig.

Vraag om een ​​second opinion

 1. 1
  Vraag je vrienden wat ze denken. Als je een aantal goede vrienden die altijd opknoping rond jullie twee, dan kunt u in staat zijn om hen te vragen of ze denken dat hij je echt leuk vindt. U mag ook worden verblind door Cupido's pijl om te kunnen om de situatie duidelijk te zien, maar een van je vrienden kan meer inzicht hebben.
  • Vraag een vriend die je vertrouwt die al weet de situatie goed. Als ze zien je hangen een paar keer, moet ze een mening hebben.
  • Vraag een vriend om te studeren de twee van u volgende keer dat je samen en verslag uit te brengen. Maar zorg ervoor dat de vriend is niet al te voor de hand liggend.
  • Kies een vriend wiens mening en oordeel je waarde. Pick iemand met goede sociale zin om het beste antwoord te krijgen.
  • Vertel je vrienden om eerlijk te zijn. Als ze echt niet dat hij je leuk vindt, of zelfs weten dat hij houdt van iemand anders, dan moet je profiteren van de waarheid.
 2. 2
  Als je vet voelt, vraagt ​​zijn vrienden. Dit is een zeer gevaarlijke stap. Er zijn maar weinig jongens die 'bro code "zou breken en niet uitvoeren en rapporteren van uw vraag terug naar je geliefde. Maar als je niet weet wie te vragen of als je echt vertrouwt een van zijn vrienden, dan terloops vragen hoe hij zich voelt over jou.
  • Hoewel dit is een risicovolle stap, zal zijn vrienden een beter antwoord dan je vrienden hebben, aangezien zij uit de eerste hand informatie van uw man.
  • Vraag zijn vriend als hij je leuk vindt kan ook gewoon een stiekeme manier om hem te laten weten hoe jij je voelt. Als je te bang om hem zelf te vertellen, zal deze informatie zo snel mogelijk terug te krijgen om hem als je de verkeerde persoon te vertellen.
 3. 3
  Vraag het hem zelf. Zodra je vrij zeker dat de man houdt je je voelt en zijn moe van het wachten en het lezen van de borden, kan het tijd om hem gewoon vertellen hoe je je voelt en vragen of hij hetzelfde voelt. Hij kan echt verlegen en kan worden opgelucht dat je het nemen van het initiatief. Hier is hoe om hem te vragen of hij echt leuk vindt:
  • Zoek wat tijd om alleen met hem te zijn. Zorg ervoor dat je hem niet vragen wanneer zijn vrienden over je schouder meekijken.
  • Wees eerlijk en open. Gewoon zeggen dat je verliefd op hem en wil weten of hij deelt je gevoelens. Voordat hij reageert, laat hem weten dat het is geen big deal als hij niet zoals jij.
  • Je moet dit alleen doen als je er vrij zeker van dat hij je leuk vindt. Als hij meerdere tekenen van sympathie u heeft tentoongesteld, dan worden vet en vraag hem. Als hij heeft laten zien geen tekenen van smaak je, dan kan het tijd zijn om te wachten om te zien wat er gebeurt.

Tips

 • Glimlach naar hem en zijn vriendelijk.
 • Niet tegengekomen te makkelijk. Jongens hou van een uitdaging.
 • Proberen om hem te laten lachen. Jongens hou van deze!
 • Plagen hem, maar lachen als je dat doet.
 • Wees altijd vriendelijk en stick omhoog voor hem. Op die manier zal hij weten u geven.
 • Speel met hem vechten. Jongens liefde dat. Dingen als 'spelen stoten'.
 • Laat je niet op zijn zenuwen of hem serieus te ergeren, kon hij je zien als een echt vervelend persoon.
 • Praat niet over persoonlijke dingen als ze hem zijn bedroevend.
 • Probeer niet en liefde te dwingen in zijn hart. Dit werkt niet altijd. Jaloezie werkt soms wel.