Wkanl

Hoe te diep uw lichaam te reinigen

Wie heeft je geleerd om echt schoon te krijgen? Met zo veel boeken over hoe je bijna alles waarom niet een van hen praten over ons lichaam schoon te maken? Eindelijk, hier is een begin om dit onderwerp voor iedereen.

Stappen

Hoe te diep uw lichaam te reinigen. Begrijpen wat er werkelijk gedaan moet worden.
Hoe te diep uw lichaam te reinigen. Begrijpen wat er werkelijk gedaan moet worden.
 1. 1
  Begrijpen wat er werkelijk gedaan moet worden. Getting echt schoon wordt eerst begrijpen wat we mee bezig zijn. Er zijn allerlei oplosmiddelen, zepen, reinigingsmiddelen, scrubs, enz. voor bijna elke vorm van stof die u zou kunnen krijgen op je lichaam, maar zodra die bijzondere omstandigheid wordt ontruimd, is het terug naar de basis.
  • Er zijn drie fundamentele dingen die we nodig hebben om schoon toen we wassen. Elk deel vereist een andere methode van reinigen.
   • Eerste is het vuil en grunge dat lijkt vast te houden aan ons van wie weet waar. Zelfs zittend in een schone kamer krijgt nog steeds ons vuil.
   • Tweede is de dode huidcellen die voortdurend afgebladderde onze huid.
   • Ten derde is het lichaam olie onder de huid, niet alleen op het oppervlak.
 2. 2
  Leer hoe het proces werkt. Vuil, grunge, vuil, enz. die op het oppervlak van de huid hebben de neiging vast te houden aan ons om twee redenen. Zij hebben doorgaans een aantal samenhangende eigen voortstuwing en / of ze te mengen met olie in de huid, die altijd wordt afgescheiden om bescherming tegen het milieu. Dat is de reden waarom zelfs geen stof op onze huid zal uiteindelijk lijken vette modder.
  • We hebben twee soorten van het lichaam afscheidingen - olie en water (zweet). Die en de dingen die zich mengen met hen het beste worden schoongemaakt met een verbinding die breekt de olie, maakt ze beter oplosbaar en kunnen ze gemakkelijk worden afgewassen. Dit is wat zeep is.
  • Ongeacht de toevoegingen voor geur, room, kleur, enz. het doel is om de olie afgebroken en uit het lichaam. Dit is alles wat er te wassen in de hoofden van de meeste mensen, maar ze zijn verkeerd. Lees verder!
 3. 3
  Werken aan het wegwerken van de dode huid. Dode huid is de oorzaak van de meeste geuren. Ongeacht de reclame voor antibacteriële middelen om geuren te doden, het is een zeldzaam geval waar goede schone hygiëne niet werken wonderen. Denk na over je middelbare school gym. Denk aan de verschillende aroma als je binnenkwam? Het kwam van de gistende, rottende, huid en oliën op de kleren achtergelaten in de kluisjes. Een vochtige omgeving met dode materie (huidcellen) is een prachtig medium voor bacteriële groei en verval.
 4. 4
  Hoe zit het met die handdoek je elke keer dat je in bad gebruiken? Hoeveel keer is het even wennen voordat het begint te stinken? Yup! Dezelfde reden. Het geaccumuleerde de dode cellen en oliën die dan werden verlaten na een slechte reiniging. Omgaan met dit duurt een goed schrobben met een cursus spons, washandje, borstel, of iets dergelijks. De sleutel is om zoveel mogelijk van de losse en stervende en dode huidcellen krijgen, samen met de olie af VOORDAT u de handdoek te gebruiken.
 5. 5
  Probeer een echt warme douche of bad. Olie onder de huid zijn de volgende boosdoener. Het nemen van een koud bad of douche zal niet deze aanraken. Je nodig hebt om je poriën open en uitwerpen krijgen (afscheidende) hun inhoud om ze schoon te maken. Bacteriën kunnen broeden in je poriën. Ophoping van oliën kan alles, van acne tot de dood door de huid het eten van ziektes veroorzaken. De eenvoudigste manier om je poriën te openen is warmte. Oefening kan het doen, want het zal invloed hebben op zowel de zweetklieren en de olie poriën, maar warmte op zich is ook effectief. Het nemen van een lekker warm bad is uitstekend, maar een snelle warme douche is te fijn.
 6. 6
  Zorg ervoor dat u een warm bad of een douche die krijgt u zweten en opent je poriën, waardoor ze het geheim van hun inhoud.
  • Gebruik een goede zeep om de olie op te lossen en het vuil te verwijderen.
  • Scrub je huid met een ruwe spons of doek dat zal helpen opstijgen alle dode en stervende huidcellen. Wees er zeker en wrijf overal twee keer, een keer tijdens het schoonmaken met zeep en een tweede keer bij het wassen af ​​tijdens de laatste spoeling.
  • Een andere overweging is volledig drogen tot het punt waar je niet meer uitscheiden (zweten) van de hete schoonmaken voordat je je kleedt. Als je een goede grondige reiniging hebt gedaan, zal het vocht dat je kleren zal absorberen droog met geen of minimale geur. Je bent voortdurend afstoten dode huidcellen, maar als je net klaar met schoonmaken, zullen er veel minder zijn eindigend in je kleren om te beginnen te rotten en verlegenheid u.

Tips

 • Wat voor soort zeep? - Eigenlijk geen zeep zal doen, maar wat meer of minder residu achter te laten. Persoonlijk gebruik ik Dove, maar anderen werken net zo goed. Bij het testen van een soap, zijn er in principe drie dingen te zoeken. Een goede soap moet wegspoelen vuil; ontbinden olie en vet, en NIET een film achter te laten. Een eenvoudige test is op een ruit helder nemen, drinken glas, beker, schaaltje, etc (moet helder zijn) en veeg een kleine hoeveelheid koud vet (spek, vet, olie, enz.) over een gebied. Spoel na met koud water. Gebruik de zeep bar / vloeibare zeep om een ​​deel van het vet uitstrijkje uit stevig wrijven. Spoelen met schoon water zonder schrobben, of drogen. Laat drogen aan de lucht. Kijk door het glas en vergelijk de ongewassen vet met de zeep gereinigd sectie. Een slechte soap zal een bewolkte afwerking laat naast het vet. Een goede soap zal een duidelijke afwerking vertrekken. Wat overblijft op het glas na de soap is links op uw huid.

Waarschuwingen

 • Schrobben dan korsten en andere verwondingen kan lastig zijn. Schoonmaken rond de wond is belangrijk. De korst zelf is een combinatie van beschermende coagulant lichaamsvloeistoffen en nieuwe en gevoelige huidcellen. Je moet niet schrobben uit de korst, tenzij de wond is bijna volledig genezen. Sponzen uit door het indrukken en loslaten in plaats van te wrijven is meer effectief in het verwijderen van de losse materie en waardoor de aanbesteding huidcellen te blijven. Vraag uw arts als u bezorgd bent, maar normaal gesproken met behulp van een zachte zeep met milde en tedere aanraking is voldoende en veilig.