Wkanl

Hoe te lang haar laten groeien als een man

Denken over het kweken van je haar uit? Het is niet zo gemakkelijk als je zou denken, maar deze gids zal u helpen jongens. Tenzij je bereid bent om het onderwerp van veel discussie zijn dan probeer dit niet. Veel mensen kunnen je aanzien voor een meisje, maar als je volharden dan zal het de moeite waard zijn.

Stappen

Hoe te lang haar laten groeien als een man. Zorg ervoor dat dit iets is wat je wilt doen.
Hoe te lang haar laten groeien als een man. Zorg ervoor dat dit iets is wat je wilt doen.
 1. 1
  Zorg ervoor dat dit iets is wat je wilt doen. De meeste jongens die groeien lang haar start van een relatief korte stijl, en haar groeit ongeveer een centimeter per maand (dat is zes centimeter per jaar).
 2. 2
  Identificeer je haartype. Er zijn veel verschillende soorten haar, maar voor het doel van dit artikel kunnen ze worden ingedeeld in 4 grote categorieën; recht, golvend, krullend en kroeshaar. Deze stap is belangrijk omdat het zal invloed hebben op hoe u de zorg voor uw haar later langs de lijn. Als je niet weet wat voor soort haar je hebt, vraag dan je ouders. Kans groot dat u niet altijd kort haar, en zij zich kunnen herinneren hoe het was vóór.
 3. 3
  Heb je haar niet knippen. Sommige mensen geloven dat de trims helpen haar sneller te laten groeien. Dat is onjuist. Snijden je haar maakt het korter, niet langer. Als je het knippen, je verlengt alleen de lastige fase. Niet knippen uit angst voor splitst beide, zul je geen zorgen te maken over hen voor een lange tijd. Zelfs als je een paar zullen ze niet gaan helemaal naar de wortel en stopt de groei zoals sommigen denken, en goede haarverzorging zal het bedrag dat je hebt een minimum te beperken.
 4. 4
  Ontwikkelen van goede haar hygiëne. Houd je haar schoon, maar vergeet niet dat de natuurlijke oliën in je haar helpen om het te versterken, dus elke keer in een tijdje, het is oke om te gaan zonder het te wassen.
 5. 5
  Was je haar. De basis routine voor een man is om goed nat je haar, shampoo overal, daarna grondig de shampoo uitspoelen. Conditioner is een must, maar gebruik het alleen op je uiteinden of je haar vettig. Lucht laten drogen, omdat de conventionele manier om je haar te drogen met een handdoek kan vaak schade aan het! Ga gemakkelijk met een handdoek als je een te gebruiken, en dep het droog. Met behulp van verwarmde apparaten zoals föhns kan uitdrogen je haar en maakt het gevoeliger voor schade.
 6. 6
  Let als je haar verlengt, zal zijn type (zie hierboven) belangrijker geworden. Steil haar is eenvoudig, maar krullend golvend en kroeshaar kan lastig zijn. Als je groeit uit haar van dit type, zorg ervoor dat je het poetsen zo goed als je kunt, om onhandelbare klitten te voorkomen. Dit kan veel meer ongemakkelijk dan je je kunt voorstellen als je nog nooit een hardnekkige knoop in je haar voordat gehad.
 7. 7
  Merk op dat hoe langer je haar krijgt, des te meer kan het nodig zijn om het vast te binden om het uit te houden van uw ogen. Een goede manier om dit te doen is een simpele paardenstaart achter je hoofd. Het belangrijkste nadeel van dit is je haar moet minstens halflang om dit te doen. Als het is, vraag je moeder, zus of een vriend om u te tonen hoe, het is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste. Andere manieren om je haar te bedwingen zijn bandana's, en mutsjes. Wanneer uw haar krijgt lang genoeg is, kunt u vlechten, staartjes, enz. gebruiken om je haar terug te houden. Deze stijlen zijn niet vrouwelijk. Ze zijn gewoon kapsels. Heb je haar niet tegenhouden met elastiekjes of barettes, kunnen ze beschadigen je haar.
 8. 8
  Wees geduldig. Haar kost tijd om te groeien, en totdat het wordt om lengte of daaromtrent schouder het eruit zal zien erg crappy. Er zijn geen twee manieren over. Realiseert u zich dat voor iets van een paar maanden tot een jaar en een half, zul je vrij dom uitzien met jouw helft gegroeid haren. Maar wees niet ontmoedigd, het belangrijkste om te onthouden is om een ​​man over het, ongeacht hoe slordig je haar ziet er in deze lastige periode, denk hoe zoet zal kijken wanneer zijn gedaan zijn!
 9. 9
  Daar heb je het, de mannelijke manier om haar te laten groeien!

