Wkanl

Hoe om te vertellen als het een kennis, vriend, afknellen of liefde

Denk je dat je in? Lees deze stappen helpen om uit te vinden.

Stappen

Hoe om te vertellen als het een kennis, vriend, afknellen of liefde. Vraag jezelf af waarom.
Hoe om te vertellen als het een kennis, vriend, afknellen of liefde. Vraag jezelf af waarom.
 1. 1
  Vraag jezelf af waarom. Hou je die jongen want hij maakt u zich al warm en fuzzy binnen uzelf of omdat hij op het football team? Maakt dat meisje maakt je hart fladderen want ze is lief en begrijpt u of omdat ze een populaire cheerleader? Denk er eens over.
 2. 2
  Erachter te komen waarom ze je (als ze dat doen als jij, dat is). Is uw liefde een goed persoon die je zou geen kwaad voor de wereld of is hij / zij iemand die dateert je omdat je lichaam is perfect en je zou dumpen zodra je een paar kilo aangekomen? "Vraag hen of vul de voorste van uw overhemd met wat katoen en zie wat er gebeurt.
 3. 3
  Heb je het gevoel oprechte genegenheid voor deze persoon of bent u ze te gebruiken als vluchtweg? Zeg je heeft gedumpt door iemand. Je ontmoet iemand anders die je automatisch denken is de ONE. Maar je bent waarschijnlijk gewoon jezelf voor de gek omdat je niet hebt gekregen over je laatste jongen / vriendin. Neem de tijd, de situatie beoordelen en bepalen of uw genegenheid is reëel.
 4. 4
  Als je praat af en toe, of op school je golf in de gangen, deze persoon is het meest waarschijnlijk een kennis. Je bent comfortabel genoeg om hen heen om jezelf daar stak voor een klein beetje. U kunt terloops praten, maar het is waarschijnlijk dat je niet krijgen in diepe gesprekken over gevoelens. Voor meisjes, de meesten van ons gewoon vragen over liefde belangen, enz.
 5. 5
  Als je veel tijd doorbrengen met hen, hen helpen met problemen, of zelfs maar weten wat persoonlijke dingen over hen, zou deze persoon het meest waarschijnlijk worden beschouwd als een vriend. Als je het gevoel geopend om hen heen en je bent niet bang om echt met ze te praten, dat is een goed teken. Deze persoon is waarschijnlijk ook een vriend als je weet dat ze graag met je te praten ook. Voor jongens, je doet de man handdruk ding. Voor meisjes, je knuffel als begroeting en een afscheid.
 6. 6
  Als je heel vriendelijk met hen, aanbieden om te helpen op welke manier, of merkt fysieke attracties om deze persoon, is het waarschijnlijk dat ze je geliefde. Veel verpletteren kenmerken komen met fysieke / emotionele attracties, dus dit is een duidelijk teken van uw genegenheid.
 7. 7
  Afhankelijk van de omstandigheden, als je in een relatie met deze persoon, het kan liefde zijn. Een van de beste manieren om te vertellen als je verliefd bent is als je hen als een zeer grote prioriteit in je leven, en meen het. Bijvoorbeeld, als je bereid bent om iets speciaals met deze persoon te delen zijn, kan het een teken van liefde zijn. Afhankelijk van wat uw idee van de liefde is, moet u in staat om te vertellen hoe je je voelt over deze persoon.

Tips

 • Gebruik geen alcohol of drugs om je geliefde als je meer te maken. Als dat is wat er nodig is om zijn of haar affectie krijgen dan doen ze het niet verdienen.
 • Hem helpen met zijn problemen.
 • Zoenen niet iemand omdat het leuk is. Zoenen iemand vaak kan maken dat iemand denkt dat je serieus bent over hem of haar zijn. Maar, in het geval van relaties, ze zoenen teveel kunnen ze te laten denken dat je alleen met hen vanwege hun lippen, of lichamelijke / intieme dingen in het algemeen.
 • Als je voelt de liefde die is goed... maar als je geen respect, zorg, toewijding, en wederzijdse liefde te krijgen van de andere persoon, ze zijn niet goed voor je. Accepteer dat en verder gaan, het is makkelijker dan het zijn in ontkenning.
 • Probeer niet om altijd naast hem.
 • Geef het niet weg te veel! Sommige jongens als meisjes spelen moeilijk te krijgen.
 • Als je denkt dat je niet kunt stoppen met hen te houden, zien of een vriend zal vinden wie ze willen. Op die manier, als je een zet, zul je niet dom kijken, of te schamen over.
 • Als hij / zij converseert alleen mee als ze gaan door middel van een "financiële druk" omdat ze weten dat u uw financiële hulp zal bieden is het geen liefde. Je bent alleen gebruikt! CUT HEM / HAAR UIT!

Waarschuwingen

 • Ga niet en krijg je hart gebroken over een leuke jongen / meisje. Niet ooit het gevoel dat je een relatie nodig, want single zijn kan net zo aangenaam.
 • Verwacht er niet opstaan ​​voor een persoon die op dit moment in een relatie met iemand anders. Hoe weet je dat hij of zij niet hetzelfde zal doen voor u als u twee date?
 • Als je van iemand houdt en ze willen iemand anders, voelen zich niet afgewezen. Je hoeft alleen maar om het tijd te geven.