Wkanl

Hoe om te weten als je een meisje

Denk je dat je van een meisje, maar je bent niet 100% zeker van dat je eigenlijk net als haar? Misschien heb je alleen haar graag als vriend? Maak je geen zorgen, het kan verwarrend zijn, maar we zijn hier om te helpen! Lees deze gids om te zien of je daadwerkelijk als haar of zijn gewoon goede vrienden.

Stappen

Hoe om te weten als je een meisje. Ben je altijd aan haar denken?
Hoe om te weten als je een meisje. Ben je altijd aan haar denken?
 1. 1
  Ben je altijd aan haar denken? Als je in de klas of op het werk, is ze altijd in de voor-of achterkant van je geest? Merkt u dat u droomt over haar in plaats van het doen van uw werk? Dit is een zeer goed teken.
 2. 2
  Als je haar ziet, hoort haar naam, of na te denken over haar, wat doe je dan? Krijg je opgewonden? Heeft een glimlach komt op je gezicht? Heb je vlinders in je buik voelen? Heeft uw hart begint sneller te kloppen? Dit is een teken dat je haar graag.
 3. 3
  Wil je met haar praten? In de klas, denk je proberen en bedenken uitvluchten met haar praten? Of redenen om tekst of haar bellen? Ga je uit te gaan van je weg naar 'terloops' hobbel in haar en een gesprek te beginnen?
 4. 4
  Heeft u kip uit haar te praten? Probeer je en zeg iets tegen haar, maar dan stoppen? Of breng een lange tijd proberen te achterhalen wat te posten op haar Facebook-profiel, of wat voor soort dingen die je moet zeggen wanneer je e-mail haar? Je wilt haar te imponeren, en je wilt niet haar kruipen of maken haar denken dat je een verliezer bent, toch? Als u zich op deze manier, je vindt haar leuk!
 5. 5
  Hoe voel je je wanneer ze rond andere jongens? Als je haar ziet met andere jongens, of als zij hen noemt, heb je het gevoel een intense golf van jaloezie? Of voel je je zo boos dat je wilt de andere man in het gezicht slaan? Of, heb je verdrietig voelt of alsof ze in de steek laten? Als je je voelt elke (of alle) van deze dingen, je waarschijnlijk net als haar. Als u niet het gevoel een van deze dingen, het betekent dat je haar graag, maar als een vriend.
 6. 6
  Doe je alles wat je kunt om dicht bij haar? Net als met haar te praten, om u uit te gaan van je weg te zijn om haar heen? Probeer je zitten bij haar in de klas, of rondhangen met haar tijdens de lunch? Ook, als je om haar heen, voel je je opgewonden? Dit is een zeer goed teken.
 7. 7
  Merkt u dat u handelt of anders voelen in haar aanwezigheid? Bijvoorbeeld, je bent echt cool en relaxed als je praat met een buddy, en dan wanneer je begint met haar te praten, krijg je nerveus. Je zou kunnen struikelen over je woorden, en je handen zou kunnen beginnen te zweten. Ook kan je gesprekken zijn lastig. Dit gebeurt meestal als je wilt haar. Zelfs als je twee vrienden hebben al een tijdje, kan het nog steeds gebeuren. Dat betekent zeker dat je speciale gevoelens voor dit meisje.

Tips

 • Wees jezelf om haar heen!
 • Probeer om een ​​goede indruk te maken met haar vrienden. Omdat meisjes bijna altijd hun vrienden raadplegen voordat wens een jongen...
 • Wees niet bang om te praten met haar. Serieus, ga gewoon doen.
 • Vertel het niet aan je vrienden als je ze zou haar vertellen en de meeste meisjes willen dat je ze zelf vertellen.
 • Niet zenuwachtig om haar heen, ze is net als elk ander meisje die er zijn.
 • Weet wat je voelt, en je kan eindigen met een geweldige meid.
 • Als je dat doet als haar, de eerste stap zetten! Meestal meisjes denken veel over de moed van een kerel als hij is dapper genoeg om het te intensiveren en vraag haar uit. Ze denkt, "Als hij dapper genoeg om te vragen, moet hij een vrij man waardig zijn."
 • Probeer te praten met andere meisjes die er uitzien als "uwe", als je niet het gevoel dezelfde die je voelt met "jou", dan doe je als haar.
 • Als je dat doet als haar, maar ze houdt niet van u terug, wachten tot het voorbij. Haar gevoelens voor jou zou kunnen veranderen.

Waarschuwingen

 • Haar niet plagen, dit zou wel eens haar verwarren of maak haar slecht gevoel over zichzelf.
 • Als je uit elkaar zijn geweest voor een tijdje of hebben een relatie sinds hij met haar je gevoelens kunnen zijn veranderd had. U kunt dit testen door middel van het geval uw oorspronkelijke gevoelens terug, probeer opknoping uit met haar en zie hoe je je voelt dan een beslissing nemen.