Wkanl

Hoe aan te haken met een meisje in een bar

Bent u een nerd, en het is al zes maanden geleden dat je intiem met een meisje geweest? Nou, maak je geen zorgen. Nerds begrijpen dat alles een wetenschap en een methode. Overtuigend een meisje naar huis gaan met u is niet anders, dus hier is hoe.

Stappen

Hoe aan te haken met een meisje in een bar. Koop kleding die vrouwen zullen willen.
Hoe aan te haken met een meisje in een bar. Koop kleding die vrouwen zullen willen.
 1. 1
  Koop kleding die vrouwen zullen willen. Proberen en hebben een heet meisje met je mee, zodat je niet kleren die je nerdy of als u op het werk kijken kopen. Kies de juiste kleding voor het juiste type meisje. Als u wilt slechte meisjes moet je er slecht uitzien. Afbeelding is sleutel meer dan kijkt. Probeer ook goed te ruiken.
 2. 2
  Een beetje drinken voordat je naar buiten. Het kan u helpen om over je angst voor het naderen van vrouwen. Maar laat je niet te dronken, deze pijn en je niet helpen.
 3. 3
  Bel maatjes met veel vriendinnen: Ze kunnen een toekomstperspectief te brengen. Of ga solo, maar naar bars die andere jongens die zijn solo te hebben. Drukke plaatsen zijn de beste. Zorg ervoor dat je naar bars DAT HEBBEN MEISJES AANWEZIG.
 4. 4
  Geniet van een drankje in uw hand, zodat u niet te veel beweeglijker. Als u niet wilt drinken, krijgen een ginger ale of 7UP, maar hebben de barman gebruik een longdrinkglas, dus het zal er uitzien als een mixdrankje.
 5. 5
  Kijk voor een groep van drie meisjes of een meisje alleen. Meisjes alleen zijn normaal gesproken een beetje psycho en hebben liefde nodig, als ze met twee andere meisjes zullen ze haar vrienden achterlaten. Wanneer twee meisjes samen zijn ze zelden uit elkaar.
 6. 6
  Introduceer jezelf. Jongens opscheppen over hun intro, maar de beste intro zegt 'hallo mijn naam is...' Als ze denkt dat je leuk bent zal ze niet schelen wat daarna komt. Gewoon beleefd en grappig zijn als je kunt.
 7. 7
  Vraag haar ten dans. Als je niet dansen, zullen uw kansen worden beperkt. Dansen is nuttig om het opbouwen van een goede verstandhouding, zelfs als je een grapje van. Als je in een hete zweterige club, krijg sluiten en dansen met je handen op haar. Wees niet bang! Vrouwen zoals wanneer een jongen neemt een beetje beheersen., Maar moet u aandacht te besteden aan haar signalen en niet te snel te ver gaan.
 8. 8
  Koop haar drankjes, maar niet te veel of zij ziek of slaperig te krijgen. Bestel leuke dranken zoals autobommen en drinken samen. Vergeet niet, het hangt af van haar stijl. Als ze een drank-hound, giet weg! Maar, dit artikel gaat meer over hoe u normale meisjes.
 9. 9
  Wees aanhankelijk met haar handen en lichaam, maar zorg ervoor dat alles ziet en voelt natuurlijk. NIET opdringerig!
 10. 10
  Nodig haar uit om een andere bar in de buurt van uw huis voor een speciale martini of wat dan ook. Zorg ervoor dat ze dicht genoeg om te lopen.
 11. 11
  NOOIT iets negatiefs. Hou het licht.
 12. 12
  Wanneer aan de bar, noemen iets groots over uw plaats, zoals een schilderij of wat dan ook. Iets dat signalen haar om te vragen om er naartoe te gaan. Als ze dat niet doet, ontspannen. Vergeet niet dat ze wil als ze verlaat de bar in de buurt van uw web.
 13. 13
  Als je haar naar huis te rijden, vragen om de badkamer te gebruiken wanneer bij haar thuis.
 14. 14
  Als ze gaat naar uw plaats, uit te nodigen haar in en beloven dat je geen bewegingen te maken. Ze zal blozen bij uw forwardness maar om welke reden zij zal je geloven...
 15. 15
  Eenmaal thuis, negeer haar voor een beetje door te praten over andere dingen. Worden afgeleid en niet sloeg op haar meteen, tenzij ze je aanvalt. De meeste meisjes willen wennen. Zorg ervoor dat de plaats is schoon en donker en heeft een coole muziek. Rock and roll of elektronische muziek is het spul dat zegt "bij mij thuis hebben we feest." Romantische muziek is sappig en te duidelijk.
 16. 16
  Kiss.
 17. 17
  Als ze nee zegt op een bepaald moment terug te trekken en niet duwen.
 18. 18
  Vraag om een back wrijven of geef haar een rugmassage.
 19. 19
  Observeer haar lichaamstaal. Als ze zit dicht bij u en geeft weg hints, wees niet verlegen, neem een ​​kans en zie wat er gebeurt.
 20. 20
  Als het gebeurt, gebeurt. Zo niet, laat haar slaap over of bel haar een taxi en probeer met iemand anders. Als dat zo is dan voor haar kopen een lekker ontbijt en geef haar een lift naar huis.

Tips

 • BAR MENSEN SLAAP MET BAR MENSEN: U moet niet kijken alsof je in KERK ALS U IN EEN BAR
 • niet te serieus worden
 • Als je plezier moet ze ook zijn
 • hoeft een kind niet te laten en niet haar vader niet
 • geenszins NO. niet duwen. als ze wil, ze zal, en zij hoeft niet overhalen.
 • NOOIT iets negatiefs
 • niet te dronken te krijgen
 • bedoelingen van het krijgen van iemand die dronken om seks met hen zou kunnen worden opgevat als verkrachting, of, in het beste geval, niet-consensuele geslachtsgemeenschap
 • als je geen plezier zal ze geen plezier hebben
 • HET IS ALTIJD haar idee.... nou ja, niet echt
 • spreken in termen van de toekomst

Waarschuwingen

 • verkrachting van een dronken meisje kon je in de gevangenis voor een lange tijd geworpen
 • kon je een soa krijgen zodat jezelf te beschermen en gebruik een condoom.
 • vertrouw niet op alcohol, in plaats van je eigen geest. drinken meer kan je uiteindelijk met een echte alcohol probleem met lange termijn effecten op uw gezondheid. Een matige drankje of twee zult u gezellig te maken, zal het teveel je een totaal oncontroleerbare maniak te maken.
 • je zou kunnen eindigen in liefde met een meisje je moeder haat
 • je kon een barfly geworden