Wkanl

Hoe u zelf een manicure met salon technieken

Ooit wil je nagels gedaan te krijgen, maar willen niet te gaan door het gedoe? Of misschien kun je niet veroorloven. Hoe dan ook, kun je jezelf een salon-looking manicure of pedicure thuis met de dingen die je al hebt! Volg gewoon deze gids.

Stappen

Hoe u zelf een manicure met salon technieken. Verwijder alle nagellak.
Hoe u zelf een manicure met salon technieken. Verwijder alle nagellak.
 1. 1
  Verwijder alle nagellak. Zorg ervoor dat je de polish op de zijkanten en de randen met een Q-tip.
 2. 2
  Knip je nagels, dan is het dossier van de hoek van je nagel naar het midden van je nagel. Als uw nagels zijn kort of je ze wilt groeien, maar ze bestand. Wees niet te ruw, u niet wilt dat uw nagels breken of maken de nagels gekarteld. Niet bestand je nagels heen en weer, het is niet goed voor je nagels.
 3. 3
  Weken in warm water of melk voor 5 minuten. Je hele hand niet hoeft te worden in de kom, gewoon je nagels.
 4. 4
  Haal je nagels uit het water of melk en droog ze af. Meng een combinatie van olijfolie en suiker (50/50) en wrijf over je handen, tussen de vingers en rond de nagels voor ongeveer 30 seconden. Was uw handen, droog ze af. Wrijf ze met een rijke vochtinbrengende crème, zoals Eucerin of Look Ma New Hands van Bath & Body Works. Duw je nagelriemen zachtjes met een oranje stok, metalen bokkenpootje of rubber getipt cuticula stok. In tegenstelling tot dit advies, zou het best niet om ze terug te dringen, aangezien zij hechten uw nagelbed op de nagel plaat en je nagels te beschermen tegen besmetting. Ze voorzichtig trimmen met een cuticula klipper indien nodig maar niet over clip die kunnen leiden tot infectie (een keer per maand maximaal), clip uit elke hang nagels, niet rip ze af. Reinig de onderkant van je nagels met een nagelborstel.
 5. 5
  Buff je nagels met een spijker buffer voorzichtig. U kunt wrijven in sommige vitamine E of A-olie, amandelolie of olijfolie aan je nagels.
 6. 6
  Indien gewenst, breng dan een nagellak base coat en een kleur naar keuze (voor het aanbrengen van nagellak er zeker van zijn dat alle lotion / olie is verwijderd van je nagel, of anders de polish zal niet goed plakken). Vervolgens brengt u een duidelijke top coat voor die extra glans en extra bescherming tegen chippen.
 7. 7
  Afgewerkt.

Tips

 • Vooraf, als je wilt, kun je wat olijf-of plantaardige olie wrijven in je nagelriemen om ze losser en makkelijker terug te duwen maken. Baby-olie werkt ook goed en het ruikt lekker.
 • Geen clip je nagelriemen met nagelknipper, is het het beste om gewoon duwen ze terug.
 • Als je een kleur op die u wilt op zijn minst 10 minuten tot het droog wachten.
 • Zet Vaseline op je nagelriemen alvorens polish zou het opruimen veel gemakkelijker en zal je nagelriemen beschermen tegen uitdrogen. Ook van toepassing vaseline voordat u naar bed.

Waarschuwingen

 • Metalen gereedschappen die de huid kunnen doordringen worden gesteriliseerd in een autoclaaf.
 • De salon dient schoon en netjes te zijn, met linnen en handdoeken tussen cliënten.
 • Sommige nagel salons houden werktuigen speciaal gereserveerd voor iedere vaste klant. U dient uw nagelstyliste vragen om dit voor u doen, als je een vaste klant van een nagelsalon.
 • Alle chemicaliën moeten in duidelijk gemarkeerde containers.
 • Als je met acryl nagels zetten, vraag dan uw nagel kunstenaar om de procedure uit te leggen, welke producten ze gaan gebruiken en hoe de zorg voor de nagels thuis.
 • Wees niet verlegen om vragen over de manicure te vragen, de chemicaliën die worden gebruikt en hoe de werktuigen zijn schoongemaakt.
 • Gebruik geen voet spa als je je benen hebt geschoren de nacht vóór of op de dag van de pedicure, van als u snijdt op je benen, want dit maakt je kwetsbaarder voor infecties.
 • Als je besluit om een ​​nagelsalon gebruiken in plaats van enkele van de dingen die je moet zoeken voor het geven van jezelf een manicure of pedicure thuis, hier worden bij een bezoek aan een nagelsalon:
 • Gebruik alleen geaccrediteerde salons en technici en kijken voor certificeringen van competentie, die prominent moet worden weergegeven in de salon.
 • Nagel werktuigen moeten schoon en droog zijn. Laat niemand gebruik van een werktuig op jou die is achtergelaten zitten in het water, zelfs als het water bevat ontsmettingsmiddel.
 • Bij het trimmen van uw nagelriem, wees voorzichtig niet om de huid te snijden aan de basis van je nagel
 • Non-disposable nagel werktuigen moeten gespoeld, geschrobd worden in lauw water en afwasmiddel en droog, of afgeveegd met 70% alcohol tussen cliënten.