Wkanl

Hoe je droog haar steil te blazen

Wil je de frizzes kalmeren of strek je krullen voor een dag? Het is echt niet zo moeilijk om te doen. Alles wat je nodig hebt is een ronde borstel, een föhn, wat haar producten, ongeveer 30 minuten en dat is het!

Stappen

Hoe je droog haar steil te blazen. Begin met het wassen en conditioneren je haar in de douche.
Hoe je droog haar steil te blazen. Begin met het wassen en conditioneren je haar in de douche.
 1. 1
  Begin met het wassen en conditioneren je haar in de douche. Wanneer kom je uit de douche, handdoek je haar droog.
 2. 2
  Breng een warmte protectent om je haar, zorg ervoor dat de uiteinden te krijgen!
 3. 3
  Plaats een kwart-size klodder rechttrekken balsem in je handpalm. Wrijf je handpalmen tegen elkaar om het product over je handen verdelen, gelijkmatig masseer het vervolgens door het haar. Als je dik of lang haar je kan nodig zijn om meer product passen, in kleine hoeveelheden.
 4. 4
  Kam door je haar met je vingers terwijl zachtjes föhnen het op een lage stand. Dit is om het overtollige water uit je haar te verwijderen. Start om kam je haar vrij van klitten uit de bottom-up, zal dit minder belastend zijn voor je haar zijn en leiden tot minder kroezen.
 5. 5
  Trek je haar in drie delen, twee aan de zijkanten en een aan de achterkant. Klem de twee kanten op.
 6. 6
  Selecteer een klein deel van het haar van de uncliped gedeelte rechtzetten.
 7. 7
  Met behulp van een dikke, ronde borstel en begin bij de wortels, trek de borstel door het haar aan de uiteinden, terwijl het föhnen. Trek de haren uit de buurt van je hoofd in een hoek van 45 graden, en zorg ervoor om te rekken en strijk het glad als je gaat.
 8. 8
  Trek de borstel door de onderkant van je haar, zodat je het direct bloot aan de hitte van de droger. Zodra dat gebied is meestal droog, overschakelen naar de bovenkant van het haar.
 9. 9
  Houd de spanning consistent en gelijkmatig te verdelen warmte over de haarlok u werkt. Dit zorgt ervoor dat het haar textuur hetzelfde zijn en voorkomt het drogen van bepaalde gebieden.
 10. 10
  Blijven selecteren en föhnen kleine porties tot dat gedeelte droog en recht is.
 11. 11
  Doe hetzelfde bij de andere twee secties om je hele hoofd van haar recht.

Tips

 • Richt altijd de droger naar beneden als je föhnen haar; omhoog waait haar kan frizzes veroorzaken.
 • Om plat haar te bereiken, af styling met een keramische steiltang ontworpen voor het haar na het volgen van de bovenstaande stappen. Kies de kookstand voor uw haartype, en laat strijkijzer op te warmen alvorens te gebruiken. Selecteer gedeeltes van het haar, zoals per föhnen richtingen, en schuif verwarmd strijkijzer langs haar, te beginnen in de buurt van de wortels en gaan voorbij de uiteinden van het haar, te herhalen indien nodig aan haar volledig plat.
 • Gebruik de föhn op de koele te vergrendelen in stijl. Je kunt echt gebruik maken van elke vorm van borstel / kam, zolang het niet dierlijk haar. Borstel door haar eerst, te beginnen bij de uiteinden te ontwarren voordat je borstel tijdens het föhnen. Gebruik een lichte haarlak en kam door het haar na het spuiten om de stijl te houden.
 • Temmen wapperend haar met een anti frizz serum of pommade. Plaats een paar druppels in je hand, wrijf zachtjes om het te verspreiden, vervolgens toepassen je haar volgens de instructies van het product.

Waarschuwingen

 • Zoals bij alle elektrische apparaten, wees voorzichtig bij het gebruik van blow-drogers en strijkijzers rond water-en / of kinderen. Haal de stekker van föhn en strijkijzer na gebruik, en houd het strijkijzer buiten het bereik totdat gekoeld om verbranding te voorkomen.
 • Zorg ervoor dat u een lage instelling te gebruiken op beide.

Dingen die je nodig hebt

 • Haardroger
 • Warmte-beschermer
 • Ronde borstel
 • Clips
 • Handdoek
 • Shampoo
 • Conditioner
 • Rechttrekken balsem