Wkanl

Hoe maak je een hippie chick geworden

Denk aan uw stijl. Preppy? Nah. Goth? Nope. Geeky? Uh-uh. Hey, misschien ben je een hippie! Foto de typische stereotype van een hippie in je hoofd. Vloeiende rokken, gouden en houten sieraden, indie muziek... Als dat je aanspreekt, lees dan verder!

Stappen

Hoe maak je een hippie chick geworden. Stop er nu mee en ga kijken naar jezelf in een spiegel.
Hoe maak je een hippie chick geworden. Stop er nu mee en ga kijken naar jezelf in een spiegel.
 1. 1
  Stop er nu mee en ga kijken naar jezelf in een spiegel. Wat zie je? Ton van make-up? Haar dat omhoog is gooped met producten? Minirokken en hoge hakken? Hoe anders wil je kijken? Het hangt allemaal af van de vraag of je wilt helemaal hippie-Dippy, of gewoon voeg een beetje boho glam aan uw gebruikelijke stijl.
 2. 2
  Het starten van een beetje op een moment, langzaam gaan meer natuurlijk. Het wijzigen van uw eyeliner van zware zwarte om een ​​beetje van saffier of smaragd kan fleuren je hele gezicht en maak je frisser en gezonder uitzien, dat is de sleutel tot de hippie look.
 3. 3
  Laat je haar met rust. Als je golvend of krullend haar en je het elke ochtend rechtzetten, STOP! Niet alleen is het slecht voor je haar, zal rechttrekken het beeld dat u bent vrij pittige en zorgeloos te vernietigen. In plaats daarvan zal je ziet eruit als een Barbie. Laat het naar beneden of losjes teruggetrokken.
 4. 4
  Sloot de strakke jeans en trek op een lange rok, je merkt het verschil meteen in hoeveel comfortabeler je bent en hoeveel vrijer je je voelt. Als u alleen wilt een beetje te veranderen, probeer dan donkere wassing skinny jeans en een lange, vloeiende shirt in een aarde toon. Juweel tonen er goed uitzien op iedereen.
 5. 5
  Stop met het verspillen van water en energie; hippies zijn bezorgd over het milieu en opwarming van de aarde. Als u een van die mensen die opwarming van de aarde denkt dat is een mythe, bent u waarschijnlijk niet hippie materiaal.
 6. 6
  Wees aardig voor dieren, nee, het geven van uw huisdier mini chihuahua een manicure telt niet mee. Ga vegetarisch, of zelfs beter, veganistisch. Zorg ervoor dat u op voorhand, zodat gezond doen en doe je onderzoek!
 7. 7
  Probeer te luisteren naar muziek die niet op de lokale top 40 stations, in plaats daarvan, op zoek naar spullen op het internet op sites zoals rapsodie, amiestreet, Oand laatste fm.. Negentig rots is ook niet slecht, luister naar 311, Nirvana, en Stroke Negen om te zien of je het leuk vindt.

Tips

 • Niet rechtvaardig om uw vrienden en familie te gaan als ze niet als alternatief en indie-cool als jij. Je zou niet willen dat mensen het maken van plezier van de muziek als het excentrieke, dus niet leuk van je zus of beste vriend te maken, alleen maar omdat ze net als Britney Spears. Niemand houdt van een eikel.
 • Niet veranderen je look 180 's nachts, omdat
  • zul je jezelf geen afspiegeling
  • mensen zullen weten dat je een poser. Heb een poser niet, ze zijn idioten. Handelen en kleden in overeenstemming met uw eigen persoonlijkheid.

Waarschuwingen

 • Je vrienden zou kunnen denken dat je ditching ze samen met uw oude stijl.

Dingen die je nodig hebt

 • Lange kettingen
 • Kleding in juweel en aardetinten
 • Sieraden die ziet er Aziatische en Midden-Oosten. Indiase sieraden is mooi en past perfect bij de afbeelding die u probeert te creëren.