Wkanl

Hoe te vergeten over een meisje dat je wilt

Je kunt niet stoppen met denken over een meisje dat je wilt, en je obsessie is houdt u van genieten van je leven. Je hebt alles geprobeerd, maar nog steeds kan ze niet je gedachten af. Hoewel je misschien het gevoel dat je zult nooit in staat zijn om deze speciale meisje vergeet, kan verlichting komen eerder dan je denkt als je de volgende eenvoudige stappen.

Stappen

Hoe te vergeten over een meisje dat je wilt. Realiseer je dat je moet het meisje te vergeten.
Hoe te vergeten over een meisje dat je wilt. Realiseer je dat je moet het meisje te vergeten.

Inzicht in uw probleem

 1. 1
  Realiseer je dat je moet het meisje te vergeten. Voordat u kunt beginnen om het meisje te vergeten, je moet erkennen dat het tijd is om te stoppen met denken over haar. U moet stoppen met te ontkennen dat het denken over dit meisje is niet alleen toegang tot een groot deel van de dag en het houden van je 's nachts, maar dat het ook het maken van je doodongelukkig. Hier is hoe om te weten wanneer je een probleem hebt:
  • Als je het gevoel dat je niet kunt gaan vijf minuten zonder na te denken over het meisje.
  • Als je alleen maar uiteindelijk denken over het meisje nog meer wanneer u probeert om haar te vergeten.
  • Als je elk meisje weet je vergelijken of te voldoen aan de ene je denkt over.
  • Als u vindt het onmogelijk om zijn geïnteresseerd in andere meisjes, zelfs als ze een interesse in je tonen.
  • Als je merkt dat je obsessief schrijven over het meisje of tekening haar gezicht.
  • Als elk nummer je hoort herinnert u van haar.
  • Als je niet meer dan een paar uur kan gaan zonder controle van het meisje Facebook profiel of Twitter-feed.
  • Als je het gevoel dat je nooit tevreden zijn als je niet kunt zijn met het meisje.
 2. 2
  Denk na over waarom je denkt over haar. Als je eenmaal hebt toegegeven u een probleem hebt, moet je nadenken over de reden waarom je niet kunt stoppen met denken over dit bijzondere meisje. Inzicht in de root van je probleem zal helpen een oplossing te vinden. Hier zijn enkele redenen waarom u denkt over haar:
  • Je hebt nog nooit zo'n geweldige meisje in uw leven ontmoet en zijn ervan overtuigd dat er niemand anders is zoals zij. Ze is zo bijzonder dat je moet haar hebben. Als dit de situatie, zeg tegen jezelf dat je in staat om een ​​ander meisje, dat is nog specialer als je maar geduld hebt ontmoet zal zijn.
  • Je bent zo ongelukkig met zo veel aspecten van je leven dat je het gevoel dat dit meisje al uw problemen zal oplossen en zal u het ware geluk te brengen. Als dit het geval is, moet je werken verbeteren van andere aspecten van uw leven, zoals uw gezondheid of uw relaties.
  • Denk je dat dit zo ongeveer elk meisje dat je wilt. Je springt van geobsedeerd over een meisje dat naar de volgende. Als dit het geval is, kan uw obsessief denken houden u van het genieten van je leven of eventuele toekomstige relaties.
  • Je krijgt dan een serieuze relatie. Als dit het geval is, kan het nog moeilijker om te stoppen met denken over het meisje te zijn, maar je zult in staat zijn om het uiteindelijk te doen. Voordat je dat doet, dan moet je de juiste stappen om te leren hoe je een gebroken hart Fix nemen.
 3. 3
  Maak een game plan. Als je eenmaal hebt nagedacht over de redenen achter je obsessie met het meisje, moet u een plan om te stoppen met denken aan haar te creëren. U kunt het gevoel dat het nooit mogelijk zal zijn om haar te vergeten, maar als je eenmaal een plan te ontwikkelen en zich verbinden tot het uit te voeren, zul je merken dat het makkelijker is dan je denkt. Hier zijn een aantal dingen op te nemen in uw plan:
  • Als u nog niet hebt gedaan, afgesneden contact met het meisje. Als het meisje is in je groep vrienden of in je klas, probeer niet om uit te gaan met je vrienden zo veel, of probeer te zitten zo ver weg van haar mogelijk. Maar als je alleen in contact met haar, want je blijft met haar te praten, of als ze tegen je praat alleen maar om taunt je, dan snijd dingen uit. Hoe minder tijd je besteedt om haar heen, hoe sneller je in staat zal zijn om haar te vergeten.
  • Niet stalken haar op social media. Maak een plan om te stoppen met kijken naar haar Facebook-pagina. Als je het te controleren de hele tijd, maken een doel om het te controleren een keer minder per dag, totdat u een dag, of zelfs een paar dagen, gaan zonder controle op haar profiel helemaal in staat bent. U kunt ook meer extreme maatregelen te nemen door het beëindigen van uw vriendschap op Facebook, of uw Facebook-account deactiveren allemaal samen.
  • Delete haar telefoonnummer. Als haar nummer in uw telefoon, te ontdoen van het. Als je het echt nodig hebt om wat voor reden, schrijf het op en verberg het weg.
  • Aan het eind van elke dag, probeer dan in te schatten hoeveel tijd je besteed aan haar denken. Maak een doel om na te denken over haar gedurende dertig minuten minder per dag. Let wel dat dit moeilijk op te sporen kan zijn, en dat als je teveel bent geobsedeerd over hoe vaak je denkt over het meisje, kan je obsessie erger.
  • Stel een datum voor wanneer je officieel zal vergeten het meisje. Het kan enkele maanden of zelfs een jaar weg.
  • Wees geduldig. Voordat u begint te vergeten het meisje, zeg tegen jezelf dat dit zal tijd vergen, en niet gefrustreerd als je niet kunt stoppen met denken van het meisje meteen, of je het gevoel dat je denkt over haar nog meer wanneer u voor het eerst het uitvoeren van uw plan.

