Wkanl

Hoe maak je een lichaam als beyonce krijgen

In 2010, Beyonce Knowles won zes Grammy Awards, het instellen van een Grammy record. Niet alleen heeft ze geweldig muzikaal talent, maar ze ziet er ook fantastisch, heeft rondingen op de juiste plaatsen, en het is mooi afgezwakt. Voor sommige, ze heeft zelfs "het perfecte lichaam." Als haar vorm en uiterlijk inspireren, hier zijn enkele stappen die u zullen helpen in vorm te krijgen als Beyonce.

Stappen

Hoe maak je een lichaam als beyonce krijgen. Vormen een oefening plan.
Hoe maak je een lichaam als beyonce krijgen. Vormen een oefening plan.
 1. 1
  Eet gezond. Beyonce geniet van snacks tot haar energie-niveaus omhoog te houden, voedingsmiddelen, zoals fruit, oatcakes met kwark of yoghurt bedekte amandelen. Het is belangrijk om geen maaltijden over te slaan; Beyonce streeft naar drie maaltijden met twee tussendoortjes per dag. Eet veel groenten en fruit, volle granen, en twee porties vis per week.
  • Drink veel water, net als Beyonce.
  • Bezuinigen op suikerhoudende voedingsmiddelen, zout voedsel, en, in het algemeen. Maar niet helemaal knippen deze uit uw dieet, immers, Beyonce laat zich af en toe behandelt, zegt dat "wanneer ik slecht zijn, ik ben slecht - hamburgers, pizza, frietjes, het lot...". Geniet van junk food in matiging nu en dan, maar niet overboord te gaan.
  • Op voorwaarde dat je regelmatig te oefenen, is het doel niet noodzakelijk om gewicht te verliezen, en zijn goed. Het doel moet zijn te scherpen uw lichaam met betere voeding.
 2. 2
  Vormen een oefening plan. Beyonce moet in staat zijn om de zware tempo van dansen, zingen, en touring verwerken. Ze werkt vijf dagen per week en doet 100 kraakpanden, 100 step-ups, en 100 walking lunges per dag. Beyonce doet circuit training, en loopt twee-en-een-halve mijl per dag. Als u genieten, kan dit een grote vorm van oefening. Terwijl je zou haar schema veel te straffen vinden, tenzij je doet een muziek-tour ook, kunt u een aantal van haar ideeën lenen. Probeer bijvoorbeeld het kiezen van oefening dat u ten minste twee dagen van de week kan volgen, drie is beter. Heb een dag rust tussen de uitoefening days.You zou kunnen proberen zwemmen, hardlopen, dansen, gewichtheffen, of het doen van aerobics, wat oefening in past bij uw uitwerken sterke en is iets dat je geniet.
  • Doe je. Beyonce suggereert dat dit is hoe je het leuk te maken, je veel meer waardoor het motiveren.
  • Beyonce, waarvan 5 pondengewichten voor bicep krullen tijdens een hele song, of 3 pondengewichten om doos voor de lengte van een muzieknummer.
  • Beyonce houdt en dans als leuke manieren om haar conditie te verbeteren.
  • Als er niets anders, volgen een wandel-programma. Wandelen is eenvoudig, maar het is een van de betere algemene oefeningen. Krijg een of meer vrienden te lopen met u voor meer plezier en motivatie.
  • Overwegen om een ​​personal trainer als je denkt dat dit zal helpen houden u gericht en je kunt veroorloven de kosten.
 3. 3
  Zoek een bron van motivatie. Beyonce heeft een doel en dus ook moet je. Ze houdt een van een Oscar op de muur van haar sportschool om haar te inspireren om te blijven werken aan het. Wat is je doel? Misschien is het om fit te blijven, of om gezond te blijven voor al uw leven, of om vooruit te komen in een carrière of hobby aspiratie. Wat uw reden ook, vraag jezelf af hoe je dit vertegenwoordigt doel visueel, zodat het kan dienen als een bron van motivatie voor u. Een poster, berichten of foto's van je doel kunnen allemaal goede manieren om u te inspireren. Zorg ervoor dat deze op plaatsen waar je vaak van het doel van het krijgen van een groot lichaam zal herinnerd worden gezet.
 4. 4
  Wees consistent. Beyonce werkt voortdurend aan haar doelen, waaronder dansen de hele dag lang op hoge hakken, om klaar te zijn voor een muziek-tour te bereiken. Stel je voor regelmatige lichaamsbeweging schema dat je kunt vasthouden aan, ongeacht wat anders er gebeurt in je leven.
 5. 5
  Wees trots op je lichaam. Beyonce heeft gezegd dat zij "draagt ​​schraal outfits" omdat ze "trots op haar lichaam". Ze is niet bang om te laten zien wat ze heeft, zijn trots om te vieren haar lichaam vorm aan de manier waarop het is. Zij aanvaardt dat ze niet van nature mager en ze verafschuwt diëten na het proberen hen en vinden ze niet werken. Neem een ​​blad uit haar boek en houdt je lichaam zoals het is en niet uw gezondheid niet schaden met rage.
  • Hou je rondingen. Ze zijn aantrekkelijk en mooi.
 6. 6
  Dragen wat bij je past. Beyonce staat bekend om het dragen van mooi getailleerde kleding die de meeste van haar goede eigenschappen te maken. Als je kan naaien of je kleren op maat van uw eigen lichaamsvorm, zul je merken dat je je absoluut de beste; kleren die goed passen vleien uw lichaam. Kleding uit het rek probeert een reeks maten passen die wel of niet past bij uw eigen vorm en dit kan worden verergerd door de breed opgezette overtuiging dat je moet passen in een enkele maat. De realiteit is dat een goede garderobe goed kan worden gevuld met de maten die passen bij elke stijl van kleding je probeert op. Dat kan betekenen dat je hebt grotere tops en bottoms kleinere of grotere jas en blouse kleinere maten. Maak niet de fout liever een kleiner formaat in de hoop dat het zal er beter uitzien op je niet maken, iets dat lijkt te klein zal ironisch je groter lijken! Verkrijg de dimensionering rechts en veel van uw zoektocht te verschijnen "Bootylicious" is gesorteerd.
  • Zelfs jeans gedragen kan worden strak op de huid met bochten. Kijk voor versies die zijn gemaakt met curves in het achterhoofd, zoals jeans met nep zakken rond de dij gebied, zodat de bulk wordt verwijderd. Dragen skinny jeans met hoge hakken om je look verlengen. De boot cut is ook een uitstekende stijl voor vrouwen met rondingen.
  • Als je niet kunt achterhalen wat het beste staat door jezelf, investeren in de uitgaven enige tijd met een persoonlijke stylist aan u of zoek in de winkels en / of te helpen op het internet voor uw lichaamsvorm en wat past het.
 7. 7
  Hou van de persoon die je bent. Proberen niet om te zetten in Beyonce of een dode bel voor haar. Je bent een uniek wonder in je eigen recht en terwijl ze biedt een grote inspirerend, uw ideale beeld van haar moet worden getemperd door de realiteit van wat haalbaar is met het lichaam en levensstijl je hebt. Houden van wat je hebt en maak zo veel mogelijk van het; gebruiken Beyonce's inspiratie om je te motiveren om regelmatig te oefenen en om goed te eten.