Tips

 • In de Rastafari religie, er is een gezegde... "Een man zonder haar is als een boom zonder bladeren." Dus, als u besluit dat de natuur is wat het beste is voor u, doe het dan! Laat nooit iemand je naar beneden brengen voor uw keuzes!
 • Als je haar is van de gewenste lengte, het gesneden dus het is dezelfde lengte helemaal rond.
  • Alleen niet vergeten wie er echt toe doet. Veel meisjes doen zoals jongens met lang haar, als voor niets anders, de originaliteit.
 • Om haar te laten groeien snel de beste ding om te doen is om te blijven het los of zijn minder gespannen. Als je gestresst bent zal je haar daadwerkelijk groeien langzamer. Dus gewoon chill. Hoe meer ontspannen je bent hoe sneller je haar zal groeien. Ook kan leave-in conditioner te voorkomen dat het steeds een vogelnest, en je kunt het gebruiken wanneer je maar wilt.
 • Vermijd het borstelen van je haar als het nat is. Je haar is zwakker als het nat is en borstelen kan veroorzaken haren te breken. Gebruik een grove kam wanneer je haar nat is in plaats daarvan. Gebruik haarborstel een everzwijn wanneer je haar droog is. Echter, voor mensen met krullend of kroeshaar, borstelen als het droog is geen optie, en dus haar moet worden gekamd als het nat is.
 • Wees geduldig! Zoals gezegd, groeiend haar is tijdrovend. Probeer het vinden van een nieuwe toepassing voor je haar - als je van harde snelle muziek, probeer dan headbangen, kan het heel leuk zijn!
 • Ga naar uw lokale vitamine winkel en pick-up een goede multi-vitamine voor haar, huid en nagels. Belangrijkste componenten moeten zijn: vitamine A (uit vis lever olie), Multiple B-vitaminen (Inclusief biotine, foliumzuur, pantotheenzuur), en vitamine C, onder anderen. Als je wilt lang, gezond haar je hebt om het te voeden de voedingsstoffen die het nodig!
 • Experimenteer met uw groeiend haar. Als het langer wordt, je gaat naar een afscheid vroeg of laat nodig, dus probeer en vind een goede.
 • Bij het borstelen uw haar krijg je knopen niet uit wat voor soort haar je hebt. Bij het poetsen uit knopen, niet gewoon slepen totdat de knoop komt of het pijn doet te veel, zal dit gewoon je haar beschadigen. In plaats daarvan pak een handvol van je haar achter de knoop en dan borstel, op deze manier kunt u zich het borstelen en het niet je hoofdhuid beschadigen. Begin te werken de kluwen uit de buurt van de uiteinden van het haar, in plaats van borstelen top-down om de knoop vast te zetten.
 • Tijdens de "lastige fase" van het kweken van je haar, probeer stylen; sommige jongens spike zodat het niet hun ogen bedekken, en het ziet er cooler.But als je krullend haar maken het een Afro of strijk het maar doe het met een kam niet een vlakkere
 • Lang haar en de wind gaan niet samen. In de winter, probeer het beperken van uw groeiende haar met een van de bovenstaande manieren, maar je kan het geluk te dik, zwaar haar dat forse genoeg om naar beneden te blijven in de wind hebben.
 • Als u denkt over het kweken van lange haren en zijn meestal kaal of kaal of met een kale plek, go for it. Zie: Benjamin Franklin, Devin Townsend van Strapping Young Lad, George Carlin, en Hulk Hogan.

