Wkanl

Hoe maak je een leuke meisje in de vijfde klas zijn

Als je in de vijfde klas, en je bent niet zo populair, lees deze handleiding om een ​​koele, verfijnd, en een populair meisje worden!

Stappen

Hoe maak je een leuke meisje in de vijfde klas zijn. Draag creatieve kleding.
Hoe maak je een leuke meisje in de vijfde klas zijn. Draag creatieve kleding.
 1. 1
  Draag creatieve kleding. Wees de trendsetter. Draag casual kleding die schattig uitzien, zoals merk kleding zoals Aeropostale, Abercrombie, Hollister, Gap, Northface jassen, of skinny jeans. Heb Justitie kleding (het maakt mensen denken dat je wilt zijn cool, en ze zullen niet je cool noemen) niet dragen. Je hoeft niet te modieus om cool te zijn, dat wel.
 2. 2
  Sporten! Heb een geek zijn! Ik weet dat sommige meisjes die denken alles over school. Nou, als je populair wilt zijn, moet je zorgen te maken over school, maar het kan niet alles waar je om geeft. Doe een sport die je interesses, zoals zwemmen, turnen, of voetbal gaat.
 3. 3
  Doe niet alsof je iemand anders bent. Worden wie je werkelijk bent!
 4. 4
  Hebben. Niemand houdt van vieze haren, stinkende oksels, of stinkende voeten. Plaats:
  • Neem douches vaak en veel baden thuis (douches op school zijn ook goed!)
  • Gebruik lipgloss
  • Gebruik deodorant
  • Niet verklikken. Tattling toont enkel u een kleine baby die op mensen vertelt! Koele meisjes niet verklikken. Maar, als er echt een situatie waar je nodig hebt om een ​​volwassene te vertellen dat er iets mis is, doe dat. Er is een verschil tussen tattling en het juiste te doen.
 5. 5
  Stel je voor: Je loopt met je lunchen en dan, oeps, drop je servet, dan pak je het op als, oops, daalde de vork. Wanneer je naar de melk goed is je slip op een natte vloer, en pizza krijgt helemaal over uw overhemd. Niet ooit opstaan, gooi de pizza, en haasten naar de badkamer. Gewoon lachen. Het zal allemaal embarassing dingen verdwijnen. Kijk altijd alsof je leven perfect is gewoon zoals het is. Maar niet te veel lachen of mensen zullen denken dat je raar bent. Niet>
 6. 6
  Mompel niet. Praat nooit te hard of te zacht. Zorg ervoor dat u altijd beweeg je lippen.
 7. 7
  Neem altijd een kleenex in uw zak, of ergens in de buurt. Je zeker niet wilt worden in een situatie waarin je een loopneus en doen niets om het te stoppen, behalve je vingers niet. Wanneer u uw Kleenex te nemen, zou het je cool uit in netheid (zijnde keurig is cool).
 8. 8
  Hoeft geen aanhanger, of anders zul je op zoek naar iemand die de rest van je leven! Als je iemand vinden koel, en je hebt iets met elkaar gemeen hebben, proberen ze te praten. Wanneer je je gepraat hebt gedaan goed genoeg, loopt langzaam weg, en ze zullen je waarschijnlijk volgen. Vraag nooit, "oh, waar heb je dat", of "OMG, ik heb hetzelfde shirt!"
 9. 9
  Maak het thuis partijen! Altijd een geweldige gastvrouw. Popcorn, films, Truth or Dare, en dansen zijn enkele van de dingen die je kunt doen, hebben, of kijken naar een slaap over. Niet te veel partijen niet gooien, en niet sturen uitnodigt als slechts 2 mensen het kunnen maken. Het zal u blik sociaal onbeholpen.
 10. 10
  Niet hangen in kliekjes. Meestal klieken maken anderen voelen zich slecht, en dan zal niemand zoals jij.
 11. 11
  Krijgen om kinderen in de bovenste rangen weten. Niet alleen zeggen dat je ze kennen! Nodig ze dan, wave "hallo" om ze in de winkel, en vraag hen om advies!
  • Gezien worden met populaire kinderen of aantrekkelijke meisjes in hogere rangen (degenen de jongens in je klas echt graag) kan je gekend door hun rang, ook!
 12. 12
  Als u wilt populair te zijn, altijd weet wat sporten zijn in. En als dat in, ga naar huis en de praktijk meteen. U mag de volgende dag niet perfect te zijn, maar je zou een beetje beter bij laten we gewoon zeggen krijgen... radslag! Meestal in de 5e klas (basisschool) populaire meisjes zijn erg flexibel en kunnen juichen doen (niet voor het voetbal, maar All Star Cheer). Ik hou van kaas.
  • Houd in gedachten dat als je weet dat een coole truc (zoals een back overslag), je zult populair geworden omdat mensen willen dat je om hen te leren dat!
  • Vergeet niet dat op sommige plaatsen dat het kopiëren heet en gewoon welke sport je wilt doen, oke.
 13. 13
  Doe je huiswerk. Het is geweldig om je huiswerk te doen! Dat zal u juridisch te gastheer logeerpartijtjes maken. Denk er eens over als je in de klas, en je plaatst een beoordeling over wat huiswerk je niet hebt gedaan, zijn gaan onhandig.
 14. 14
  Maak alle games! Probeer het vinden van een geweldige game die je kunt spelen, en zijn het middelpunt van de aandacht! Niet wanhopig centrum, maar een coole relaxte centrum!
 15. 15
  Handelen verfijnd. Wees niet te wild of gek. Wees een beetje verfijnd en volwassen. Als je wild en gek de hele tijd bent, het wordt echt vervelend en niemand zal net als u. Maar niet al te ernstig zijn, dan zullen mensen denken dat je saai bent en niemand zal om alles wat je hosten komen. Ergens in het midden.
 16. 16
  Probeer naar een mobiele telefoon of alles wat je kunt tekst met, zoals een iPod touch of iPhone hebben. Hebben koele foto's en leuke spelletjes en een sms-app.
  • Hebben een verscheidenheid van coole muziek, graag Trapped Under Ice, Jay Sean, Black Eyed Peas, of wie is het meest populair op uw school (hebben ook meer dan een zanger). Hebben veel nummers! Als u slechts tien u zult worden gezien als "last-minute".
  • Hebben ook een leuke zaak en zorg ervoor dat een toegangscode hebben, zodat niemand je persoonlijke spullen te zien, zoals tekstberichten.
 17. 17
  Een Facebook-of MySpace-account, afhankelijk van wat mensen gebruiken op uw school. Voeg iedereen die je kent en hebben leuke apps die mensen gebruiken (YoVille, MyFish, enz.). Hebben ook een app waar je mensen dingen (zoals online kaarten of iets) kan sturen. Bovendien voorzien van een leuke, verfijnde up-to-date beeld van jezelf. Niet te veel onthullen of probeer ouder dan je bent in deze foto's, zijn er kruipt online die zoeken naar dat. Je kan cool zijn zonder aandacht-zoekende door make-up of onthullende kleding. Ook, alleen vrienden toe te voegen. En niet te vergeten voor de hand liggende, zoals uw naam, achternaam, of de naam van de beste vriend te maken.
 18. 18
  Je hoeft niet naar een e-mail hebben, want dan meisjes kunnen sturen bedoel je e-mails.
 19. 19
  Heb een beste vriend en een heleboel vrienden. Het hebben van veel high-class vrienden is geen noodzaak voor cool zijn.
 20. 20
  Probeer geen vrienden zijn met de gemiddelde meisjes. Ben geen gemiddelde terug naar hen beide. Op het einde, zullen zij degenen zijn die in de problemen.
 21. 21
  Neem altijd douches. U zult niet willen vies te zijn tijdens het draaien populair.
 22. 22
  Nooit afhankelijk zijn van andere populaire meisjes.
 23. 23
  Tot slot, zorg ervoor om vertrouwen te hebben. Meisjes willen een beste vriend die zeker is van zichzelf hebben. Als je beledigd bent, gewoon antwoorden met een snarky comeback, of een geamuseerde blik, en loop weg.

