Wkanl

Hoe te kleden voor een high school football game

Dus tenzij je echt in voetbal kan u op uw school voetbalwedstrijden te vervelen, maar hier zijn enkele manieren om plezier en hoe te kleden om je ultieme geest te tonen hebben.

Stappen

Hoe te kleden voor een high school football game. Ken uw school kleuren en ze in je outfit tijdens de grote wedstrijd dag!
Hoe te kleden voor een high school football game. Ken uw school kleuren en ze in je outfit tijdens de grote wedstrijd dag!

Hoe te kleden

 1. 1
  Ken uw school kleuren en ze in je outfit tijdens de grote wedstrijd dag! Een manier vinden om te kleden uw gemiddelde school-shirt of sweat shirt. Ga niet te overboord gaan met strepen of stippen of iets in die richting.
 2. 2
  De kleine dingen kijken schattig. Als een van de kleuren van uw school is groen, groene slijtage sokken. Als je draagt ​​je haar omhoog, zet linten in je haar die meegaan met het thema. Het is altijd leuk om tennis schoenen die een beetje van uw school kleuren in hen hebben te dragen. Als een van je kleuren is geel, zien of je een paar Nike (of Adidas of wat dan ook) kan vinden met een beetje geel in hen.
 3. 3
  Draag sieraden die altijd laat zien spirit. Misschien kun je wat voetbal oorbellen vinden. Probeer ook, kralen kettingen of armbanden in uw school kleuren. Ze verkopen voetbal armbanden voor meisjes ook. Ik weet zeker dat als je kijkt in winkels zoals Claire's of gewoon op schattige kleine winkels, zul je verbaasd zijn wat je kunt vinden.
 4. 4
  Als je make-up dragen, niet dragen veel op dagen dat je te kleden voor de games! Je hebt al de kleuren in je outfit. Je wilt dat mensen je geest te zien, en je wilt niet te veel aandacht te vestigen op jezelf.

Veel plezier op het spel

 1. 1
  Ten eerste, dragen, dat je outfit samen die dag te maken aan school. Laat uw geest de hele dag, dus je bent echt hyped up die nacht.
 2. 2
  Nodig een paar vrienden over voordat je gaat. Do elkaars haar, maak borden voor uw favoriete speler, ga ijs halen.
 3. 3
  Hier krijg je een zitplaats dicht bij het ​​veld, dus als er iets gebeurt krijg je een goed beeld te krijgen. Pronken. Zingen de school lied en klappen mee. Vrolijken met de cheerleaders.
 4. 4
  Hebben een lijst van nummers speler. Weet dat sommige kerels op het team, zodat je kunt tenminste maken uit wie wie is. Ze zien er allemaal gelijk in hun truien.
 5. 5
  Neem uw ​​camera. Daadwerkelijk kennis te nemen van het feit of uw team is winnen of verliezen.
 6. 6
  Geniet van het eten.
 7. 7
  Gek en plezier hebben.

Tips

 • Neem een ​​deken of een sweatshirt. Het zal koud worden, zelfs in het begin van september.
 • Als je het geluk hebt om een ​​vriendje te hebben, maken ze je warm te houden.
 • Krijgen andere mensen enthousiast over het spel ook.
 • Geen korte broek dragen naar een voetbalwedstrijd. Voetbal is in de herfst, geen zomer.

Waarschuwingen

 • U kunt nog steeds vervelen, dus voeg een beetje meer pit aan het als glitter. Je kan schitteren in de zon en met de geest van de gekleurde glitter u oogverblindend zijn. Of je zou kunnen proberen haar castreren Wees voorzichtig, het kan krijgen rommelig.