Wkanl

Hoe te hoge hakken te kiezen

Hoge hakken, vooral naaldhakken, nooit uit te gaan van stijl met echte fashionista's. Maar modieus is niet altijd comfortabel. Als je een slaaf van hoge hakken je misschien ook last van likdoorns, eeltknobbels, en gevallen bogen. Gelukkig zijn er manieren om ze minder schadelijk zijn voor uw voeten (en niet alleen door het uitgeven van 300€ + op een elite ontwerper pair) te maken.

Stappen

Hoe te hoge hakken te kiezen. Smalle hakken en stiletto's zien er het beste op mensen met een slanker te bouwen, en met mode die zijn mager en vermagering.
Hoe te hoge hakken te kiezen. Smalle hakken en stiletto's zien er het beste op mensen met een slanker te bouwen, en met mode die zijn mager en vermagering.
 1. 1
  Smalle hakken en stiletto's zien er het beste op mensen met een slanker te bouwen, en met mode die zijn mager en vermagering. Mensen met zwaardere builds moeten kijken naar platforms of dikkere hakken om dingen te kijken evenwichtig en evenredig.
 2. 2
  Kies je kleur en stijl. Basic zwart is de klassieke look voor een schoen met hoge hakken of laars, maar wilder kleuren kunnen worden losgetrokken. Er zijn vele stijlen, van laarzen tot pumps, slingbacks, en sandalen. Vergeet niet dat de meer open de schoen, hoe minder steun zal bieden, met de minste ondersteunende schoen die een string soort sandaal. Zorg ervoor dat de outfit en de schoenen passen.
 3. 3
  Verkrijg de juiste pasvorm. Als gevolg van de stress van het dragen van hakken, zorg ervoor dat de schoen past echt! Neem de tijd om te proberen hen op, en als je eenmaal een paar die je leuk vindt, wat tijd doorbrengen in hen in de winkel. Staan ze, als er problemen zijn, zal uw voeten u vrij snel vertellen. Een belangrijke test is om direct op de vloer staan ​​in de schoenen met uw knieën. Nu proberen om jezelf te verhogen op je tenen dus er is minstens een centimeter van de ruimte onder de hielen. Als je dat niet kan doen, de hakken zijn te hoog, en je moet ze niet dragen, je zult uiteindelijk het lopen en staan ​​met je knieën gebogen.
 4. 4
  Praktijk lopen thuis voordat je hakken naar buiten. Haal uw voeten gebruikt om ze te langzaam, probeer om ze te dragen gedurende 15-30 minuten per keer, dan nemen ze af en neem een ​​pauze. Wanneer je loopt, zorg ervoor dat u uw hielen verticaal houden; NIET rollen naar de kant! Vooral bij hogere hakken, dit zal leiden tot de hiel slippen en ertoe leiden dat u te vallen. Oefen draaien op hakken, je moet bewust te zijn in je stappen, of loopt u het risico struikelen jezelf. U zult merken dat hakken leiden tot uw stap te korter zijn, dit is normaal. Hoe hoger de hak, hoe korter je stap zal zijn. Probeer niet te schrijden zoals je dat in sneakers.
 5. 5
  Probeer de hoeveelheid tijd die je draagt ​​je hoge hakken, vooral als je aan het doen veel wandelen minimaliseren. De meeste schade aan voeten, knieën en rug komen van reguliere langdurig gebruik van het lopen op hoge hakken. Wanneer u klaar bent met het dragen van uw hielen, besteden een paar minuten om je voeten een massage. Werk je enkels in een paar verschillende richtingen en masseer de bogen. Dit zal helpen om alle spieren die zou hebben aangescherpt of worden gespannen van het dragen van de hielen los.
 6. 6
  Stijlen met een lichte platform onder de tenen hebben de neiging om meer comfortabel als ze het minimaliseren van de hoek en druk op de bal van de voet.

Tips

 • Wanneer je je nieuwe schoenen thuis, check de zolen. Als ze glad en soepel, nog wat grof schuurpapier opruwen en ze een beetje voor tractie. Kleine tractie pads zijn ook beschikbaar die kunnen worden geplakt op de zolen. Doe dit alleen nadat u de schoenen hebben getest en zijn er zeker van dat ze passen.
 • Voet pads voor de bal van je voeten kan nuttig zijn. Gel pads en inlegzolen ontworpen voor hoge hak schoenen zijn ook beschikbaar.
 • Als u uit en ongeveer in de stad, en plan op het doen van veel lopen, wil je misschien dragen van een paar sneakers, lage hakken of platte slip-ons voor comfort. Dragen de hoge hakken in een draagtas om in later veranderen wanneer de omstandigheden daartoe aanleiding geven.
 • Zorg ervoor dat de hielen zijn stabiel en correct uitgelijnd (in sommige schoenen de hiel zelf beweegt als je loopt).

Waarschuwingen

 • Te veel pijn is een slecht teken, doe je schoenen uit en erachter te komen waarom. Als ze niet passen, ongeacht hoeveel je van hen, zich te ontdoen van hen. Je hebt maar een paar voeten en schoenen kunnen worden vervangen.
 • Je moet veel voorzichtiger over terrein, gras, gravel, ijs, metalen roosters, en andere dingen kunnen je op reis heel gemakkelijk, te beschadigen of breken van je hiel, of erger. Lange wandelingen in hakken worden afgeraden; met uw kortere stap, zal je moeten veel meer stappen om een ​​bepaalde afstand af te maken.
 • Als je hakken draagt ​​constant, kan het intense stress op je spieren, pezen en gewrichten blijvende schade aan uw voeten veroorzaken. Doe dat niet, je zou worden gedwongen om de rest van je leven door te brengen in "comfort" schoenen, en dat is een hard lot. Eeltknobbels, hamertenen, en achillespees problemen komen vaak voor bij hoge hak dragers. Neem een ​​pauze, schoenen veranderen regelmatig, en te oefenen voor een verblijf in shape.Only draag ze tot twee keer per week.