Wkanl

Hoe maak je een uniek kind scene

Willen een kind te zijn, maar wil niet te worden Hier zijn een aantal leuke tips voor uw wens van het zijn een uniek kind.

Stappen

Hoe maak je een uniek kind scene. Realiseer je dat dit enige tijd zal duren.
Hoe maak je een uniek kind scene. Realiseer je dat dit enige tijd zal duren.
 1. 1
  Realiseer je dat dit enige tijd zal duren. Als je hebt besloten je wilt zijn een, geleidelijk daar. Het kan een lange tijd duren om aan uw normen. Als je het allemaal in een dag, kunt u worden bestempeld als een poser.
 2. 2
  Begin met attitude. Een gemeenschappelijk kind is normaal vet, en houdt van aandacht. Misschien kun je het draaien om zijn rust en lief. Een normaal kind scène is bruisend, moet je bubbels te zijn ook, maar je kunt ook draai het door zeer serieus op keer. Probeer niet te handelen triest als je een emo jongen kon krijgen genaamd, en je niet wilt dat. Neem een ​​paar weken of meer te bereiken dit stadium.
 3. 3
  Luister naar muziek. Een gemeenschappelijk kind scène zal luisteren naar iets. Pop-Punk, Hardcore, Rock, zelfs Alt-Country.
 4. 4
  Krijg wat outfits. Niet eerst doorgaan naar haar, alsof je een prep, zal dit er heel vreemd. De meeste dragen geen heldere kleur en zwart. Je kon jouwe baseren op een kleur Bijv: Hot pink of neon groen. Krijgen zo veel punten als je kunt van deze kleur, en krijgt ook een aantal accessoires die zijn een andere kleur om op te vallen. De meeste kinderen dragen bezaaid riemen, zwart, echt donker blauw, grijs of felgekleurde skinny jeans zijn ook goed. Vergeet niet de kleur is niet alles. Kijk maar eens wat andere scene kinderen dragen. Sommige scene kinderen dragen modieuze roze pruiken en stijlvolle outfits, wat slijtage vintage, en anderen gewoon dragen wat ze willen.
 5. 5
  Geleidelijk aan krijgt het haar. Begin met zeer zachte lagen, dan scherper lagen, dan krijg choppier lagen enz. Ook franje pony zijn erg populair bij scene kids. Krijgen deze geleidelijk, om niet te worden bestempeld als een poser. Krijgt alleen deze als je de juiste vorm van het hoofd, dat wel. Heel belangrijk - Je moet verven het. Als je problemen met je haar zoals alopecia hebt, probeer dan niet om zo veel plagen en te gebruiken warmte-beschermer voordat je je haar steil te maken. De normale kleuren zijn platina blond en bruin / zwart / neon. Probeer te gaan voor een compleet andere kleur als een schaduw van rood met zwarte etc. Zorg ervoor dat de meeste van de kleuren van je kleding heeft geen invloed op je haarkleur. Proberen om te zien of het eerst zal werken. Ook, ga dan voor hoogtepunten in neon kleuren, of een kleur tegenovergestelde van je haarkleur basis. Zorg dat hij opvalt!
 6. 6
  BEN ZELF. Het belangrijkste onderdeel van het zijn een kind scène wordt een origineel en niet een aanhanger. Om een ​​Scene kind te zijn is om een ​​leider te zijn. Vergeet niet maakt niet uit wat dat je bent en dat je moet willen wie je bent.

Tips

 • Winter draag-jassen. Hier krijg je een bomberjack of een bont omrande een. Sjaals-krijgen een woestijn sjaal, een goede kwaliteit, dikke. Handschoenen, misschien vingerloze effen zwarte.
 • Jeans-skinny jeans zijn de belangrijkste, maar je kunt ook dragen capri's, etc.. Krijg wat zwart / blauw / grijs normaal gekleurde jeans, en vervolgens tal van levendige kleuren. Roze, groen, zebraprint, geruite... iets unieks zal doen!
 • Zomer-Niet veel voorkomende scène kinderen dragen slippers. Als u wilt, nog wat van de Animal / Freespirit winkel. Ook een aantal korte broek, en ze koppelen met een T-stuk van uw keuze en accessoires. Dit ziet er heel goed uit en individueel.
 • Wees jezelf!
 • Hoodies-Wit, roze, zwart alles zal gaan! Sommige patronen (zoals BAPE) De mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Schoenen-slip op Vans of Converse All-Star en ballerina's zijn zeer algemeen.
 • Accessoires-Gelaagde kettingen in dezelfde range kleuren zijn heel gewoon. Ga naar Claire's en koop ladingen van verschillende gekleurde kralen. Krijgt ook tal van gelei armbanden en draag ze allemaal tegelijk. Een goede plek voor hen is Blue Banana [UK / Internet Bestel voor mensen die ergens anders] en ze zijn 75p voor een set van 12. Krijg 3 of meer sets.
 • Kijk naar scene queens voor ideeën over hoe om te kijken.
 • Krijgen een unieke naam. Niet Kiki Kannibal, Dakota Rose, HannaBeth, Blair Ravish, Matthew Lush of iets dat al is genomen.
 • Rokken-Draag ze met panty / beenwarmers. Heb tutu rokken, denim rokken,.
 • Nike Hoge toppen zijn vrij koel met skinny jeans ook, maar ze kan niet te preppy kijken.
 • T-shirts / tanks-sommige patroon / band t's, grafische tees, sommige vlakte. Ga voor effen als u wilt dat uw kettingen om op te vallen. Babycakes, Dropdead, Kiki kannibal zijn allemaal goede plaatsen om sieraden en kleding te kopen. En gedessineerde / band t is als je geen / minder kettingen / accessoires hebben op. U kunt ook shirts dragen met de Europese adelaar logo erop af zodat je gewoon lijkt zo'n scene poser. Dit zal ook een beetje variatie aan uw garderobe toe te voegen en maak uw outfits interessanter.

Waarschuwingen

 • Niet mensen die je scene bent vertellen. Je krijgt wel een wannabe / poser.
 • In het begin zul je worden genoemd een moeilijke vraag, als je een echte scene meisje dat je niet kan schelen.
 • Als het gaat om het verven van je haar, zorg ervoor dat je haar in goede conditie is. Als je haar droog is, overwegen te doen wat hete olie behandelingen voor een paar weken op voorhand, zodat je haar niet beschadigd raken van de kleurstof.
 • Neem maximaal een jaar bij deze, of meer. Als u verandert binnen een week, krijg je wel een poser / wannabe.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld
 • Goede kwaliteit kleding / accessoires / schoenen.
 • Camera
 • Myspace / facebook of andere social networking sites zijn een must.
 • Eyeliner
 • Mascara
 • Een houding - Wees zelfverzekerd en probeer op te vallen.