Wkanl

Hoe maak je van een schrijver bult eelt te voorkomen

Heeft een lelijke schrijver bult, of de pijnlijke vinger schade waarvoor je lichaam probeert te compenseren met een niet willen? Of willen niet een om terug te komen als je eenmaal?

Stappen

Hoe maak je van een schrijver bult eelt te voorkomen. Houd uw schrijven instrument correct.
Hoe maak je van een schrijver bult eelt te voorkomen. Houd uw schrijven instrument correct.
 1. 1
  Herken de oorzaak. Een schrijvers bump wordt veroorzaakt door een of potlood wrijven, aanbrengen gerichte druk of zijwaartse kracht tegen of anderszins irritatie van de vinger. Dit beschadigt de verschillende lagen van het weefsel, waardoor het lichaam om zichzelf te beschermen met een stevige maar grove klomp. Het gebruik van dunne potloden en pennen lijkt de kans op het ontwikkelen van een schrijver callus verhogen omdat de handgreep moet zijn dat veel strakker te manipuleren bij het schrijven.
  • Niet zomaar een eelt te verwijderen zonder het aanpakken van het onderliggende probleem. Je kon een blaar, of erger riskeren.
 2. 2
  Schrijf minder. Een toetsenbord is veel efficiënter, een eenvoudige vinger-tik een hele brief vormt. Inderdaad, schrijver eelt aanmerkelijk minder vaak voor als gevolg van het wijdverbreide gebruik van keyboards tegenwoordig.
 3. 3
  Houd uw schrijven instrument correct. Voel met de duim en wijsvinger en de zijde van het eerste gewricht van de middelvinger. Wikkelen vingers rond de pen of potlood de neiging om het instrument te duwen tegen andere vingers harde in plaats van alleen het over het papier te duwen met een vinger het houden van het uit te glijden, met een knokkel tegen het comprimeert de huid in een kleine plek tussen de harde knobbelige en de schrijven instrument.
  • Het kan nodig zijn om voorzichtig te behandelen een eelt dat interfereert met een goede grip.
 4. 4
  Gebruik een schrijfinstrument met een groot genoeg grip die het hoeft niet te worden geperst moeilijk om niet uit te glijden, en bij voorkeur een die een anti-slip coating heeft. Bijvoorbeeld, een matig vette pen, of een dikker dan normaal potlood. Een pen of mechanische potlood met een rubberen slang rond het aangrijpende gebied is het beste. Squishy schuim is niet nodig, al zou je graag het gevoel van het: het doel is niet om te stellen harde knijpen het schrijven instrument (een verspilling van inspanning), maar alleen om veel kracht uit wordt die nodig is om te voorkomen uitglijden te houden.
 5. 5
  Gebruik een schrijfinstrument met een glad oppervlak in plaats van een hoekig die kracht kan richten. Ronde potloden en pennen zijn beter dan zeshoekig. Als wegrollen een probleem zou zijn, glippen iets licht en geen ronde meer dan een deel van hen.
  • Een geribbelde of gegroefde metaal of hard plastic "non-slip" oppervlak kan erger zijn dan een glad oppervlak te zijn: de manier waarop het vermindert uitglijden is door te focussen druk te graven tegengestelde groeven in de huid te duwen tegen, niet door onschuldig toenemende oppervlakte moleculaire aantrekkingskracht als een hoge wrijving compound als rubber zou doen.
 6. 6
  Gebruik een schriftelijk instrument dat gemakkelijk over het papier beweegt. Pennen zijn beter, vooral fontein, roller-ball en types (die zijn meer vatbaar voor lekken en vlekken, echter); allemaal maar erg goedkoop balpennen zijn OK. Als je een potlood moet gebruiken, een hervulbare mechanische beste is, het navulbare plastic lichaam kan veel beter worden gemaakt voor een paar dollars en de leads zijn veel soepeler. Een medium of brede tip schrijfinstrument is het beste, omdat fijne tips hebben de neiging om te graven in en sleep op het papier, die meer kracht.
  • Een druk-cartridge pen zoals een Space Pen houdt de inkt altijd klaar om te schrijven en zo voorkomt de noodzaak om te krabben de bal punt tegen het oppervlak tot de inkt begint te vloeien. Maar, om de vinger irritatie over lange-termijn gebruik te voorkomen, vermijd Space Pennen met gegroefde metalen handgrepen.
  • Een vulpotlood dat intrekbare, vervangbare lang gummen neemt is erg handig.
  • Koop mechanisch-potlood in hoeveelheid van korting kantoorboekhandel verkopers voor een goede prijs - het is een eenvoudig product en mag niet veel kosten.

Tips

 • Een vinger of hand eelt kan ook vormen van herhaalde wrijving veroorzaakt door andere activiteiten, zoals breien of tuinieren. Voor delicate werk, op zoek naar gereedschap met non-slip grips zoals besproken voor pennen. Voor ruw werk, draag werkhandschoenen.

Waarschuwingen

 • Als u ernstige schrijven-gerelateerde kant problemen hebben - meer dan een typische kleine eelt - een arts te raadplegen. Het is erg belangrijk om uw arts laten weten over het zo dat als je enige vorm van behandeling gedaan om het nodig hebben, zal het niet erger.

Dingen die je nodig hebt

 • Geschikte pen of potlood, groter formaat is het beste
 • Toetsenbord, laptop, enz. om handschrift te vervangen