Wkanl

Hoe aan te passen aan het dragen van een badpak (voor wildzangen)

Hier is een gemakkelijke manier om de overgang naar badpakken als je niet zo comfortabel met hen!

Stappen

Hoe aan te passen aan het dragen van een badpak (voor wildzangen). Ga online en zoek naar een aantal online winkels die badpakken verkopen.
Hoe aan te passen aan het dragen van een badpak (voor wildzangen). Ga online en zoek naar een aantal online winkels die badpakken verkopen.
 1. 1
  Ga online en zoek naar een aantal online winkels die badpakken verkopen. Het kan echt nuttig zijn om te zien wat stijlen die er zijn, en wat je zou willen om jezelf te dragen.
 2. 2
  Gaan uit naar een winkel in je eentje. Het kopen van een badpak kan echt zenuwslopend met mensen die je kent vuren uit reacties, en kijk eens rond door jezelf eerst.
 3. 3
  Probeer een tankini. De eenvoudigste badpak wennen is de tankini. Er zijn veel variaties - eenvoudige zwarte tanks, halster nek met versieringen en dergelijke. Wees niet bang om te proberen op verschillende dingen die al dan niet geweldig uitzien op je - er is niemand er om u te oordelen!
 4. 4
  Nadat je een paar van uw favoriete's hebt bepaald, komen terug met een goede vriend of familielid die je vertrouwt, en om hun mening vragen. Het belangrijkste is echter, is dat je het leuk vindt en goed in voelen.
 5. 5
  Kies degene die je het beste bevalt, en kopen aan de balie! (U kunt ook de aankoop van een paar boardshorts als je wilt dat je benen meer te worden gedekt.)
 6. 6
  Als je niet comfortabel in een van deze dingen, je kunt zelfs dragen sportbroekje met een wifebeater. Het is gewoon een andere optie.
 7. 7
  Om meer tomboyish kijken, draag waterdichte / boardshort over een badpak. Zorg ervoor om iets te dragen onder, want als je watersporten of duiken doen ze konden loskomen. Zorg ervoor dat ze passen.
 8. 8
  Als je wilt kun je ook draagt ​​een bikini top met voetbal / boarding shorts.
 9. 9
  Maar als al het andere faalt, dragen alleen een uit een stuk.

Tips

 • Kijk goed rond en vind een badpak je echt comfortabel met.
 • Je hoeft niet te werken tot een bikini, zoals je altijd kunt vasthouden aan een tankini. Geen liefde verloren.
 • Vasthouden aan wat je wilt. Je vrienden kunnen allemaal in touwtje bikini's, maar dat betekent niet dat je moet zo goed. Tankini kan net zo warm - laat meer aan de verbeelding over, hè?
 • Als je echt ongemakkelijk, op zoek naar een paar boardshorts, zodat u niet uw benen volledig hebben te zien.
 • Schaam u niet als mensen beginnen met commentaar op de nieuwe VN-tomboyish uitstraling. Er is niets te schamen over als het gaat om uw lichaam.
 • Pronk met wat je hebt, er is niets om je voor te schamen.
 • Breng je vrienden winkelen! Ingang is goed.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld voor inkoop zei badpak.