Breng tijd door met de mensen die je liefhebt

 1. 1
  Breng tijd door met je familie. Het is belangrijk om tijd met zo veel mogelijk mensen om jezelf eraan te herinneren dat het meisje van je dromen is niet de enige andere persoon in het universum. Het handhaven van een gezonde relatie met je familie houden u geaard en van post in een neerwaartse spiraal van obsessief denken. Hier is wat u kunt doen:
  • Als u in de buurt of met uw gezin wonen, aanbieden om te helpen rond het huis. Je zult niet alleen helpen uw drukke familieleden, maar je voelt je meer bruikbaar.
  • Naar huis bellen om te checken zo veel als je kunt. Voordat je dat doet, kun je zelfs noteren een paar dingen te bespreken om ervoor te zorgen dat je kunt praten over andere zaken dan het meisje dingen.
  • Als je dicht bij je familie bent, vraag om advies. Hoorzitting andere mensen in uw familie te praten over hun vermogen over een verleden obsessie te krijgen voel je je minder alleen, en als je doel is niet onoverkomelijk.
 2. 2
  Breng tijd door met je beste vrienden. Je beste vrienden kunt zorgen dat u zich meer geliefd en nodig en kan je afleiden van het meisje dat je bent altijd denken. Besteed zinvolle tijd opknoping uit met je vrienden, of het bijwonen van concerten of films met hen, om je gedachten af ​​te leiden van je meisje. Hier is wat te doen:
  • Vind je leuke activiteiten te doen met je vrienden, zoals kanoën, het controleren van een nieuw restaurant, of opleiding voor een 5K samen. Met concrete doelen om elkaar te bereiken zal houden van het piekeren als je alleen maar wat zitten te praten met je vrienden.
  • Open te stellen voor je vrienden. Zonder te klagen over het meisje van je dromen de hele tijd, een manier vinden om je probleem te bespreken en te zien of ze hebben geen inzicht. Als je vrienden weten dat je gaat door een moeilijke tijd, zullen ze proberen om te hangen met je meer en kan zelfs dwingen je om eruit te komen van het huis.
  • Als je het gevoel te overstuur om het huis te verlaten, vraag je vrienden om langs te komen. Als je obsessie is zo slopend op sommige dagen dat je niet eens willen het huis te verlaten, vraag je vrienden om over te komen met een doos van pizza of een oude film --- je bent gegarandeerd beter voelen net uit zijn rond ze.
 3. 3
  Breng tijd door met andere meisjes. Zelfs als je nog niet klaar om andere meisjes romantisch zien, onderschat niet de kracht van opknoping uit met je goede vrouwelijke vrienden, of gewoon rond de vriendinnen van je vrienden. Hier is hoe dit kan helpen:
  • Denk na over wat maakt deze bijzondere meisjes zo groot. Dit zal je zien dat het meisje je denkt over is niet zo uniek.
  • Na een tijdje te werken aan het zien van andere meisjes op hun eigen voorwaarden, zonder ze te vergelijken met het meisje dat je wilt de hele tijd.

