Wkanl

Hoe te kleden als een scène koningin en houd de dagelijkse look

Je weet alles over die prachtige Scene Queens - Lavendel Lush, Audrey Kitching, Jac Vanek, Hannie Dropkick, Kay Kaution, Dakota Rose, Spike Zombie, Kiki Kannibal, Ariana Chaos, Ivanna Insnomic, Brookelle Bones, Jenn Curbstop, Juri-San Juriko etc. We zullen hier laten zien hoe je trouw aan je Scene Queen wortels zijn en bewaar het in alledaagse blik manier!

Stappen

Hoe te kleden als een scène koningin en houd de dagelijkse look. "Scene Queens" dragen ton van hair extensions.
Hoe te kleden als een scène koningin en houd de dagelijkse look. "Scene Queens" dragen ton van hair extensions.
 1. 1
  "Scene Queens" dragen ton van hair extensions. Door uw 4-7 maand zul je hair extensions te krijgen. Een volle bos set is een must. Probeer aan de stok met een kleur (echte haarverf is goed om).
 2. 2
  Word lid en actief te zijn op sociale netwerksites zoals MySpace, Facebook, of Twitter. U kunt ook proberen TSK (thescenekidz.webs.com) dat is een nieuwe site voor "Scene" kids, dat is steeds zeer populair.
 3. 3
  De meeste scene queens zijn modellen of doe wat modellenwerk. Hebben professionele foto's gemaakt en upload deze naar uw site.Recommended u geen gebruik maken van een mobiele foto's, maar je kunt als je wilt.
 4. 4
  Wees professioneel over. Alles, van het haar tot make-up van uw foto's. Het kost tijd, dus wees geduldig en vertrouw niet op andere mensen. Het gedaan zelf.
 5. 5
  Heldere en over de top make-up is de sleutel. Dikke zwarte eyeliner, felgekleurde schaduwen en bleke gezichten met blush.
 6. 6
  Korte rokken, tutu's, helder / patroon panty's of leggings, korte broek en band t-shirts zijn alle populaire scene kleding. Bat, Diamond, of Hello kitty vormige kettingen zijn ook populair.
 7. 7
  Willekeurig en bubbels. Je kunt piercings krijgen, maar je hoeft niet.

Tips

 • Veranderen niet in een dag of je een poser genoemd worden
 • wees jezelf
 • Wees zelfverzekerd, zijn er geen verlegen Scene Queens.
 • Ook kunt u proberen het toevoegen van enkele leuke speciale effecten aan uw foto's, zoals voegen in een koele citaat in grote letters of schattige symbolen in neon kleuren te fleuren en prikkelen de foto.
 • Krijg zoveel mogelijk vrienden.
 • Word lid en updaten op een terrein van social networking sites.

Waarschuwingen

 • Wees niet gemeen tegen anderen als ze niet willen je look. Zijnde scène betekent dat je minder wat anderen over je zeggen kon schelen, dus laat dat niet in de weg. Als ze niet bevalt, gewoon blazen ze uit.
 • Scène is een stijl, dus als je ervoor kiest om te gaan met het u zal nooit een poser zijn. Omdat het een moeilijke vraag is hetzelfde als zeggen dat je een geweldige skateboarder, maar je valt af, zodra je op een bord. U kunt een poser niet door plotseling te besluiten dat u wilt uw uiterlijk te veranderen. Er zijn geen "echte" scene queens.
 • Scene kids hebben een reputatie voor het zijn elitair, snobistisch, en in sommige gevallen sletterig / man-hoer-achtig, dus zorg ervoor dat je echt wilt worden geassocieerd met de scène en kan omgaan met de stereotypen die deze met zich meebrengt.
 • Mensen kunnen staren.
 • Mensen zullen maken vervelende opmerkingen over je uiterlijk.