Wkanl

Hoe te sluipen van uw huis

Ooit het gevoel dat je iets wilt doen slecht, zoals stiekem het huis uit, maar zijn bang dat je gepakt wordt? Zorgen niet meer, zal dit artikel manieren om niet gepakt te leggen en weg te komen met deze act!

Inhoud

Stappen

Hoe te sluipen van uw huis. Als de get-away is in de dag, af te leiden van je ouders, vertel hen je gaat een dutje of werken aan huiswerk of iets te nemen, als je een slot op je deur, op slot.
Hoe te sluipen van uw huis. Als de get-away is in de dag, af te leiden van je ouders, vertel hen je gaat een dutje of werken aan huiswerk of iets te nemen, als je een slot op je deur, op slot.
 1. 1
  Als de get-away is in de dag, af te leiden van je ouders, vertel hen je gaat een dutje of werken aan huiswerk of iets te nemen, als je een slot op je deur, op slot.
 2. 2
  Vergeet niet hoe laat je ouders gaan meestal naar bed, of als ze te laat opblijven om wat papierwerk etc afmaken, neem nota van deze, want dit zal je helpen om sluipen en niet gepakt.
 3. 3
  Beschouw uw situatie.
  • Als je woont op de eerste verdieping en hebben een raam, dit is veel te makkelijk. Neem het scherm tijdens de dag (wanneer mensen niet kijken, natuurlijk), en maak je klaar.
  • Als u woont in een kelder, dit is nog makkelijker! Stiekem door een raam (als je die hebt) of naar boven gaan, zullen je ouders hebben een hardere tijd horen als je niet laat de trap piepen. U kunt dit doen door een verblijf aan de zijkant en leunt zwaar op de leuning.
  • Als je woont op de bovenste verdieping van het huis, ofwel probeer jezelf te manoeuvreren op een boom in de buurt van uw raam (lees hoe sluipen van uw tweede verhaal venster als er geen boom) of ga de trap erg rustig, en te voorkomen dat de degenen die piepen. Als je ouders je hoort en denkt dat je een rover, snel geef ze een reden waarom je bent beneden - je nodig water, een CD, krijgt huiswerk, etc. Als je gekleed om uit te gaan, zullen ze iets vermoeden, dus dek je met een badjas of een sweatshirt die u later kunt weggooien, of als u besluit om jeans voor uw uitje te dragen, houden ze gewoon op en draag een paar baggy pyjamabroek over hen. Als u dressing voor een chique uitje, draag een zweet pak dan je jurk / smoking en later, neemt ze af en bewaar ze ergens. (Voor meisjes, dragen een grotere portemonnee. Of houd ze in de auto)
 4. 4
  In kaart brengen van uw huis en geheime schuilplaatsen in geval van nood is zeer behulpzaam. Kaart uit kamers, krakende vloeren, piepende deuren, grote obstakels, dieren en lichte slapers.
  • Indien mogelijk, duidelijk uit alle obstakels je kunt zonder achterdocht.
  • Zoek een plek waar je kunt doen alsof je slaapt. Een bank beneden zal het lukken. Als je betrapt "slapende" op de bank, zeggen dat je je ongemakkelijk voelde, je ingedommeld, of dat je wilde beneden slapen vannacht. Gebruik deze met mate, want je wilt niet te slapen op de bank vier keer per week.
 5. 5
  Doe kleren / spullen dieren of beetje van volumineuze, zachte voorwerpen onder uw covers. Wanneer / Als je ouders komen in je kamer om te kijken of je daadwerkelijk in bed, ze zullen waarschijnlijk misleiden door de lokvogel. Een briefje aan je ouders te vertellen waar je bent onder de deken met de items. Op die manier, als je ouders er eigenlijk uit en zie je er niet bent, kunnen ze in ieder geval weten waar je bent. Deze strategie kan helpen verlichten van een boete, omdat je attent van zorgen van je ouders waren.
 6. 6
