Wkanl

Hoe te handelen op een film date

Movie datums zijn een geweldige manier om samen tijd door te brengen zonder de extra druk van het maken van diepe gesprek. Om je date nog meer van een briesje te maken, hier zijn een paar richtlijnen over hoe je als strategieën moeten fungeren voor het initiëren zoenen.

Stappen

Hoe te handelen op een film date. Zeg hallo aan je date met een knuffel.
Hoe te handelen op een film date. Zeg hallo aan je date met een knuffel.
 1. 1
  Toon vroeg. Het geven van jezelf 10 of meer extra minuten is niet alleen een respectvolle gebaar, maar ook handig als u wilt een goede zitplaats kunnen vinden.
  • Als je date is laat, houd je hoofd koel. Hoofd naar een nabijgelegen coffeeshop als je weet dat je de tijd hebt, maar niet iets dat je slechte adem zal geven bestellen. Wat je ook doet, niet schelden je date voor zijn late, het zal de stemming te doden.
 2. 2
  Zeg hallo aan je date met een knuffel. Als het geval, gooi in een korte kus, terwijl je toch bezig bent.
 3. 3
  Als je iets te eten wilt, krijg junior pepermuntjes! Ze zullen niet blijven steken in uw tanden zoals popcorn of geven u een slechte adem als hotdogs. Dit is vooral belangrijk als zoenen op het menu.
 4. 4
  Niet praten of tekst tijdens de film. Zelfs als je date denkt niet dat het is onbeleefd, iedereen wil.
 5. 5
  Als je wilt fysiek contact te initiëren, door hand in hand. Zorg ervoor dat je hand is warm en droog, niet koud of bezwete. Je hand onder je been voor een paar minuten is een geweldige manier om op te warmen op een kille theater.
  • Sommige meisjes vinden het leuk als jongens sloeg een arm om hen heen. Echter, als het een eerste date en de andere koppels om je heen maken uit, het zetten van uw arm om haar heen zou kunnen maken haar denken dat je probeert uit te maken, ook.
  • Doe niets dat je niet vertrouwd bent met ongeacht wat de mensen om je heen zijn tot niet doen.
 6. 6
  Wanneer de film klaar is, praten over het voor een tijdje. Dit is de perfecte gelegenheid om eenvoudig gesprek te maken en eindigen de avond met een persoonlijke noot.
 7. 7
  Zorg ervoor dat je date bedanken. Een goede nacht kus in het theater is zoet, maar als je niet zoenen op de eerste date dan een bedankje is het enige wat nodig is.

Hoe te initiëren zoenen

 1. 1
  Kijk in de ogen van je date's. Houd je blik een beetje langer dan je gewend bent, maar niet staren.
  • Probeer dit alleen tijdens een niet-essentieel moment van de film. Als je date aandachtig kijkt, zou je je kans mist.
  • Zorg ervoor dat je al de aanraking barrière doorbroken; kussen moet niet worden geprobeerd voordat dingen als bijstands.
 2. 2
  Als je blik wordt geretourneerd, leunen dichter. Uw lichaamstaal laat je date weten dat een kus is in orde.
  • Als uw blik niet is teruggekeerd, maar glimlachen en kijken terug op de film. Geef niet op hoop nog; je date misschien wel nerveus.
 3. 3
  Als je date leunt dichter, bewegen in voor de. Je begint met een gesloten mond-kus is een veilige gok, het is beter om te vertrekken ze meer willen dan om ze weg te jagen met onverwachte tong.
  • Als je in paniek op het laatste moment en beweeg niet in voor de kus, gewoon lachen hem uit en probeer het later opnieuw. Dit zal de spanning te breken en houdt de druk af.
  • Als u van plan bent om te kussen, jij en je date zou willen aan het hoofd naar de achterkant. Niets ruïnes een moment meer dan het krijgen van lelijke blikken van de mensen om je heen

Dingen om te onthouden voordat je hoofd uit

 1. 1
  Werken de reis op voorhand. Schik een ontmoetingsplaats of een lift-aandeel. Dit zal u helpen om naar de bioscoop op tijd!
 2. 2
  Neem een douche. Omdat het op een datum zou je nerveus of bezwete te maken, dus douchen van tevoren is uw eerste lijn van verdediging.
 3. 3
  Kleden terloops. Niet te hard proberen met je uiterlijk, zeker als dit je eerste date.
 4. 4
  Vergeet niet om je tanden te poetsen!
 5. 5
  Breng genoeg geld. Op zijn minst, moet u in staat om de kosten van uw eigen ticket en snacks te dekken, maar het is beter om te veel dan te weinig te brengen, met name in het geval u besluit om ergens anders heen te gaan na de film.
  • Wees voorbereid op de mogelijkheid dat u zal moeten betalen voor je date - of als een gebaar of omdat (s) hij vergat om geld te brengen.
  • Hebben van contant geld bij de hand is een goed idee, aangezien sommige plaatsen niet accepteren debet / credit cards.
  • Overwegen om noodfondsen; kans groot dat u niet hoeft te gebruiken, maar als je dat doet, maak het je betrouwbaar lijkt.

Tips

 • Maakt niet uit wat, breng kauwgom of pepermuntjes. Het is beter om ze te hebben en ze niet nodig dan ze nodig hebben en ze niet te hebben.
 • Romantische komedies altijd goed werken.
 • Kijken van films, omdat ze zal worden versoepeld en dat het goed is om te kussen in die films.

Waarschuwingen

 • Niet iets dat je tanden / tong (zoals lollies) kon beits of vast komen te zitten in je tanden (zoals Milk Duds) krijgen.
 • Probeer niet om popcorn te krijgen, maar als (s) hij biedt u wat koopt het onbeleefd om te zetten naar beneden zou zijn. Gewoon accepteren genadig.