Tips

 • Absoluut, onder alle omstandigheden, nooit iemand anders te kopiëren. Dat is vervelend en onmogelijk te behandelen.
 • Niet opscheppen of verkneukelen! Mensen zullen denken dat je probeert om cool te zijn en ben je alleen minder cool.
 • Niet schreeuwen of praten luid in de gangen. Mensen zullen denken dat je raar bent.
 • Zijn dat je gewoon!
 • Probeer een aardig persoon te zijn.
 • Probeer niet te downgraden andere mensen die je alleen kijken betekenen!
 • Niet plukken je neus, oren, muggenbeten, of iets anders.
 • Handelen niet als een verwend nest!
 • Handelen niet dom en \ of vervelend te schattig uitzien, zult u niet schattig uitzien, als je dat doet!
 • Huidige populaire stijlen voor 5e klassers zijn onder meer: ​​Abercrombie, UGGs, Holister en Aeropostal.
 • Wees niet bevriend met onruststokers, of anders zul je altijd in de problemen.
 • Blijf altijd up-to-date met alles wat er in de sociale wereld in jouw school.
 • Soms, als je burp, het ziet er schattig. Echter, onthouden van oprispingen hele tijd - het vervelend wordt. Een kleine, incidentele oprisping zal doen, maar doe niet burp voor je geliefde!
 • Laat nooit iemand naar beneden als ze afhankelijk van u.
 • Voor grote telefoon wallpapers krijgen de app "Pattrn" Het zal blauw met witte "P".
 • Probeer het dragen van leggings onder korte broek met leuke truien in de winter te zijn super schattig!

Waarschuwingen

 • Onthoud gewoon omdat je populair bent betekent niet dat iedereen zal zoals jij. * Vergeet niet om jezelf niet proberen in te passen om veel vrienden zal graag willen dat u over hoe je bent. * Zorg ervoor dat niet te betekenen dat gemiddelde zal niet helpen om meer vrienden, zal het alleen maar helpen meer vrienden verliezen, dus wees voorzichtig.

Dingen die je nodig hebt

 • Creatieve en verfijnde kleding.
 • Lip gloss / Lipstick / Make-up.
 • Houding: zorg ervoor om te weten wat je gaat zeggen.
 • Leuke oorbellen: een fashionista!