  Zodra je ouders ga terug naar bed, neem de gelegenheid om eruit te komen van het huis en rustig lopen naar uw ontmoetingsplek. Gebruik een plek die is in het centrum van de huizen van uw groep, maar is ook uit het zicht van eventuele buren. Je wilt niet dat ze de politie te bellen.
 7. 7
  Wanneer geconfronteerd met iemand, hebben een verhaal klaar. Misschien zeg je hoorde een luide knal of een schreeuw naar buiten en ging op onderzoek uit. Als je ver weg bent betrapt, zeggen dat je iemand zag en waren ze te achtervolgen, of je gewoon iets gevaarlijke of verdachte zag. U zult nog steeds in de problemen, zo niet door je ouders door de politie, voor het overtreden van de avondklok wet of op verdachte activiteiten, maar het zal een stuk minder zijn als u een alibi. Het is moeilijk deze alibi "verkeerde" te vinden als je niet kan bewijzen dat er was niemand. Het maken van nep voetstappen of trowing wat vuil op de stoep zal uw verhaal echt lijken.
 8. 8
  Een andere optie is om al uw materialen die je buiten, maar niet zichtbaar worden hoeven te verlaten. Onder een dek, in een (veilige, netjes, niet thuis van een dier) struik. Of, ze te plaatsen onder een BBQ dekking werkte voor mij, nadat we er een gekocht. Loop de deur uit en wacht ongeveer 30 minuten. Als je een oproep krijgt van je ouders, dat betekent dat ze je kussen twin gevonden in bed. Dit is oke. Loop terug naar het huis te zeggen dat je alleen maar naar de sterren, of misschien heb je iets gehoord. Het is moeilijk om erachter te komen zoals een alibi was een leugen, omdat ze niet kunnen weerleggen. Dit klinkt een stuk overtuigender als je niet over een tas of portemonnee op je. Beschouw gooien het in een nauwe schuilplaats veilig tegen schade en krijgt het later. En over het kussen twee maken een excuus te zeggen dat je niet wilt dat ze zich zorgen te maken dat is waarom je dat deed. Als er geen oproep komt van je ouders je bent vrij om te gaan en ze hoorde je niet verlaten.
 9. 9
  Bij aankomst terug in het huis laat alle voor de hand liggende materialen (telefoon, tas, jas, portemonnee, hoed, schoenen) in een verborgen plek buiten uw huis. Het is mogelijk dat je ouders binnen zou kunnen worden voor u klaar. Slechts terloops zeggen dat je gewoon een wandeling en om terug te gaan naar bed. Als ze vragen waarom je zoiets stoms gedaan, dan zeggen dat je erg gestrest over een aanstaande gebeurtenis zoals een test of een talentenjacht, etc. Als je ouders zijn streng krijg je misschien de grond om te wandelen door jezelf 's nachts, maar het is veel beter dan wordt aan de grond te sluipen.
 10. 10
  Als je ouders niet controleren als je in bed of niet, gewoon uit te lopen van het huis als er niemand kijkt. Sluit uw deur en je ouders vertellen u een evenement dat vereist dat je vroeg wakker (Voordat ze wakker worden) zodat je niet thuis in de ochtend.
 11. 11
  Een ander goed / handig idee is om www. Weather.com [insert postcode] check voor uw omgeving is het belangrijk om te weten of het winderig is, dus als je stiekem uit uw slaapkamerraam, wordt u voorbereid op wind, regen, etc. Het zou ook handig zijn als het koud uit naar een donkere kleur blauw / groene trui mee te nemen. Niet zwart. Dat zou veel te voor de hand liggend als je uiteindelijk gepakt.
 12. 12
  Voorafgaand aan de aankomst thuis, zou het een goed / handig idee om uw SIM-kaart uit te maken van uw telefoon als uw ouders ontdekt dat je stiekem uit. Zouden ze waarschijnlijk vragen om uw telefoon, dan zoeken door middel van het op zoek naar informatie over waar u kan zijn.

