Wkanl

Hoe te grunge zijn

Grunge muziek is ontstaan ​​uit de Pacific Northwest (vooral Seattle) in het midden van de jaren '80. Kwam met het bepaalde idealen en een mode (zij het onbedoeld) dat in schril contrast met de flashy haarbanden van die tijd (en popcultuur vandaag) stond. Om grunge zijn, houden het volgende in gedachten.

Stappen

Hoe te grunge zijn. Winkelen bij tweedehands winkels.
Hoe te grunge zijn. Winkelen bij tweedehands winkels.

Verkrijg de grunge look

 1. 1
  Winkelen bij tweedehands winkels. Kijk voor items die comfortabel en praktisch in plaats van zijn 'stijlvol. "
  • Denk aan het buitenleven en zware metalen als invloeden voor uw stijl. De blik moet onderhoudsarm zijn. Voor vrouwen mengen vrouwelijke en mannelijke looks met hun harde en zachte aspecten botsen, is een populaire 'look'. Dat is hetzelfde als het mengen van een kant babypop jurk met puntige schoenen of een flowy florale rok met lederen jas. Voor mannen, gelden dezelfde regels. Probeer het mengen van een wollen blazer met acid wash jeans of militaire laarzen met lange kleurrijke shorts.
  • Items die de moeite waard te investeren in zijn zijn: Flanel, Big Truien, leren jacks, Band Shirts, Long Shorts, maxi rokken en jurken Ripped Shorts / Jeans, Patterned panty, Jean Jassen / Vesten, Baby-Doll Jurken, Vriendje Cardigans, Gekleurde jeans, Crew Neck shirts, Wol Blazers en Dark Jeans.
  • Accessorize met Afgeronde zonnebril, Ray-Band Zonnebril, converseert, Lace-Up Boots, Doc Martins, Militaire Laarzen (Unlaced), Hoog / Exposed Sokken en Interesting Hoeden.
 2. 2
  Haar moet niet de tijd nemen. Rommelig en vet haar zijn beide telefoonkaarten van de grunge look. Voor mannen, gezichtshaar is de perfecte mix van rommelig en apathisch. Voor vrouwen, overwegen sterven je haar gedempt roze, blauw, paars of ombre hair. Buiten dat niet gericht op "het perfectioneren van een haar blik." In plaats daarvan gooi het in een knot of paardenstaart of laat hem met zijn natuurlijke knikken.
  • Voor vrouwen, make-up is een soortgelijke mix van natuurlijke en vet. Probeer weinig make-up met heldere rode lippen, of geen make-up met zware eyeliner.

Verkrijg de grunge houding

 1. 1
  Emuleren de muzikale wortels van de grunge. De grunge beweging werd sterk beïnvloed door bands als Nirvana en Pearl Jam, Soundgarden met het hebben van de grootste invloed op het genre. Grunge muzikanten zelf werden beïnvloed door de Beatles en vele andere pop bands, niet naar heavy metal van de vroege jaren '70 (met name Black Sabbath en Led Zeppelin) te vermelden.
  • Luister naar bands die kwam uit Seattle en / of waren op de sub-pop vóór 1991, toen grunge ging mainstream. Bands als: Mudhoney, Tad, Love Battery, Screaming Trees, The Afghan Whigs, Hole, Babes in Toyland, L7, en Mother Love Bone.
 2. 2
  Protesteren de mainstream door te kiezen uit. Grungers bezwaar aan maatschappelijke idealen door simpelweg die niet deelnemen aan het proberen om ze te verwezenlijken.
 3. 3
  Stoppen met de zorg over wordt bewonderd. Erkennen dat het zijn beroemd en populair zijn ondiep vormen van valideren jezelf. Ze hebben geen echte waarde.