Blijf actief

 1. 1
  Maak een schema voor de dag. Onderschat niet de kracht van een streng schema. Er is een goede kans dat je niet kunt stoppen geobsedeerd over het meisje, omdat je te veel tijd op uw handen. Het maken van een schema houden u gericht op wat je hebt te veel tijd te volbrengen en zal u niet verlaten voor idle gedachten. Hier is wat je moet doen:
  • Maak een plan voor uw ochtenden. Zeg tegen jezelf dat je moet gaan voor een joggen, lezen vijf krantenartikelen of andere taak te volbrengen door een bepaalde tijd elke ochtend.
  • Maak een plan voor uw dag. Houd een schema dat de tijd doorgebracht op het werk of op school omvat, opknoping uit met je vrienden, en het nastreven van andere belangen. Controleer uw schema om ervoor te zorgen dat je niet veel down time.
  • Maak een plan voor uw avonden. Misschien vindt u dat u veel vrije tijd in de avonduren na het werk of op school, dus maak een doel om een ​​paar hoofdstukken van een boek te lezen, zie je een nieuwe film, of hangen met je vrienden elke avond, zodat je niet uiteindelijk staren naar het meisje het Facebook-profiel voor uren plaats.
 2. 2
  Verbeteren van andere aspecten van uw leven. Als je zo opgehangen op een meisje dat je nauwelijks kan functioneren, is de kans groot dat dit komt omdat andere gebieden van uw leven ontbreken. Het verbeteren van andere delen van je leven, zoals uw vriendschappen of het lichaamsbeeld, zal niet alleen je een gelukkiger mens, maar het zal ook je geest van je meisje. Hier is wat te doen:
  • Focus op je relaties. Als u problemen heeft met uw vrienden of familieleden, probeer ze uit te werken. U zult zich beter voelen, omdat dit zal je minder alleen.
  • Werk aan uw gezondheid. Als je druk over een meisje, mag u geen tijd hebben om zich te concentreren op uw gezondheid, dus probeer om minstens drie keer per week te oefenen en zich richten op het eten van drie evenwichtige maaltijden per dag.
  • Verander je omgeving, als je kunt. Als uw kamer of huis niet op orde, omdat je te druk bezig na te denken over je meisje naar de puinhoop merken geweest, neem de tijd om schoon te maken of te herschikken uw meubels. Uw leven zal minder rommelig voelen, en u zal worden vernieuwd uit het proces.
   • Als uw algemene omgeving, zoals uw stad of werkplek, is het maken van je diep ongelukkig, dan misschien uw obsessie met het meisje is slechts een deel van het probleem. Als je kunt, verandert waar je woont of wat je doet. Als je in een omgeving die voortdurend doet denken aan het meisje, het verandert kan een dramatische beweging te zijn, maar het zal je pijn te verzachten.
  • Verbeteren van uw vermogen om de zorg voor anderen. Je mag zijn zo gefocust op het niet hebben van je meisje dat je gestopt te kijken naar de wereld om je heen. Werken op het zijn een minder egoïstisch persoon sluiten met vrijwilligerswerk in uw gemeenschap, of door te helpen uw vrienden of familieleden volbrengen van een taak, of het nu om een ​​meubelstuk vast of verf een muur.
 3. 3
  Streven naar een nieuwe belangstelling. Iets te doen uit je routine of comfort zone zal u het gevoel alsof je uit je sleur. Elke nieuwe belangstelling u nastreeft zul je niet denken aan het meisje van je dromen en voelt u zich als een meer dynamische persoon. Het hebben van een nieuwe rente zal ook voel je je als een nieuwe-en-verbeterde persoon en je iets om naar uit te kijken zal geven. Hier is wat u kunt doen:
  • Nemen op reis. Aan de weg van waar je woont kan u helpen om uit je eigen hoofd. Als je niet kan veroorloven om een ​​vakantie te nemen, zijn van plan om een ​​aantal weekendjes nemen en nodig je vrienden mee.
  • Druk jezelf. Neem zang, improvisatie, of danslessen. Dit zal u helpen los je emoties en zal ook gewoon leuk zijn.
  • Krijgen verslaafd aan een nieuwe schrijver. Verloren liefde is een favoriet onderwerp in goede literatuur, en als je ontdekt een nieuwe schrijver die je gedachten echo, zal je minder alleen te voelen. Lezen geeft je een meer interessant persoon te maken --- gewoon ervoor zorgen dat de lezing niet voelt u zich meer geïsoleerd. Als je het lezen van een boek, het nemen van het naar een park of een bibliotheek dus je bent omringd door mensen.

