Wkanl

Hoe maak je iemand de waarheid te vertellen

Heb je ooit nodig hebt om een ​​straight, eerlijk antwoord te krijgen van iemand? U mag niet de toegang tot natrium pentathol of amylnitriet hebben, en zelfs als je dat deed, is het illegaal om drugs te gebruiken om de waarheid te wrikken uit iemand. Dit zijn praktische stappen om iemand om de waarheid te vertellen.

Stappen

Hoe maak je iemand de waarheid te vertellen. Probeer de persoon die je de waarheid van willen misleiden.
Hoe maak je iemand de waarheid te vertellen. Probeer de persoon die je de waarheid van willen misleiden.
 1. 1
  Probeer de persoon die je de waarheid van willen misleiden. Zo kan je ze overtuigen je al de waarheid kennen, en gewoon willen dat ze samenzweren met u over wat je lijkt te weten.
 2. 2
  Maak de persoon die u probeert om de waarheid uit te komen denken dat de waarheid is geen big deal, of u niet schelen wat de waarheid is, en ze kunnen flappen het uit van frustratie, om te proberen en maak indruk op je, of om op te scheppen over het. Stel dat je wilt weten wat iemands kwaliteit is, maar denken dat ze misschien niet eerlijk, kan je ze vertelt je maakte een lage rang, en niet schelen, je bent blij dat je deed, dan kunnen zij opscheppen over wat ze eigenlijk gemaakt, in plaats van het opblazen van hun rang.
 3. 3
  Kijk voor het bewijs dat betrekking heeft op wat de waarheid die u zoekt is. Als je de waarheid wilt over waar iemand kreeg een nieuwe fiets weten, en u vermoedt dat ze gestolen, kan je bewijzen die u kunt presenteren aan de persoon om hen te overtuigen om te bekennen vinden.
 4. 4
  Moedig de persoon om u in de ogen kijken als ze praten over het onderwerp dat u probeert om de waarheid te krijgen over. Veel mensen vinden het moeilijk om te liegen als we kijken iemand in de ogen. Houd er echter rekening mee, dat de "goede" leugenaars weet dit en zal proberen om oogcontact te houden te allen tijde te overcompenseren voor de vorige verklaring. Het is natuurlijk om oogcontact te verbreken terwijl het denken, maar niet natuurlijk voor je recht in de ogen kijken naar alle tijden.
 5. 5
  Praat met vrienden van de persoon, en zien of ze bereid zijn om u te helpen. Vaak zal iemand de waarheid aan goede vrienden te delen, maar je moet overwegen of een goede vriend zou "verkopen" hun vriend, of tegen je liegen ook.
 6. 6
  Gebruik van de persoon zwakte tegen hen. Een volwassene kan een achterbakse methode gebruiken tegen een andere volwassene, door die alcoholische dranken aan de "geheime keeper", in een poging om hen dronken en leren de waarheid.
 7. 7
  Beschuldigen de persoon van het doen van iets slechter, zodat hun enige bewijs dat deze beschuldiging vals is is de waarheid dat je probeert om hen toe te laten. Op die manier zal ze de waarheid denken dat het zal hen redden van deze valse beschuldiging overgeven.
 8. 8
  Doe alsof je ze hoort praten in hun slaap, als het een lid van uw naaste familieleden die misschien denken dat je een kans om te luisteren naar wat ze kunnen zeggen, terwijl ze slapen.
 9. 9
  Bedreigen hen met blootstelling als de waarheid wordt niet vrijwillig aangeboden. Als iemand zich schuldig maakt aan een aantal ernstige overtreding, kunnen zij meer bereid zijn om de waarheid te delen als het zal verminderen van de straf of het gemakkelijker maken om de consequenties te aanvaarden.
 10. 10
  Bepaal aan het begin van uw inspanning om bij de waarheid wat je bereid bent te doen, en of het gerechtvaardigd en ethisch om het te doen. Als je wordt nieuwsgierig, mag u geen "recht" om de waarheid, maar als iemand iets verbergt die ofwel kunnen leiden tot ernstige problemen voor iemand, of om iemand uit de problemen, kan het te rechtvaardigen met behulp van serieuze maatregelen om de waarheid te krijgen.
 11. 11
  Blijf rustig. Als u vindt dat mensen tegen je liegt, of niet de hele waarheid op regelmatige basis te vertellen, misschien moet je naar jezelf kijken. Hoe reageer je en reageren op situaties waarin ze worden aangeboden aan u? Als u in een streek of boos wijze op een regelmatige basis te reageren, zullen de mensen zich ongemakkelijk voelen en zal binnenkort beginnen met bepaalde gegevens tegen te houden of weg te laten. Zij zullen proberen om het beeld op een manier die is meer comfortabel en gemakkelijk voor u om te accepteren schilderen. Overwegen om de communicatielijnen te openen door te reageren op informatie op een rustige manier, zelfs wanneer de waarheid is niet mooi. Laat mensen weten dat ze kunnen open en eerlijk met u. Samen kunt u de situatie en zal die, hetzij op te lossen, te corrigeren, of de kwestie om het beter te maken.

Tips

 • Gewoon voorzichtig zijn over kinderen, kunnen ze lastig zijn.
 • Denk na over wat u vermoedt dat de waarheid is eerste. Dit kan u een voordeel.
 • Bestudeer het gedrag van de persoon. Als ze zenuwachtig of lijken erg geconcentreerd, kunnen zij worden liegen. Bij het vertellen van de waarheid, is er vaak geen reden om zo gespannen.
 • Het kan heel moeilijk zijn in tijden

Waarschuwingen

 • Wees geduldig
 • Niet bedreigen of proberen iemand te dwingen als je geen recht of ernstige behoefte aan de waarheid.
 • Zorg ervoor dat u niet overreageren of schreeuwen - die je nergens krijgt.
 • Probeer te begrijpen waarom ze het gedaan heeft, zelfs als je boos bent.
 • Wees ervan bewust dat een hardnekkige poging om de waarheid te krijgen kan woede mensen. Als je de waarheid moeten eruit snel proberen te starten tal van andere gesprekken de hele dag op die manier vragen hen tien keer per dag over het zelfde ding niet verdacht zal lijken.