Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om je een iPhone te krijgen

Zijn je ouders huiverig om een ​​iPhone te kopen voor je? Dit artikel biedt een paar tips om je ouders / ouders te overtuigen je er klaar voor bent!

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je een iPhone te krijgen. Heb een gesprek met je ouders over de voors en tegens van een iPhone.
Hoe te overtuigen je ouders om je een iPhone te krijgen. Heb een gesprek met je ouders over de voors en tegens van een iPhone.
 1. 1
  Heb een gesprek met je ouders over de voors en tegens van een iPhone. Identificeer problemen die kunnen opduiken met het hebben van een dergelijk geavanceerd stukje technologie, en erachter te komen mogelijke oplossingen.
 2. 2
  Haal ze iets wat ze altijd al wilde; je moeder zou willen een aantal geweldige parfum, wat geld verdienen en krijg het voor haar, misschien vader wil je wat nieuwe sokken, krijgen ze voor hem
 3. 3
  Houd je schoolcijfers up. Goede cijfers altijd een ouder trots en blij te maken. Als je goede cijfers halen, zullen ze hoogstwaarschijnlijk gelukkiger algemene en meer bereid om te investeren in een iPhone voor je. Als je een slecht cijfer, je ouders vertellen dat je harder zal proberen en breng het op (een goed cijfer te laten zien na).
 4. 4
  Bieden om te betalen voor de helft. Kosten kan het probleem zijn. Begrijp dat het een grote investering zal zijn, maar de moeite waard als u van plan op het nemen van de juiste zorg en het gebruik ervan vaak
 5. 5
  Wees geduldig. Zoals het oude gezegde gaat, goede dingen komen aan degenen die wachten. Als u niet geduldig, zal het nog meer tijd en moeite om je iPhone te krijgen.
 6. 6
  Verantwoordelijk. Zorg goed voor de spullen moet je nu laten zien dat je kunt zorgen voor een iPhone! Heb niets te verliezen, terwijl het proberen om je iPhone te krijgen, omdat die niet op vertoon van uw ouders dat u verantwoordelijk bent voor zo'n duur apparaat zijn
 7. 7
  Respecteren de beslissing van je ouders. Als ze nee zeggen, dan is er waarschijnlijk een reden waarom. Misschien kun je het niet veroorloven, of misschien hebben ze denk niet dat je verantwoordelijk genoeg bent. Als ze ja zeggen, gelukkig zijn! Dank hen en probeer je best, zelfs na ontvangst van uw nieuwe iPhone te houden van de goede gedrag!
 8. 8
  Gedraag je als een volwassene. Indien een (of beide) van je ouders hebben een iPhone, laat ze zien dat je verantwoordelijk bent net als hen zijn en de dingen die ze normaal zouden doen, zoals koken of schoonmaken van het huis doen. Het klinkt misschien saai, maar dit zal je de iPhone die u zoekt.
 9. 9
  Niet zeuren. Ouders haat het als je hen vraagt ​​over en voor dingen. Tuurlijk is het misschien een paar keer werken, maar waarschijnlijk niet voor iets als een iPhone. Blijf kalm en wacht een tijdje, ze misschien een of twee keer te herinneren, maar niet te vaak.
 10. 10
  Klusjes doen. Bieden om te helpen met klusjes rondom het huis, als het nemen van de vuilnis buiten, het verzorgen van je huisdieren, de afwas, etc.
 11. 11
  Helpen betalen van de rekeningen. Sparen wat extra geld te helpen betalen voor de telefoon, alsmede de maandelijkse factuur - iPhones zijn duur en je ouders misschien niet omhoog voor het idee van de uitgaven 15€ -25€ extra per maand voor de gegevens.
 12. 12
  Laten zien dat je van ze houdt. Ouders vinden het heerlijk als er kinderen doen deze dingen.
 13. 13
  Als zij nee zeggen, begin dan niet vreemd gedraagt ​​met je ouders en vergeet de kwaliteiten en de moraal van een goed kind dat je ze te laten zien aan een iPhone te krijgen. Ze zullen waarschijnlijk niet blij zijn als ze erachter komen dat je zomaar op een goede daad aan de iPhone.Keep opstaan ​​de goede daad dus misschien in de toekomst kon je een nieuwe telefoon te krijgen.

Tips

 • Wanneer je de iPhone, dank je ouders, ga dan verder naar je klusjes harde werken en wat ze je vertellen. Dit toont hen dat je bent verantwoordelijk en verdienen de iPhone.
 • Neem goede zorg van uw huidige telefoon, zodat je ouders zullen zien hoe verantwoordelijk je bent om te zorgen voor een iPhone.
 • Gewoon omdat je de iPhone, niet stoppen met het doen van alles wat ze zeggen, of klusjes. Het zal gewoon het weggenomen.
 • Wees zeer respectvol en gehoorzaam aan je ouders. Doen alles wat ze zeggen, en tonen ze je liefde.
 • Geen dingen zeggen als "Alle mensen op school hebben ze." ze zullen alleen maar geïrriteerd en ze kunnen zelfs zeggen: "gebruik dan je vrienden!"

Waarschuwingen

 • Probeer te voorkomen dat zeurderige. Het vertelt gewoon je ouders dat je nog niet klaar bent voor de verantwoordelijkheid van een iPhone.
 • Probeer om je cijfers te houden!
 • Toon hen dat je echt verdienen.
 • Wees niet onbeleefd of je ouders kan je een iPhone niet te krijgen.
 • Vraag eens hen, dan vallen het onderwerp. Als je blijft het te zeggen, je ouders hebben meer kans om u de iPhone niet te krijgen.