Wkanl

Hoe om te breken met een meisje

Ben je in een relatie die is naar het zuiden? Bent u bang voor het moment dat je weet dat je zult moeten breken met je vriendin? Breaking up is nooit gemakkelijk, maar geen van beide is een verblijf met iemand die je niet meer van me. Hier zijn een aantal snelle en eenvoudige tips om u te helpen breken met een meisje. Vergeet niet: worden doordacht en bewust van wat dit meisje doormaakt, en dat zal een enorm verschil maken.

Stappen

Hoe om te breken met een meisje. Vind een legitieme reden om te breken met haar.
Hoe om te breken met een meisje. Vind een legitieme reden om te breken met haar.

Breken met een meisje

 1. 1
  Vind een legitieme reden om te breken met haar. Je hebt een reden om te breken met haar, zelfs als je gevoelens gewoon zijn veranderd en ze heeft niet iets verkeerd gedaan. Als je in een relatie met iemand, je bent het aan hen zelf uitleggen. Je zou een reden willen als je wordt gebroken met, zou je niet?
  • Hier zijn een aantal veel voorkomende redenen dat mensen breken met elkaar:
   • Vreemdgaan. Een relatie is tussen twee mensen. Drie is een menigte.
   • Gebrek aan respect. Je partner niet behandelen je de manier waarop je weet dat je moet worden behandeld.
   • Manipulatieve relatie. Uw partner manipuleert je om te krijgen wat ze wil.
   • Vallen uit liefde. Je realiseert je, na verloop van tijd, dat je geen gevoelens voor haar de manier waarop je gebruikt om in het begin te hebben.
   • Afstand. De fysieke afstand tussen jullie twee maakt het moeilijk voor een relatie te gebeuren.
 2. 2
  Zoek een rustige, afgelegen plek vrij van afleiding. Breaking up in persoon kan echt moeilijk, maar nogmaals, u zeker bent het aan haar. Waar je het kan vrijwel overal worden - een kamer, een park, of een schoolplein, zolang er is niet veel om u af te leiden terwijl je het nieuws te breken.
  • Een rustige, openbare plaats zou goed zijn om twee redenen. Het is moeilijker om te vechten in de openbare ruimte, omdat je hebt iedereen op zoek naar jou. De breuk zal meestal minder tijd als je het te doen in het openbaar.
  • Breken nooit over tekst of e-mail. Probeer niet te breken via de telefoon. Deze methoden kunnen slecht nadenken over u, en uw snel-to-be ex zal waarschijnlijk laat elk meisje weet wat je gedaan hebt.
 3. 3
  Beginnen stomp. Het is niet gemakkelijk, maar het rippen van de pleister snel af minder pijnlijk voor beide partijen dan uw voeten te slepen in de modder zal zijn. Als je kunt, ga rechts uit en zeggen:
  • Bijvoorbeeld: "Ik haat het om dit te doen, omdat je zoveel voor me heb betekende, maar ik denk dat we moeten breken."
  • Bijvoorbeeld: "Ik ben echt worstelen met dit recht nu, dus ik excuses als dit komt niet uit op een goede manier, maar ik denk dat we moeten bellen dingen afgesloten."
  • Bijvoorbeeld: "Misschien zal dit niet als een enorme verrassing voor je, maar ik denk dat het het beste als we geroepen dingen uit tussen ons."
 4. 4
  Geef haar een waarheidsgetrouwe verklaring. Zeg het zoals het is. Teken op de redenen waarom je kwam voor waarom je wilt breken, leunend op hen. Geef haar een volledige uitleg, maar niet een lijst van elk onderdeel van de relatie die slecht was of in de war zijn - het kan leiden haar naar boos en strijdbaar geworden.
  • Bijvoorbeeld: 'Ik weet het is niet wat je wilde horen, en als ik de manier waarop ik het gevoel zou kunnen veranderen, zou ik de waarheid is, weet ik niet of we echt compatibel ik niet opschieten met je.. vrienden, hoeft u niet opschieten met de mijne. Je haat sporten, ik leef voor hen. Ik heb geprobeerd om onze verschillen in het begin te negeren, maar ik kan het niet meer. ik denk eerlijk gezegd dat jij en ik allebei zou gelukkiger zijn met iemand anders. "
 5. 5
  Neem verantwoordelijkheid voor je fouten, indien mogelijk. Als je vriendin bedrogen, gemanipuleerd u, of miskend je er misschien niet alles wat je nodig hebt om verantwoordelijkheid te nemen of excuses voor. Aan de andere kant, relaties zijn meestal twee-weg straten: haar acties worden beïnvloed door je daden, wat betekent dat er dan verantwoordelijk voor wat er mis ging in de relatie dragen. Eigen tot het als je voelt dat je moet:
  • Bijvoorbeeld: 'Ik weet dat ik verdien een deel van de schuld had ik niet moeten laten respect mij of mijn vrienden, ik zou u gezegd hebben dat hinderde me, en misschien zou hebben veranderd, maar het is uitgegroeid tot een dergelijk probleem nu dat ik.. denk niet dat we kunnen het niet meer veranderen. "
  • Bijvoorbeeld: "Een deel van het is mijn schuld ik duwde je weg als je echt iemand nodig, en ik denk dat je zou kunnen zeggen dat ik duwde je recht in zijn armen Ik begrijp waarom je het deed, maar ik kan niet vergeven dat je gelijk.. nu. Hopelijk ergens in de toekomst zal ik in staat zijn om. "
 6. 6
  Wees kalm en geruststellend. Uiteenvallen speeches kan escaleren of fout gaan in zo veel verschillende manieren. De sleutel is om kalm te blijven, zet jezelf in de andere persoon te verplaatsen, en probeer niet te "winnen" het argument. Ze zal waarschijnlijk tegen te gaan met een aantal andere feiten, zij kan u namen zelfs bellen. (Je zou waarschijnlijk, ook, toch?) Denk na over wat ze te zeggen heeft, hoeft uw humeur niet verliezen, en probeer je best niet te maken haar slecht gevoel.
  • Als je bent echt triest dat je opbreken, en je denkt dat het misschien haar te troosten, tonen enkele zachte genegenheid. Vraag haar of je haar een knuffel kan geven, sloeg een arm op haar schouder; blik in haar ogen en bieden haar een oprechte glimlach. Deze gebaren kunnen een lange weg naar geruststellend haar in een moeilijke tijd gaan.
 7. 7
  Praat met haar, maar houd het gesprek kort. Ze zou vragen; ze waarheid te beantwoorden. Ze zou een andere kant van het verhaal dat ze wil vertellen hebben, naar haar luisteren. Laat haar dingen uit haar borst.
  • Als u het argument gaan in cirkels en cirkels opmerken, vertel haar zachtjes: "Ik weet dat dit moeilijk is, maar ik denk dat we gewoon gaan rond in cirkels Kan ik je wat tijd om na te denken over het.? '
  • Bieden haar de kans om dingen te bespreken op een later tijdstip. Zeg iets als: "Ik weet dat dit een veel te verwerken in een keer Het is voor mij ook Misschien wil je een beetje later over te praten als de emoties zijn niet overal tegelijk gaan..? '
 8. 8
  Volg de lijst van 'don'ts. "Er is waarschijnlijk niet een breuk" protocol ", maar er zijn zeker dingen die je niet moet doen bij het ​​breken met iemand, ongeacht wie ze zijn voor jou Zij omvatten.:
  • Haar niet te leiden op. Als je niet denkt dat het een goed idee om vrienden te blijven na een breuk, zeg dat dan. Het is beter dan het geven van haar valse hoop.
  • Heb een klikspaan niet. Er is een gezegde "losse lippen zinken schepen." Nou, het is niet zo ernstig, maar wat er gebeurt tussen jou en haar is niemand anders zaken. Het is prima om je goede vrienden te vertellen, maar ga niet iedereen te vertellen elk detail van de breuk.
  • Laat je niet met iemand anders voordat je het uitmaakt. Dat is wat wordt genoemd vreemdgaan. Heb een beetje geduld en wacht tot je hebt opgebroken als je verliefd bent op iemand anders.
  • Weet de breuk niet gebruiken als een excuus om ze slecht te behandelen. Wat ze ook zouden hebben gedaan om u, het is eerlijk gezegd niet de moeite waard te proberen om hun leven tot een hel maken. Hebben respecteren en behandelen hen de manier waarop je zou willen worden behandeld. Het zal het uiteenvallen gemakkelijker op jullie beiden te maken.