Belangrijk

 1. 1
  Nooit, nooit, paniek als GEVANGEN. Dit zal alleen maar zorgen dat je meer verdacht te handelen. U wilt niet naar de gevangenis voor iets wat je niet gedaan hebt.
 2. 2
  In sommige staten, zal een politieagent de bestuurder van een auto stoppen voor gewoon kijken jonger.
 3. 3
  Als je naar een partij die kapot krijgt, sluipen zo stil mogelijk. Als je niet nemen van drugs of alcohol, kan je niet worden gearresteerd. Echter, afhankelijk van de wetten van uw staat, kunt u worden belast met bezit simpelweg omdat de drugs / alcohol aanwezig is en voor u beschikbaar. Indien mogelijk, een vriend park in de straat dus je kunt lopen naar de auto en weg.
 4. 4
  Politie kan u of enige zakken die u kan hebben zoeken zonder huiszoekingsbevel. Als u getrokken over of door hen gevangen gehouden, kunnen ze je arresteren voor alles wat je ze of iets dat zichtbaar is [plain view doctrine] te tonen.
 5. 5
  Het kan zijn dat je ouders bellen als een politieman vraagt ​​je, zelfs als je niet technisch "gearresteerd".
 6. 6
  Weigert de politie tonen een ID is reden voor arrestatie via obstructie van de rechtsgang of verzet tegen arrestatie. Nogmaals, dit is afhankelijk van uw staat wetten.
 7. 7
  NIET rijden tijdens het drinken of in de auto met iemand die dat doet. Het is beter om in de problemen dan dood.
 8. 8
  De politie zal sturen je naar huis in een patrouillewagen als je gepakt wordt, ongeacht hoeveel uitleggen wat je doet.
 9. 9
  Als je een legale minderjarige, kan de politie je niet ondervragen zonder ouderlijk toezicht, maar kunnen ze je vasthouden en je ouders bellen naar het station of je naar huis en vraag je daar.
 10. 10
  Let op de avondklok voor je stad.

Hoe te voorkomen

 1. 1
  Gebruik verschillende alibi spaarzaam. Als je zegt, "Ik dacht dat ik iets hoorde" elke keer dat je betrapt wordt, zullen je ouders beginnen te beseffen dat je bent iets van plan. Een register bijhouden van uw alibi als dit is moeilijk voor je.
 2. 2
  Schakel alle lichten in en rond je kamer, te kleden in de nacht kleren, dan vertel je ouders / broers en zussen dat je moe bent en naar bed gaan. Draaien lichten uit de buurt van plaatsen waar ze zijn kunnen ook hen aanmoedigen om te gaan eerder naar bed.
 3. 3
  Veranderen nadat je uit het huis, verander dan terug in de nacht kleren voordat je terug komt.
 4. 4
  Als je een meisje bent, doe je make-up voordat je thuis bent.
 5. 5
  Wanneer je terug naar huis zijn belangrijk om te kalmeren wat water drinken en ademen kan je nog steeds adrenaline van een partij die kon kijken vreemd hebben.

Waarschuwingen

 1. 1
  Zij kunnen iets leunen tegen je ontsnapping (als het een deur), zoals een bezem etc. Dus zorg ervoor dat je het terug krijgt van de manier waarop het precies was ooit je terug naar huis.
 2. 2
  Zij kunnen alle deuren en ramen te vergrendelen. In dit geval, neem een ​​sleutel of bereid een raam zouden ze niet verwachten dat je om door te komen.
 3. 3
  Zij kunnen bellen. Als ze dat doen, komen onmiddellijk thuis in de nacht kleren en komen met een goed verhaal [dwz het was benauwd in de kamer, zodat je naar buiten voor wat frisse lucht kwam, je een jas buiten gelaten]
 4. 4
  Zij kunnen je wachten in het donker, dan zet het licht aan wanneer u komt. Nogmaals, nachtkleding en uitleg.
 5. 5
  Sommige ouders wachten tot morgen en maak je een heleboel dingen te doen wanneer je echt moe van stiekem. Zorg ervoor dat u koffie of een ander stimulerend middel hebben klaar voor het geval dat.
 6. 6
  Na een paar keer, moet u weten patronen van je ouders. Pas uw techniek op basis van welke acties zij nemen.
 7. 7
  Kijk voor een horloge onder de banden van uw auto. Als je ouders dit te doen, kunnen ze precies hoe laat je links ziet.

