Wkanl

Hoe om af te koelen op school in uniform


Ooit gezien dat mensen er goed uitzien in de trampy schooluniform? Lees verder om erachter te komen hoe u uw uniform pimpen.

Stappen

Hoe om af te koelen op school in uniform. Accessorize met schoenen, portemonnees, verschil kapsels, sieraden, nagellak, etc.
Hoe om af te koelen op school in uniform. Accessorize met schoenen, portemonnees, verschil kapsels, sieraden, nagellak, etc.
 1. 1
  Accessorize met schoenen, portemonnees, verschil kapsels, sieraden, nagellak, etc. De meest populaire schoenen te dragen en er niet uit als een idioot flats of schattige tennies zou zijn, en in de winter krijgt een leuke paar laarzen, maar niet dan doet de vacht. U kunt ook dragen bijpassende kniekousen die verder gaan met je uniform kleuren, maar kniekousen niet dragen met laarzen, het ziet er gewoon echt slecht.
 2. 2
  Als uw uniform bestaat uit school kleuren zoals rood, blauw, groen, wit of een andere kleur, dan moet je nog wat trainers die overeenkomen met de school kleuren. Als je school uniform maakt uit deze kleuren wegblijven van andere kleuren zoals: roze, fel geel en lime groen.
 3. 3
  Knoop de bovenste knop. Je zult zien als een geek / nerd / dork als je dat niet. Niet meer dan een los te knopen. Mensen kunnen het verkeerde idee krijgen.
 4. 4
  Krijg wat baggy pants scholen. Als je niet mag, dan gewoon jeans te dragen. Als uw school heeft een strikt uniform, zorg ervoor dat u strijk de broek voor het dragen van hen.
 5. 5
  Spike je haar, als je wilt, of krijgen een mohawk. Voor meisjes, draag je haar naar beneden, of strijk het glad.. uw school mogen niet toestaan ​​dat extreme kapsels en kleuren. Zo niet dan krijg strepen of verven het op school kleuren.
 6. 6
  Neem een vest of gilet, voeg een paar badges en dingen (als je verteld dat ze niet zijn toegestaan, dan kunt u gewoon even uit), probeer dan een polsbandje in uw school kleur. En als je begint het dragen van hen op een niet-uniforme dag, kan het verzachten de klap als je ze dragen op een uniform-dag.
 7. 7
  Krijg bijpassende zijden sjaals, armbanden, kettingen en riemen
 8. 8
  Als je draagt ​​een stropdas maken de knoop losser + groter en naar beneden te trekken, zodat de knoop is door uw tweede knop, maakt de band korter. Als de leerkracht niet laten doen, dan gewoon weat het een beetje laag.
 9. 9
  Als je een blazer en rol de mouwen tot aan je elleboog.
 10. 10
  Draag een horloge. In de meeste tijden, het dragen van een horloge ziet er cooler dan ooit.
 11. 11
  Druk niet op de code te veel, niemand ziet er cool uit wanneer ze moeten veranderen.

Tips

 • Veel lachen. Coole mensen lachen om te laten zien dat ze zorgeloos. Zorg ervoor dat u uw tanden wit en glanzend te houden. Niet over uw tanden gebleekt onprofessioneel, kan dit schade aan uw tanden. Probeer om ze gewit door een tandarts die je kunt vertrouwen.
 • Als je een bepaalde groep vrienden, en iemand handelt als ze willen om het te krijgen, LAAT HEN. U kunt een nieuwe vriend te maken en meer populair, plus dit vertelt mensen dat ze je vriend te kunnen zijn.
 • Maakt niet uit hoe mooi je opkomen voor jezelf. Laat niemand je sollen.
 • Zijn altijd blij met jezelf en de mensen om je heen zal blij zijn met u. Wees nooit negatief, want dat kan mensen stimuleren om weg te blijven van je.
 • Handelen afkoelen en leuk zijn. De meeste van alles, bent een pestkop niet.
 • Zorg ervoor dat je ondergoed niet tonen. Je zou niet willen kijken trashy en dat de reden dat je school afgedwongen schooluniformen, als het een openbare school kan zijn.
 • Als je echt wilt om trendy te krijgen, weet je hele outfit niet te maken met dezelfde kleur. Mix en match je school / uniform kleuren in de accessoires, vesten, blazers, etc. Als jij mag. Maar zorg ervoor dat deze combo's zien er goed uit. Laat je niet gek of te overdrijven, omdat je niet wilt uitzien als een regenboog van school kleuren.
 • Probeer nieuwe sporten zoals bijvoorbeeld skateboarden is een goed idee andere mensen zullen willen boord schaatsen met u en misschien kan je nieuwe vrienden maken.

Waarschuwingen

 • Mensen zullen merken als je probeert te hard. Vergeet niet: minder is meer.
 • En als ze je vechten op het moment gewoon vergeven, vergeten en verder gaan.
 • GEEN mensen beledigen. Dit maakt alleen maar meer vijanden, en minder kans om populair te zijn bij de persoon die je vrienden belediging's.
 • Als iemand handelt onbeleefd ineens, vechten niet terug. Vraag hen wat hen dwars zit, en als al het andere faalt, gewoon rollen je ogen en kijk verveeld als ze geven je een vuile blik.
 • Tonen niet je ondergoed.