Klaar zijn om verder te gaan

 1. 1
  Opnieuw beginnen daten. Zodra u gezond genoeg om te beginnen met daten andere meisjes voelen, is het tijd om jezelf daar stak. U kunt beginnen met daten weer door te vragen een nieuw meisje dat je wilt, vraagt ​​vrienden om je te zetten, of het creëren van een online dating profiel. Hier is wat te doen:
  • Begin langzaam. Wanneer je op een eerste date met een nieuw meisje dat je wilt, doe het rustig aan en veel plezier. Werken aan het hebben van een goede tijd en serieus alleen wanneer de tijd komt.
  • Praat niet over je oude obsessie. Uw nieuwe meisje zal worden uitgeschakeld, en je kan eruit zien als een persoon met obsessieve neigingen.
  • Herinner jezelf eraan dat je niet waarschijnlijk dezelfde gevoelens hebben voor het eerst nieuw meisje je probeert dating, maar beloon jezelf voor het proberen.
 2. 2
  Probeer uw obsessieve gedrag te beperken. Het is prachtig dat je klaar bent om verder te gaan bent, maar je moet werken je volgende relatie verschillend van degene die u eerder had met het meisje dat je kon niet stoppen met denken over te maken. Proberen om de cyclus van obsessie en wanhoop breken op de volgende manieren:
  • Laat je niet te gehecht meteen. Hoewel het belangrijk is om jezelf open te houden en je kunt een nieuw meisje waarderen, probeer niet te denken over haar de hele tijd, of je gewond raken als de relatie eindigt. Vervang niet geobsedeerd met een meisje met geobsedeerd met een ander, omdat je niet beter voelen.
  • Blijf druk en actief, zelfs als je iemand die je echt leuk vond. Zelfs als je het gevoel dat je in staat om de vorige meisje vergeten en echt graag het nieuwe meisje je bent met, zorg ervoor dat een drukke, actieve leven te behouden en fit het nieuwe meisje in haar waren. Als u besteden al je tijd aan het nieuwe meisje, je instelling jezelf voor liefdesverdriet.
  • Als het goed voelt, stel je open te houden. Zolang je bent niet obsessief, het is oke om na een tijdje weer lief. Je moet niet zo bezorgd over niet gehecht te raken dat je niet in staat om sterke gevoelens opnieuw te hebben bent.

Tips

 • Probeer om meer te lachen. Kijk komedies of rondhangen met grappige mensen. In staat zijn om lachen zal je helpen dingen in perspectief en om te zien dat als mensen zeggen "het is niet het einde van de wereld," ze echt menens is.

Waarschuwingen

 • Alcohol is niet goed voor het verlichten van uw pijn. Hoewel het misschien tijdelijk maak je je meisje te vergeten, het zal je emoties aan de oppervlakte brengen en kunnen leiden tot een beschamende kernsmelting in het openbaar.
 • Als je niets doet om te vergeten het meisje werkt voor een lange periode van tijd, en je niet het gevoel dat het leven de moeite waard is zonder haar, kunt u lijdt aan depressie en kan nodig zijn om professionele hulp te zoeken.