Wkanl

Hoe te bohemian stijl

In de modewereld, bohemien, of boho, verwijst naar een een gemoedstoestand over mode, dat is individueel, romantisch, en vrijgevochten. Deze stijl wordt vaak genoemd hippie-chic, of zelfs hobo-chic. Verscheidene vrouwen die een invloed hebben op bohemian stijl hebben gehad in de afgelopen jaren zijn Sienna Miller, Kate Moss en Ashley en Mary-Kate Olsen. Volg deze handleiding om te bereiken gepersonaliseerde bohemian stijl!

Stappen

Hoe te bohemian stijl. Studie fashion-forward iconen.
Hoe te bohemian stijl. Studie fashion-forward iconen.
 1. 1
  Studie fashion-forward iconen. Ze hoeven niet per se te worden bohemien embracers, maar meer dan waarschijnlijk, had geen vrouw die wordt beschouwd als een mode-icoon daar niet komen door het volgen van het peloton. Zelfs iemand met een meer verfijnd en lady-achtige stijl, zoals Audrey Hepburn volgde haar eigen smaak en niemand van anderen, overzichtelijk dit is in wezen een bohemien kijk op stijl. Verslinden modebladen, en proberen te vinden wat stelt de meisjes die elkaar modieuze worden beschouwd als van mensen die je elke dag ziet. Beginnen om uw eigen manier van kijken naar de mode te ontwikkelen.
 2. 2
  Doe wat je wilt. Boho-chic betekent niet alleen flowy boer rokken en slippers, en messenger bags. Een belangrijk aspect van de bohemien stijl is individualiteit, dit betekent het omarmen van je eigen persoonlijkheid en het uiten van het door uw mode keuzes. Je mag niet iemand die daadwerkelijk draagt ​​vederlicht gelaagde rokken weten, maar als je graag willen, dan is dat is alles dat telt. Bohemian stijl kan omschreven worden als een trend met bepaalde looks te volgen, maar het is echt alles over het volgen van je eigen inspiraties.
 3. 3
  Mix it up. Leer hoe je stukken van je garderobe samen te koppelen. Vrouwen passen vaak alles perfect in elkaar, maar als u aandacht besteden aan mode grootheden als Kate Moss, Chloe Sevigny, Mischa Barton, Sienna Miller, The Olsens, en andere iconen, kun je zien dat door het gebruik van je verbeelding, zo veel meer leven kan worden toegevoegd aan uw garderobe. Heeft u een met stroken witte shift jurk je liefde? Probeer het paren met een bruine sjaal en olijf flats, of een rode trenchcoat, zwarte panty en een vintage turquoise riem. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.
 4. 4
  Accessorize. In de wereld van de boho-chic, is extreme aandacht voor details. Van lange en gelaagde kettingen, baretten en het hoofd sjaals, riemen, mocassins, cowboylaarzen, leggings, ballerina's, plateauzolen, en lovertjes vesten, het is allemaal over de kleine dingen. Het verschil tussen iemand die eenvoudig en iemand met een bohemien gevoel voor stijl is in de accessoires.
  • Een gewone vrouw, met weinig smaak in de mode (naast liever moderne trends), zou kunnen nemen een witte oxford blouse en koppelen met de voor de hand liggende zwarte kokerrok, zwart lak pumps, en, als ze is echt gedurfd, een rode lederen handtas. Dit is een groot en klassiek - Echter:
  • Een vrouw met een bohemien houding zou aankomen op hetzelfde klassieke look door het dragen van dezelfde blouse onder een zwarte 1920s stijl shift jurk, het toevoegen van zwarte panty en enkellaarsjes, en een haar accessoire, zoals een rode gebreide baret of een geclusterde clip van edelstenen; en voor zover de handtas gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tips

 • Mode in het algemeen is ongeveer uit te vinden wie je bent en wat je wilt. Dus experimenteer! Waar is het plezier in de mode als je niet jezelf toestaat om risico's te nemen?
 • Veel plezier. Als u na het ritme van je eigen drum (fashion-wise), is het bijna zeker dat een aantal fouten zullen worden gemaakt, dat is, tenzij je je houdt aan in principe hetzelfde de hele tijd, die volledig in tegenspraak met de bohemien gemoedstoestand.
 • Durf! Overeenkomen met een hoofdband, een pet of een muts.

Waarschuwingen

 • Voel je vrij om jezelf te uiten op welke manier je wilt, maar te veel verschillende patronen of felle kleuren kon kijken gek en laat de verkeerde indruk op mensen.
 • Er is het gevaar van het samenstellen van een mode-ramp.
 • Er is een dunne lijn die een aantal fashion-forward denkers zet op de best geklede lijst, en anderen in de Wat dachten zij? Categorie.

Dingen die je nodig hebt

 • Kringloopwinkels modes
 • Rommelmarkten modes
 • Tijdschriften: Vogue, Harper's Bazaar, Elle en Nylon