Waarschuwingen

 • Niet afschrikken door discriminatie. Terwijl sommige mensen haten lang haar, sommige mensen zullen je respect voor. En het laat zien dat je een sterker persoon als je opstaat om mensen die je lastig vallen overheen.
 • Niet alle meisjes als lang haar. Degenen die niet, hoewel, gaan je een heleboel like omdat het aantal jongens met lang haar is aanzienlijk kleiner dan het aantal jongens met kortere kapsels.
 • Als u elektrisch gereedschap, zoals zagen of boren of draaibank te gebruiken, kon haar raken in bewegende delen. Je kan hebben om voorzorgsmaatregelen te nemen dwz vastbinden je haar.
 • Wees niet ontmoedigd door dit alles. Groeiend haar is een tijdrovend proces, dus maak je geen zorgen als in zes maanden heb je nog maar een paar centimeter gegroeid. Terug kijken naar foto's van jezelf en denk, Man, is mijn haar gegroeid sindsdien.
 • Een vaak gehoorde gerucht is dat hoe langer je haar is, hoe meer het zal uitvallen, maar deze verklaring is wetenschappelijk ongegrond. Als je haar langer wordt, zal het lijken dat het valt vaker uit, zoals elke haar is langer en meer opvallen dan de korte haren. Haar valt uit op een gemiddelde van 100 per dag. Het is door een zeer kleine hoeveelheid en het terug zal groeien - lang haar heeft geen invloed op kaalheid dan ook, tenzij men voortdurend moeilijk aan te trekken.
 • Gebruik geen borstel met natte haren. Gebruik een grote getande kam. Dit zal je haar ontwarren zonder beschadiging van de wortels. Het is zeer belangrijk om nat haar ontwarren omdat het moeilijk is uit te borstelen de knopen zodra je haar droog is.
 • Vergeet niet, als je geweest bent in een baan omdat voordat je lang haar had, en je hebt laten vallen als gevolg van de nieuwe haren, kan deze onwettige discriminatie en er is waarschijnlijk een soort van juridische actie die je zou kunnen nemen.
 • Het feit dat de lange haren in alle takken van de Amerikaanse strijdkrachten is illegaal is bekend. Het zal een militaire carrière ruïneren. Als je in het Amerikaanse leger niet doen. De straffen loopt u het risico ernstig zijn.
 • Als je de dunne huid gevoelig type, dit is waarschijnlijk niet voor u. Op het moment dat jongens met lang haar zijn in de minderheid. En je kunt volop misbruik voor.
 • Pas op dat de beroepen waarbij geneesmiddel kan frons op lang haar als het wordt gezien als onhygiënisch. Als u van plan te zijn in een medische carrière, met lang haar als tiener is prima, maar je kan uiteindelijk moet het opnieuw ingekort. Echter, men moet controleren met de plaats van tewerkstelling als de meeste ziekenhuis toestaan ​​lang haar (man of vrouw) heeft het net terug te worden gekoppeld (zoals een paardenstaart).
 • Als uw baan houdt in het werken met voedsel, zal u waarschijnlijk gevraagd worden om een ​​haarnetje dragen.
 • Indien in het buitenland reist, kan dit soort kapsel resulteren in confrontaties met buitenlandse immigratie-en politieautoriteiten in meer conservatieve samenlevingen. Over het algemeen is dit niet een probleem in Canada, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan en zelfs Rusland en China. Op andere plaatsen mag u niet worden gearresteerd op een specifieke beschuldiging van "wordt een man met lang haar ', maar je zou worden aangehouden voor het overtreden van een van een aantal wetten in verband met de goede zeden. Wees voorzichtig en controleer met het consulaat van het land dat u wilt bezoeken om ervoor te zorgen dat je lange lokken niet worden overtreden van de wet en de landing u in de gevangenis, je hoofd geschoren, of gedeporteerd. U kunt ook een nieuw paspoort te overwegen met een bijgewerkte foto met je nieuwe look, zodat immigratie-ambtenaren niet worden verward of bij twijfel over je identiteit.

Dingen die je nodig hebt

 • Shampoo, conditioner, en water
 • Borstel, kam of haar pick afhankelijk van het haartype
 • Styling cream (optioneel)
 • Genoeg tijd