Wkanl

Hoe te handelen als een dominatrix

Een dominatrix is ​​een vrouw die de dominante rol in een bondage en discipline, sadisme en masochisme (BDSM) relatie kost. Je zou kunnen zeggen dat ze altijd "on top" van de situatie. Hier is hoe om te kijken en handelen als een domme.

Stappen

Hoe te handelen als een dominatrix. Verkrijg de juiste kleding.
Hoe te handelen als een dominatrix. Verkrijg de juiste kleding.

Hoe om te kijken als een dominatrix

 1. 1
  Verkrijg de juiste kleding. Een full-bodied (vaak zwarte) catsuit is een steunpilaar van fetish en bondage cultuur. Er is een verschil tussen een dominante levensstijl en fetisjisme, maar de strakke zwarte bodysuit blijft een iconische kledingstuk in beide gemeenschappen. Zorg ervoor dat je pak is gemaakt van leer of rubber latex. Dit is veel meer geschikt voor gebruik in de kamer (of anderszins) dan dagelijks gebruik. Zoek een aantal sexy, designer jurken. Zorg ervoor dat ze je past, en goed bij je passen.
 2. 2
  Investeren in een aantal goede hoge hakken, zoals de dij-hoge stiletto laarzen. Net als de catsuit, deze laarzen vertegenwoordigen dominatrix kledij naar de mainstream cultuur. Platform laarzen kunnen ook worden gedragen. Probeer Christian Louboutin hakken, de rode zool weerspiegelt uw geheime, seksuele aard.
 3. 3
  Draag een corset. Een korset is een nauwsluitend ondergoed (vaak gedragen als bovenkleding) die vorm je lichaam helpt (en vasthouden). Een bondage korset is uitgegroeid tot een nietje in fetish kleding. Een bustier kan ook gedragen worden als een alternatief.
 4. 4
  Andere toerusting wordt geassocieerd met een domina, omvatten:
  • Netkousen of kouseband kousen.
  • Handschoenen, probeer vinger-minder of elleboog.
  • Een zweep of een rijzweep.

Hoe te handelen als een dominatrix

 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Hoe kan je iemand domineren als je jezelf niet kunt doen gelden? Focus op het feit dat u bent verantwoordelijk.
 2. 2
  Heb een plan. Er is een groot rollenspel component met het zijn van een dominatrix. Wees creatief.
 3. 3
  Wees flexibel op de behoeften van uw klant. Een dominatrix moet goed thuis zijn in de gemeenschappelijke BDSM praktijken.
 4. 4
  Niet bezighouden met seksuele gemeenschap. Een dominatrix is ​​geen prostituee. Veel dominatrixes niet laten hun klanten raken ze in het geheel, zodat zij in het bezit van alle macht.
 5. 5
  Houd uzelf correct. Vergeet niet, je houdt alle van de macht, behoud van een goede houding en dragen jezelf recht te allen tijde. Dit laat mensen weten onbewust dat u bent verantwoordelijk.
 6. 6
  Voor inspiratie, kijk naar irene adler, uit bbc's serie 'Sherlock'.
 7. 7
  Houd in gedachten dat het niet de kleren die een domme maken, het is eerder haar zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, en het vermogen om het gesprek te regelen. De vrouwen in strakke onthullende kleding is meer een beeld dat kan brengen het verkeerde gedrag bij mannen, omdat het gewoon kan versterken dat het allemaal over hem. In plaats daarvan, maken duidelijk dat het allemaal over u en uw plezier en amusement.

Tips

 • Breng kettingen, een leiband, handboeien en een zweep.
 • Rekwisieten en speeltjes zijn een groot deel van de dominatrix wereld. Als u niet zeker weet wat te kopen, een bezoek aan uw vriendelijke buurt geslacht shoppe voor een aantal ideeën.

Waarschuwingen

 • Vertrouw niet op de media stereotypen om uw houding met betrekking tot vrouwelijke dominanten informeren.
 • Veel dominatrix slijtage is gemaakt van PVC (polyvinylchloride). Dit is een giftig plastic! Probeer om dit materiaal te voorkomen.