Wkanl

Hoe te kleden als een indie hipster

Indie en / of Hipster is een subcultuur die waarde hecht aan onafhankelijk denken, aangezien het iets non-conformistisch, gelooft in progressieve politiek (maar niet noodzakelijk liberaal), heeft een waardering van kunst en indie-rock, heeft tonnen van creativiteit, intelligentie, en staat bekend om geestige scherts.

Ook de muziek. Indie-(n) een obscure vorm van rots die u alleen leren over van iemand iets meer hip dan jezelf.

Stappen

Hoe te kleden als een indie hipster. Verander je kleding stijl, indien nodig.
Hoe te kleden als een indie hipster. Verander je kleding stijl, indien nodig.
 1. 1
  Opnieuw uitvinden. Verander uw afbeelding naar iets dat is volkomen uniek en totaal je. Omdat het een indie kid of een hipster betekent dat je openlijk eigenzinnig en je niet schelen wat anderen denken.
 2. 2
  Verander je kleding stijl, indien nodig. Kleren zijn belangrijk voor een dagelijkse levensstijl, dus laten we beginnen met hen. Indiekind altijd dat "ik echt niet schelen" look, maar ze eigenlijk zetten dacht in hun kleren. Hier zijn goede voorbeelden van Indie threads te krijgen.
  • Natuurlijk, de Indie toppen. Voorraad op t-shirts met uw favoriete band naam, koele artistieke foto's, of gewoon ironisch gezegden. Je shirt moet beschrijven wie je bent. Blijf weg van t-shirts van Hollister, Europese Adelaar, Delia's, Abercrombie, en mainstream plaatsen als dat. Echter, Urban Outfitters en de Europese Kleding zijn geweldig, maar duur. Als het koud is, oversized truien zijn de weg te gaan. Elke kleur, een patroon, om het even wat. Cardigan truien zijn ook zeer geschikt voor de herfst, maar ook krijgen ze groter dan uw normale grootte. Flanel button ups zijn echt veelzijdig voor elk seizoen, ook.
  • Volgende stap is de bodems. Deze zijn eenvoudig, in principe hoe strakker de jeans, hoe beter. Eigen vele verschillende skinny jeans als je kunt, in kleuren zoals donkerblauw, zwart en grijs. Als je het wilt overschakelen op, een paar van ribfluweel ook is geweldig voor de Indie / Hipster look. Als je in rokken, hoog getailleerde rokken aan de korte kant. Hetzelfde geldt voor shorts.
  • Je kunt niet Indie, zonder de juiste Indie schoeisel. Meisjes kunnen vrijwel trekken uit elke vorm van schoenen, maar de volgende zijn de beste. Vans (misstap ons of kant ups), bootschoenen, mocassins, kleurrijke vlakten, paardensport stijl laarzen, Converse (hi of laag topjes), Tom's schoenen, kleurrijke hielen. Het is eigenlijk vrij moeilijk om mis te gaan met schoenen.
 3. 3
  Accessorize. Nu heb je de basis, het is tijd voor accessoires. Indie meisjes dol op sierlijke zich in de accessoires. Lang, zal dangly oorbellen in elke vorm of grootte te werken. Voorraad op armbanden, met een cool horloge en misschien enkele dingen die je zelf hebt gemaakt. Hoofdbanden niet langer gaan over je kruin, het is allemaal over het voorhoofd. Bij koelte, das een sjaal om je nek. Elke vorm van ringen, als je echt wilt unieke sieraden, afkopen van etsy.com. Ook zal de onafhankelijke ontwerper naam zeker scoor je Indie punten. Dik omrand, enorme glazen. Je hoeft geen bril? Je staat op het punt om te beginnen aan. U kunt nep bril bijna overal kopen.
 4. 4
  Last but not least, de juiste bovenkleding. De meeste Indies graag de erwt jas, double breasted is beter rocken, maar enkele rij knopen is oke als dat is alles wat je hebt. Alleen jassen lid zijn zeker vintage, en dus cool. Sweatshirts met iets ironisch op hen zijn ook aanvaardbaar. Als het niet zo koud buiten, een goede hoodie is een behoefte.
 5. 5
  Haar moet natuurlijk worden bewaard. Ga niet sterven er elke week of rechtzetten The Living Daylights uit te halen. Als het recht, houd het recht, als het krullend, houd het krullend. Make-up moet ook vrij natuurlijk.
 6. 6
  Sieraden. Zelfgemaakt, naturalistische. Ringen zijn een must.
 7. 7
  Geld besparen. Maken kleding thuis. Alter spullen die je al hebt.
 8. 8
  Eet gezond. Nou, omdat het goed voor je.
 9. 9
  Lezen. Boeken maken onze hersenen harder werken dan computers... pak een boek!
 10. 10
  Blog. Blog. Blog. Hier krijg je een blogspot, tumblr of wat dan ook. Schrijf!
 11. 11
  Fotografie is meestal een hobby van een indie kid.
 12. 12
  Wees aardig voor iedereen. Maar kies vrienden wijselijk.

Waarschuwingen

 • Kleren en spullen zijn duur. Let op je budget!
 • Mensen zullen altijd een hekel aan je. Negeer ze.