Tips

 • Als je moet lopen naar een locatie in uw huis, op sokken naar de geluiden van je voetstappen te verlichten.
 • Altijd dubbel te controleren om te zien of je ouders zijn echt in slaap. Proberen te leunen bij hun kamer te horen snurken en geen beweging. Als je kunt horen snurken en je ouders snurken in hun slaap, je bent goed om te gaan.
 • Wat je ook doet, ACT NATUURLIJK. Behandel de dag je stiekem uit als een normale dag. Laat je niet praten over de telefoon aan vrienden over stiekem de hele dag, en ga niet naar bed om een ​​ongebruikelijke uur. Ouders krijgen achterdochtig.
 • Voordat u weer naar binnen loopt veeg alle make-up eraf en verwijder alle sieraden.
 • Als u al betrapt lopen rond het huis 's avonds laat, nooit paniek nu is de kans om een ​​eenvoudige alibi gebruiken, "Oh, hey mama / papa, ik was net een drankje * geeuw, krijgen een * Oke, welterusten.. "
 • Vergeet niet om al uw tekstberichten en recente gesprekken vanaf uw mobiele telefoon verwijderen voordat ze terug naar binnen! Want als ze je pakken, ze kunnen / waarschijnlijk zal uw telefoon mee te nemen. Dit zal voorkomen dat ze het lezen van sms-berichten. Neem je Sim-kaart uit als je er een hebt.
 • Als je broers en zussen die in de buurt je woont, en je bent niet zeker of ze slapen of niet, doen alsof ze naar de badkamer. Zodra je, "doe uw bedrijf" (of doen alsof), gebruik het geluid van het doorspoelen van het toilet als je alibi en rustig stiekem de achterdeur of een raam. Het is beter om de badkamer dichtst bij uw ontsnappingsmiddelen gebruiken, eerder de deur of het raam te zijn.
 • Als je gaat op een datum achter de rug van je ouders, heb je vriend / vriendin je ophalen ergens ver van huis, bijvoorbeeld, op de hoek van een straat een paar straten over van de straat dat je leeft op.
 • En als je kiest om te vertrekken door je voorkant, achterkant of zijkant deur vergeet niet om een ​​raam te openen op het eerste niveau en verwijder het scherm voor het geval dat iemand wakker wordt en sluit de deur achter je. Dit zal gemakkelijker zijn dan het brengen van een huissleutel, omdat het ontsluiten van deuren luidruchtig kan zijn en dat zal toevoegen aan uw risico om gepakt te worden.
 • Voordat u uw slaapkamer / veilige plek te verlaten om stiekem uit te maken of uw telefoon op stil staat, niet trillen want als je gepakt rondsluipen en je vertelt je ouders een heel goed excuus en uw telefoon gaat en ze het horen trillen ze zullen onmiddellijk worden verdacht. Het is beter om een ​​bos van gesprekken missen van de mensen die je ontmoeten dan voor hun gesprekken om u gevangen. Merk ook op dat als je telefoon scherm licht op wanneer u oproepen ontvangen en teksten dim de helderheid van het scherm in het geval het licht verraadt je.
 • Laat een briefje achter het koffiezetapparaat of de keukentafel die zegt dat je hebt joggen of iets verdwenen. Op die manier als je laat thuis, kan je gewoon zeggen dat je gewoon uit voor een vroege-ochtend joggen.
 • Als uw deur scharnieren of handgrepen zijn piepende of luid, spuiten ze met vaseline, WD-40 of Pam! Dit maakt ze rustiger veruit. Zorg ervoor dat u veeg het overtollige Pam, want het is geel en enigszins merkbaar.
 • Als je ouders een alarm ingesteld, kiest u een venster en vind het alarm sensor op. Zet een magneet op het en die zorg moet dragen voor het alarm voor dat venster, waardoor het toegankelijk.
 • Als je bij iemand anders huis, wees voorzichtig om hen niet in de problemen als gevolg van uw handelen te krijgen.
 • Als je probeert om weg te komen voor een hele nacht, hier is een nuttig excuus: je ouders vertellen dat je verblijft met een wederzijdse vriend / kennis. Laat ze praten met de ouders te laten klinken meer reëel. Eenmaal in het heldere met je ouders, vertellen de ouders van de host die uw plannen veranderd en je moet vroeg in de ochtend vertrekken... dan ontmoeten met uw werkelijke vrienden ergens.
 • Als je terug bent stiekem in (als je een raam te ontsnappen gebruikt), gebruik dan een rennen en springen tactiek om weer door het raam. Dit is wat ik deed toen ik stiekem uit een skateboard te rijden.
 • Gebruik wasverzachter met je kleren in de was om ze stiller.

