Wkanl

Hoe kunt u uw stijl en persoonlijkheid te vinden (voor meisjes)

Merkt u dat u handelt precies zoals je vrienden doen, zelfs als het maakt je ongemakkelijk? Heb je het gevoel alsof je een copy-cat als het gaat om stijl? Wilt u uw eigen stijl-een zo cool vinden, zullen anderen willen kopiëren?

Stappen

Hoe kunt u uw stijl en persoonlijkheid te vinden (voor meisjes). Denk niet over outfits op het eerste.
Hoe kunt u uw stijl en persoonlijkheid te vinden (voor meisjes). Denk niet over outfits op het eerste.
 1. 1
  Denk niet over outfits op het eerste. Wat zijn je favoriete kleuren?
  • Wanneer u een kleur die je liefde, dieper graven. Als je paars wilt, is er een specifieke schaduw van paars die je leuk vindt?
 2. 2
  Denk na over het soort muziek je wilt. Hou je van My Chemical Romance of Taylor Swift? Hou je van Linkin Park of Britney Spears? Ben je geobsedeerd door Skye Sweetnam of Ashlee Simpson?
 3. 3
  Kijk eens rond bij verschillende winkels - Ze hoeven niet naar naam-merk te zijn. Neem foto's of schrijf over wat kleren die je leuk vond.
 4. 4
  Zoek een kapsel dat je individualiteit uitdrukt en past bij de vorm van je gezicht. Loop niet in een kapsalon en krijgen een nieuw kapsel gewoon nog niet. Om ervoor te zorgen dat je de juiste beslissing neemt, gebruik dan een virtueel kapsel programma zoals Makeoversolutions.com om te zien hoe de kapsels zal suite u. Nadat je thuis komt met je nieuwe haar, opzoeken wat voor soort kapsel je hebt: Emo, Punk, Prep of andere. Zorg ervoor dat u dit achteraf te doen of krijg je beïnvloed en kies een kapsel dat in het genre je denkt dat je in, in plaats van degene die je werkelijk bent inch valt
 5. 5
  Schrijf een verhaal. Zelfs als je niet van het schrijven, kan dit leuk zijn. Schrijf over wat je wilt. Denk niet over wat anderen zullen zeggen, want ze zullen nooit het verhaal zien. Laat uw fantasie de vrije loop.
 6. 6
  Als je eenmaal klaar bent met het verhaal, onderzoeken uw favoriete personage. Vaak zal nieuwe schrijvers zelf personages in boeken te maken. Dit ergert lezers en wordt vaak bestempeld "Mary Sue ', maar kijken naar het teken dat u schrijft te vertegenwoordigen zelf kunt u een idee van wat je wilt zijn te geven.
 7. 7
  Neem quizzen. Wees niet bang om de persoonlijkheid te nemen quizzen. Ze kunnen helpen. Zorg ervoor dat u uw resultaten op te nemen, zelfs als u niet denken dat ze juist zijn.
 8. 8
  Maak een lijst! Noteer de favoriete kleuren die je hebt gevonden in stap een. Noteer uw favoriete bands en muziek genres. Schrijf over of kijk naar de foto's van de kleding die je hunkerde. Lees je verhaal en schrijven over je favoriete personage. Noteer de resultaten van die Quizzen je nam.
 9. 9
  Maak een lijst van je hobby's. Zorg ervoor dat u al uw favoriete hobby's schrijven.
 10. 10
  Onderzoek wat de stijlen (punk, emo, prep, enz.) werkelijk betekenen.
 11. 11
  Gaan over uw lijst. Indien een patroon te vinden? Hou je van punk muziek en punk kleding? Hou je van popmuziek en glitterende kleding? Als uw smaak in muziek / kleuren / kleren zijn te divers om een ​​patroon te vinden, maak je geen zorgen: je bent gewoon open minded en echt uniek.

Tips

 • Kleurkaarten als dit kan helpen bij het kiezen van uw favoriete kleur.