Wkanl

Hoe maak je een middelbare school afstuderen prank trekken

Je hebt een paar dagen om een ​​grote lach voor de jaren van de middelbare hebben. Waarom het niet helemaal aan het einde van het schooljaar?

Stappen

Hoe maak je een middelbare school afstuderen prank trekken. Als je een cover story of alibi nodig hebben, denk aan een ruim van tevoren.
Hoe maak je een middelbare school afstuderen prank trekken. Als je een cover story of alibi nodig hebben, denk aan een ruim van tevoren.
 1. 1
  Brainstorm. Maak of lenen zo veel ideeën als je kunt voor uw prank. Kies de meest prominente publieke figuur of icoon voor een maximaal effect. Zorg ervoor dat plan uit elke laatste detail. Een suggestie (iets in het gazon Schrijf in kunstmest, als het groeit de school niet in staat zijn om het eruit te halen.)
 2. 2
  Evalueer uw ideeën. Elimineer alle ideeën die vernietiging van eigendom te betrekken, persoonlijk iemand aan te vallen of kan je eruit getrapt van school.
 3. 3
  Als je een cover story of alibi nodig hebben, denk aan een ruim van tevoren. Het moet een gewoon verhaal, zal iets anders te tekenen achterdocht.
 4. 4
  Rol spelen de grap in je geest. Denk aan hoe het eruit zal zien van andere mensen (leraren, leerlingen, ouders) perspectieven van begin tot eind. Gebruik deze activiteit om uw plan te verfijnen.
 5. 5
  Uitvoeren van uw prank zonder tekenen achterdocht. Als uw idee gaat het verzamelen van tal van materialen, vroeg beginnen en langzaam opbouwen.

Tips

 • Het is gemakkelijk om te komen met een idee dat is grappig om jou of je vrienden, maar is uiteindelijk een slecht idee. Het is veel moeilijker om te komen met een idee dat anderen zullen vinden grappig en nemen als een goedaardig grap. Dus geef jezelf voldoende tijd om te brainstormen.
 • Als u wilt dat partners in uw prank kiezen iemand die je weet dat je kunt vertrouwen als een beste vriend van vriend / vriendin
 • Als u niet wilt raken of in de problemen komen uw beste inzet is om te plannen en uitvoeren van de grap helemaal zelf. Niet verder vertellen. Dit zal waarschijnlijk heel moeilijk om te doen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw prank is grappig, geen domme of gevaarlijk. De meeste alles wat je denkt van misschien wel tegen enkele wet, of op zijn minst krijg je in de problemen met de school of je ouders. Als u personen of eigendom in plaats van ze aan het lachen gekwetst hebben, dan is de kans groter dat ze serieuze stappen tegen u zal nastreven.
 • Als je denkt dat je veilig van het krijgen in de problemen bent omdat je 'al klaar met school, heb je het mis. Je bent niet veilig en het schoolbestuur kan nog steeds hun records te wijzigen en discipline je. Dus kies je prank met dit in gedachten.

Dingen die je nodig hebt

 • Strakke lippen.
 • Een gevoel voor humor (die anderen waarderen).
 • Sneakyness en een goed stel hersens:)