Wkanl

Hoe om te zorgen voor synthetisch haar extensions

Het verzorgen van synthetisch haar extensions kan een beetje van een pijn zijn, als verlengstukken zijn veel moeilijker om de zorg voor de lange termijn dan head-gegroeid lang haar. Met de nodige zorg en aandacht, maar het is mogelijk om synthetische extensies blijven zoeken ideaal zo lang mogelijk.

Stappen

Hoe om te zorgen voor synthetisch haar extensions. Controleer de kwaliteit van het synthetische haar je hebt.
Hoe om te zorgen voor synthetisch haar extensions. Controleer de kwaliteit van het synthetische haar je hebt.
 1. 1
  Controleer de kwaliteit van het synthetische haar je hebt. De goedkoopste synthetisch haar niet kan warmte hebben (strijkijzers maar houden de warmte zo laag als het kan! U wilt niet het risico van branden van uw haar en het synthetische haar!,, Of warme rollers hebben) gebruikt op het als dit zal het meest waarschijnlijk smelt de synthetische vezels. Er zijn echter een aantal soorten synthetische vezels (bijvoorbeeld, Monofiber, Thermofiber) die hittebestendig zijn tot op zekere hoogte. Indien de mogelijkheid tot verhitte styling tools gebruiken om de extensies is een noodzaak voor u, kijk op deze mogelijkheid voordat je koopt.
 2. 2
  Gebruik ontwarren spray op de extensies dagelijks. Altijd kam dit door middel van volledig. Dit product moet het haar bij elkaar klitten te stoppen en. Daarnaast gebruikt u een geschikte kam of borstel is ontworpen voor gebruik met extensies normale kammen en borstels kunnen de inslagen beschadigen en de uitbreidingen los te maken of trek.
 3. 3
  Krul de extensies zorgvuldig. De meeste synthetische extensies zijn recht, en zal recht blijven, zelfs na het wassen. Maar als je wilt krullen, krijgen wat haar-krulspelden (degene die je rollen in je haar). Verhit wat water totdat het is erg warm (niet kokend) en dompel uw extensions in (als ze niet clip-in extensions, zet warm water in een spray fles en spray je haar dan) en dan rollen de krulspelden in het haar. Laat het drogen, en verwijder wanneer het haar droog is. Uw extensies moet nu krullend.
 4. 4
  Spoel alle haarlak of andere stylingproducten aan het eind van de dag met een milde shampoo en conditioner. Gebruik koud water. Investeren in een aantal shampoo ontworpen voor synthetische. Ze zijn gemaakt van dezelfde soort vezels en dit zal helpen voorkomen dat uw extensies in de knoop raakt.
 5. 5
  Trim kroes eindigt, en wat olie op je extensies en kam het door dan wrijven. Laat het voor een uur, en dan veeg overtollige olie uit het haar met als handdoek. Wassen met een milde shampoo en spoel.
 6. 6
  Maak een beslissing om de hair extensions te vernieuwen of te verwijderen goed voordat ze kijken haveloze. Hair extensions hebben de neiging om hoger op de haarschacht rond de zes weken punt, waardoor ze vatbaar voor los of worden ongelijk. Als dit je eerste keer het dragen van hen, kunt u ervoor kiezen dat de werkzaamheden in verband met de zorg voor hen is het niet waard ze weer houden, of, misschien iets dat je bereid bent met te houden voor een langere tijd bent te zijn. Hoe dan ook, een terugkeer naar de kapper om ze naargelang van essentieel belang op dit punt.

Tips

 • Als je haar monofiber, of thermofiber, kunt u gebruik maken van verwarmde styling producten, zoals strijkijzers, krultangen of haardrogers, tot op zekere warmte graad. Deze graad moet worden vermeld op de verpakking. Als je dit niveau van verwarming overschrijden, zal het haar smelten.

Waarschuwingen

 • Dagelijkse verzorging van hair extensions kan tijdrovend zijn, van plan opzij te zetten ten minste een half uur per dag de neiging om hen.
 • Als u niet borstel je extensies zachtjes, zou je breekt een deel van de vezels, het creëren van verwarring of het veroorzaken van kroezen.
 • Gebruik geen warmte op 100% synthetische extensies, waaronder een haardroger.