Waarschuwingen

 • Laat je niet eigenwijs. Ouders weten vaak veel meer dan ze laten blijken, dus wees voorzichtig en neem voorzorgsmaatregelen elke keer.
 • Verwijder ook deze pagina van de geschiedenis van de computer Incase ouders controleren als ze achterdochtig.
 • Zorg ervoor dat u in gedachten te houden van uw huisdieren (honden en vogels zijn de groten) zijn luid wanneer er beweging is of als ze horen een geluid.
 • Als niemand weet dat je weg bent, zal niemand weten als er iets verschrikkelijks is overkomen. Er is een kans dat je kon krijgen ontvoerd, verkracht en vermoord, en als niemand weet dat je weg bent, dat is nog erger. Als je een nauwe broer je kunt vertrouwen, vertel hen wat u aan toe bent. Maar, vertel hen te zeggen dat ze gewoon een SMS ontvangen van je zeg, of je liet een briefje achter voor hen en ze net wakker. Probeer niet te hebben je toevlucht nemen tot dat, tenzij je ergens gaat met een hoge criminaliteit. Plus, zou je ouders bellen met de politie, om u in nog grotere problemen. Draai niet uw telefoon uit of laat het thuis-de GPS zou kunnen eindigen als de enige manier om hulp kunt u vinden!
 • Als u besluit om uw mobiele telefoon te brengen, zorg ervoor om het op slot om niet per ongeluk bellen je ouders of je huis als je stiekem.
 • Zorg ervoor dat u van plan bent meer dan een weg terug in uw huis voor het geval een of meer van je ouders / buren is uit en over rond een van je locaties in uw huis. dwz opent een of meer vensters of breng huissleutels voor de voor / achter deuren. Je kunt nooit te veilig.
 • Zelfs als je gepakt wordt en gebruik een excuus, zoals kijken naar de sterren, zullen je ouders veel alerter zijn. Wacht een paar maanden alvorens opnieuw te proberen.
 • Laat een briefje achter de decoy je nog in je bed, je niet wilt dat je ouders de politie te bellen.
 • Probeer te zenuwachtig om niet je eerste keer. Dit kan ertoe leiden dat u te rennen naar buiten, waardoor meer lawaai en het vergroten van de kans op ontwaken iemand omhoog.
 • Als uw kamer is in de buurt van de kamer van je ouders, ervoor zorgen dat hun deur gesloten is, zodat ze niet zien een verdacht figuur en zie je.
 • Probeer het gebruik van een truc je ouders te gebruiken. Putting een object voor of leunend op de deur om te zien of iemand verhuisd is een mogelijke manier om te vertellen als iemand verdacht is.
 • Laat u niet vangen met een illegale substantie, zoals drugs of alcohol (als je minderjarig bent).
 • Als je gepakt, klaar om te worden geaard voor een lange tijd, of zelfs erger.

hahaha