Wkanl

Hoe te handelen als een drop dead gorgeous party girl

Party girls zijn wenselijk, stijlvol en weet hoe je een goede tijd te hebben en niet vergeten het de volgende dag.

Stappen

Hoe te handelen als een drop dead gorgeous party girl. Hebben altijd een goede houding.
Hoe te handelen als een drop dead gorgeous party girl. Hebben altijd een goede houding.
 1. 1
  Het deel kijken. Probeer te kijken zo prachtig als je kunt, elke dag. Werk aan op uw best uitziet en dressing van de laatste trends, moeten alle ogen op jou gericht!
 2. 2
  Ga naar partijen. Dat is wat party girls zijn beroemd om is, gaan ze naar feestjes, clubs, of waar het leuk is. Partij meisjes niet alleen uit te gaan naar deze gebeurtenissen en zitten in een hoek dan. Krijgen op de dansvloer, hebben een goede tijd en maken het lijkt alsof je de gelukkigste meisje in de strandvoorliefde.
 3. 3
  Nooit alleen zijn. Zorg er altijd voor minstens 4 vrienden mee te feesten met je mee. Dit zal helpen om het beeld dat je populair bent en hebben een grote vriendengroep. Dressing eveneens zal ook garanderen dat je zult nooit over of onder-gekleed.
 4. 4
  Hebben altijd een goede houding. Vertrouwen is sexy, zodat in ieder geval verschijnen zelfverzekerd.
 5. 5
  Vrienden maken waar je ook bent. Partij meisjes niet kan verlegen zijn! Dus kunnen vertrouwen, en jezelf voorstellen aan nieuwe mensen en maak een interessant gesprek.
 6. 6
  Leuk om te doen wilde dingen! Vergeet niet wild hoeft niet te betekenen om met drugs etc, maar de dingen die je zal herinneren in de toekomst en kan zeggen doen "Ik heb echt genoten van mijn leven!" Veel plezier, en wees jezelf!

Tips

 • Doe wat onderzoek. Zorg ervoor dat u weet wat de laatste trends zijn, zodat je altijd klaar om te schitteren! Zorg er ook voor om te weten wat er in films, nieuwe roddels in Hollywood en koele partijen, dus je zult dingen moeten praten over wanneer je socialiseren met nieuwe mensen!
 • Smile!
 • De sleutel is om te vertrouwen-dragen jezelf alsof je een koningin! Werk aan je houding, er zeker van zijn en mensen zullen zien wat je werkelijk bent gemaakt van: suiker, kruid en aardig alles!
 • Worden spannend en vol vertrouwen, nog elegant en rustig, nooit wanhopig op zoek naar aandacht!
 • Neem zorg goed van je haar en niet producten die slecht om je haar kan gebruiken, en als je wilt fake tan, doe het, maar overdrijf het niet of dan zul je oranje kijken voor twee weken totdat het verdwijnt.
 • Wees jezelf de hele tijd! Gewoon meer prachtig!

Waarschuwingen

 • Bij clubs of partijen niet betrokken raken bij elke griezelige kerels. Pas op voor eventuele rare vibe die je krijgt van hen en geen drankjes niet van hen te nemen.
 • Doen het zal je naar meer bekende en beroemde plekken zijn, kunnen mensen jaloers en sommige geruchten wordt verspreid over jou. Het overkomt alle party girls, goed, gewoon niet schelen, houd je hoofd hoog en veel plezier! Partij meisjes niet schelen wat mensen denken!
 • Kijk altijd uw drankje, en kijken naar de barman maken.