Wkanl

Hoe te sproeten met make-up te dekken


Sproeten zijn geweldig, maar misschien wilt u ze een beetje minder merkbaar zijn. Hier zijn een paar suggesties over het minimaliseren van het uiterlijk van uw gezicht sproeten. Sommige van deze tips zijn op lange termijn en anderen zijn voor de korte termijn cosmetische correcties.

Stappen

Hoe te sproeten met make-up te dekken. Proberen om uit het verblijf van de zon als je kunt, en als je in de zon, draag zonnescherm met een SPF van 15 of hoger.
Hoe te sproeten met make-up te dekken. Proberen om uit het verblijf van de zon als je kunt, en als je in de zon, draag zonnescherm met een SPF van 15 of hoger.
 1. 1
  Proberen om uit het verblijf van de zon als je kunt, en als je in de zon, draag zonnescherm met een SPF van 15 of hoger. Blootstelling aan de zon zal ertoe leiden dat uw sproeten op "pop" omhoog of meer te verschijnen. Sproeten verschijnen ook levendiger wanneer je warm of lichamelijk actief zijn.
  • Ongeacht uw leeftijd of huidskleur moet je altijd een SPF 15 of hoger zonnebrandcrème.
  • De meeste kwaliteit stichtingen SPFs dus altijd een dat doet.
  • Het dragen van zonnebrandcrème zal voorkomen dat voortijdige veroudering.
  • Deze moeten het hele jaar door gedragen worden en niet alleen in de zomer of tijdens het bruinen.
 2. 2
  Bezoek een make-up balie en spreken met een adviseur
 3. 3
  Kijk voor middelzware tot zware dekking vloeibare of crème foundation die overeenkomt met uw huidige huidskleur en past goed in je wangen en nek.
 4. 4
  Hoeft een kleur niet kopen dezelfde kleur als je sproeten of koop een kleur tussen uw sproeten en je huidskleur. Het gaat over de dekking, niet in kleur.
  • Middelzware en zware dekking wordt meestal gebruikt door vrouwen om gebreken en gelijkmatige teint verbergen
  • Dit type van de dekking bevat meestal meer olie, zodat je het niet zult vinden in de "pure" formules of hypoallergene formules (Clinique).
 5. 5
  Probeer verschillende tinten om een die goed past bij je nek en niet een die is dezelfde kleur als je sproeten vinden.
 6. 6
  De stichting alleen niet helemaal afdekken. Kijk niet naar magische wijze verdwijnen sproeten. In plaats daarvan, kijk voor een stichting die het uiterlijk van uw sproeten vermindert.
  • Vergeet niet de meeste mensen zijn niet op zoek naar je sproeten van minder dan een meter afstand
  • U merkt dat uw sproeten meer dan iemand en je bent waarschijnlijk op zoek naar hen wanneer de meeste mensen zijn niet
 7. 7
  Nu dat je hun totale verschijning heb teruggebracht kunt u proberen om een dual afwerking poeder vinden. Dit is een poeder dat alleen of als een afwerking naar stichting kan worden gedragen. Dit is niet een matte pannenkoek make-up, maar een gekleurde compact met een duurzame afwerking. Aangezien u op zoek bent naar de dekking die u zal het poeder te dragen op de top van uw stichting. Als je niet wilt gaan allemaal uit je kon ook gewoon gebruik maken van het poeder met een meer pure stichting. Deze poeders worden meestal op dezelfde manier worden gekleurd om de funderingen. Dit zijn geperste poeders en niet doorschijnende losse poeders. Doorschijnend en losse poeders zal niet geven u de dekking die u wilt. Trouwens, zal je iets aan de zwaardere stichting opgericht nodig.
 8. 8
  De poeder met een trekje aan je gezicht over de foundation.
 9. 9
  Toepassing blozen aan je wangen aan helderheid en dimensie toe te voegen en te accentueren je jukbeenderen. Dit is des te belangrijker omdat u gebruik maakt van een zwaardere fundering en je zou de definitie niet zien zonder.
 10. 10
  Blijven toepassen uw oogschaduw, liner, mascara en lippen als je normaal zou doen.
 11. 11
  Als je probeert te verbergen sproeten op je oogleden kunt u ook de stichting en poeder daar gelden. Doe dit met mate, maar het zal een uitstekende basis voor oog make-up en je oog make-up te voorzien moet langer op.
 12. 12
  Niet aanbrengen zware foundation op je nek. Opgaan in je hals als je normaal zou doen. Toepassing van stichting om je hele nek krijgt op kleren en beginnen te scheiden als je nek kan meer transpireren.
 13. 13
  Vergeet niet om je gezicht wassen goed en regelmatig exfoliëren. De zwaardere funderingen zal verstoppen de poriën, zodat reinigen met de juiste reinigingsmiddelen voor uw huidtype.
 14. 14
  Probeer niet om concealer van toepassing op grote delen van de huid. De dekking is te dik en het zal beginnen om lijnen te tonen en te kijken gekraakt.
 15. 15
  U mag in staat zijn om te bezuinigen op uw normale moisturizer sinds de oprichting meer olie zal hebben.
 16. 16
  Als je de stappen hebt gevolgd uw sproeten zijn veel minder merkbaar. Gefeliciteerd met uw nieuwe fris gezicht.
 17. 17
  Probeer het met een licht reflecterende moisturizer omdat het 'lichter' wat sproeten.

Tips

 • Als je koopt bij de drogist zal je waarschijnlijk verspillen meer geld proberen om de combinatie van product dat u nodig hebt te vinden. Als u deze moet gebruiken, zorg ervoor dat je kunt het terug als het niet werkt en sla uw inkomsten.
 • Laat niemand proberen te verkopen u een kleur die past bij uw sproeten en niet je gezicht.
 • Laat de medewerker bij de balie weten waarom u winkelen voor deze afwerkingen. Als je jonger bent ze zullen bijna altijd je te richten op de pure afwerking en formules meestal gebruikt door jongere vrouwen.
 • Niet streven naar 100% sproet verdwijning.
 • Probeer uw sproeten waarderen. Alleen maar omdat je vriend misschien niet hen betekent niet dat ze niet mooi.
 • Sproeten zijn geweldig en je moet niet proberen om ze volledig te verbergen.
 • Als je koopt bij de drogist niet Cover Girl of Almay kopen als die de dekking die u nodig zal hebben. Kijk voor de merken gericht op de oudere vrouw en zoek naar crème voor zwaardere foundation formules. Kijk ook voor de poeders in diezelfde lijn.
 • Probeer poeder op een beetje na foundation.
 • Voordat je je verbergt je sproeten denk aan alle mooie vrouwen die ze hebben. (Kate Moss, Julia Roberts, Kiera Knightly, etc.) Sproeten worden niet beschouwd als een fout. Net als je probeert om jou te verbergen zijn er vrouwen die proberen om nep die toe te voegen aan hun gezichten.
 • Als je een vette huid hebt u wellicht niet in staat zijn om deze fundamenten te dragen met meer oliën zonder puistjes.
 • Dekking en kleur zijn belangrijke. Door het winkelen voor make-up op een make-up teller kunt u product proeven en krijgen hulp bij de verschillende formules. U kunt ook vragen stellen.

Waarschuwingen

 • Bovenstaande make-up tips zijn voor het gezicht sproeten. Probeer niet te verbergen sproeten op je borst of lichaam met make-up.
 • Stichtingen met middelzware tot zware dekking hebben meestal meer oliën en kan puistjes veroorzaken als je al een vette huid.