Tips

 • Geen van de hiervoor genoemde redenen voor de sloop moeten omvatten 'Jij bent te lelijk ", of" ik vond iemand mooier, "of" Ik vond iemand mooier. " Je moet zoeken naar een reden die niet te ondiep, en een die zou, op een manier, rechtvaardigen de breuk.
 • Laat je niet je vriend of haar om te breken met haar voor jou. Dit zal niet alleen haar pijn, het zal maken haar erg boos en waarschijnlijk sla je de volgende kans die ze krijgt.
 • Zorg ervoor dat je breken met het meisje in persoon. Breken met een meisje online of met behulp van een telefoon kan een bericht dat je bang bent te sturen, en het meisje kan niet krijgen wat je bedoelt als je zegt: op de telefoon of op Facebook "Wij moeten andere mensen te zien". Het meisje zal meer begrijpen als je haar persoonlijk vertellen en je zou in staat zijn om vrienden te blijven.
 • Haar niet te vermijden na de break up. Dit maakt haar denken dat je bang bent om haar gezicht en had een geheim dat je niet wil dat ze weten.

Waarschuwingen

 • Wees gewaarschuwd als je je slecht voelt wanneer je je ex-to-be in de armen van een andere man. Dit kan betekenen dat u niet volledig hellend breken met haar en dat je gemotiveerd door verkeerde impulsen.