Tips

 • Loopt een heuvel en lopen het is een goede manier om uw billen en dijen goed gestemde houden zonder verlies van hun vorm.
 • Als je opstaat misschien gaan voor een kleine run of joggen na het ontbijt.
 • Dansen en je lichaam in beweging is een goede manier om toon het allemaal.
 • Houd uw oefening tijdschema met het opschrijven van uw plan op de agenda of het papieren.
 • Oefenen met een of meer vrienden op sociale motivatie en plezier te bieden. Je bent veel meer kans om de stok met het als je geniet van de uitoefening ervaring als geheel.

Waarschuwingen

 • Koop kleren die passen. Vanity sizing is een verspilling van je geld en ziet er goed uit. Niet kleiner in de vage hoop het koopt zal je kleinere kijkt, alles wat het zal doen is benadrukken wat is niet passend in je kleren!
 • Diëten moet altijd worden uitgevoerd na overleg met uw arts. Als u een gezondheids-voorwaarden of bijzondere problemen te oefenen, enz., raadpleeg dan uw arts voordat u grote veranderingen aan uw voeding en lichaamsbeweging regime.
 • Als je wat gewicht te krijgen terwijl je regelmatig te oefenen, is het waarschijnlijk spier en spier weegt meer dan vet. U wilt vorm en fitness in plaats van een bepaald lichaamsgewicht, dus niet al te bezorgd over deze. Vergeet niet om goed te eten en krijgen de uitoefening gewoonte, als u zich zorgen maakt, raadpleeg dan uw arts.

Dingen die je nodig hebt

 • Comfortabele sportkleding en schoenen.
 • Optioneel: gewichten, springtouw, oefenbanden, fiets, oefening mat, loopvlak molen, etc.