Wkanl

Hoe maak je geen stress over een breuk

Hier zijn een aantal manieren om over een break-up snel, voordat er iets gebeurt.

Stappen

Hoe maak je geen stress over een breuk. Ga uit met je vrienden.
Hoe maak je geen stress over een breuk. Ga uit met je vrienden.
 1. 1
  Ga uit met je vrienden. * Vergeet niet vrienden ALTIJD je lachen. Als u wilt er overheen te komen, moet je met je vrienden, zodat ze kunnen helpen vergeten en je beter te voelen.
 2. 2
  Schrijf je je gevoelens op een stuk papier. (Het helpt altijd.)
 3. 3
  Heeft zijn / haar vriend niet worden TENZIJ je echt en volledig over hem / haar!
 4. 4
  Wis alle kleine notities en boodschappen die hij je gaf of links op uw telefoon. Wis zijn telefoonnummer. Er is geen zin in het hebben van het meer als je wilt een echte, afgewerkt, clean break te maken.
 5. 5
  Krijg het allemaal uit. 'Cry, schreeuwen en medelijden voor jezelf'. Wentelen in zelfmedelijden. Toch zal een dag terwijl je wentelt je plotseling zeggen: "He ik heb geen zin zwelgen meer vandaag. Voel ik me beter." En de volgende dag voel je je beter en elke dag na dat u nog beter voelen. Snel, iets bijzonders gebeurt, u uw glimlach te herontdekken en eigenlijk lachen om wie je was toen. Opeens ben je dankbaar voor wat de ervaring die je geleerd.
 6. 6
  Zoek een aantal woorden van wijsheid en leven door hen. Een groot stuk werd hier geplaatst op het breken is moeilijk te doen aan boord van een tijdje geleden. Ik hield het, en ik elke ochtend als ik zit aan mijn bureau te lezen. De eerste regel is, 'Beloof jezelf te zijn zo sterk dat niets je kan storen.' Voor mij, dat heeft gewerkt! Het lezen van een eenvoudig klein stukje iemand gepost heeft zo'n grote impact op hoe bekijk ik het allemaal gedaan. Het doet er beter, en binnen een paar weken, de pijn verdwijnt.
 7. 7
  Denk positief. Als je denkt dat je bent geslagen, je bent. Als je denkt dat je durft niet, dat doe je niet. Succes begint met je eigen wil. Het zit allemaal in je gemoedstoestand. Gevechten het leven zijn niet altijd gewonnen door mensen die sterker of sneller. Vroeg of laat de persoon die wint is degene die denkt dat hij kan!
 8. 8
  Wees nooit schamen voor je gevoelens. In het begin van een break-up, wilt u misschien mensen laten zien dat je prima. Dit kan ertoe leiden dat u om uit te gaan en doen alsof je beweegt op volle gang. Je zou zelfs direct beginnen met daten. Als de relatie betekende veel voor je dan je gaat tijd nodig hebben om het verlies van het rouwen. Nooit aannemen dat u nodig heeft om zich te verontschuldigen voor het zich slecht voelen over je nieuwe weg in het leven. Als een relatie eindigt, moet u om te rouwen. Neem de tijd om voorbij de emoties van woede, verdriet en verlies. Zodra u kunt accepteren waar je bent en dat de relatie in het verleden, dan hebt u misschien klaar voor een nieuwe relatie zijn.
 9. 9
  Start een nieuwe hobby of tijdverdrijf. Dit zal u laten concentreren op iets nieuws en interessants en krijg je uit het cirkelvormige denkproces u wel of niet ontwikkelen, na te denken over je ex te veel.
 10. 10
  Dance it out! Verruim uw favoriete muziek en dans als niemand kijkt. Of u nu van bubblegum pop of screamo, laat je uit wat stress!

Tips

 • -Je moet doen wat je gelukkig maakt.

Waarschuwingen

 • Geen toevlucht tot alcohol ooit het zal alleen vermenigvuldigen uw problemen en krijg je ontslagen uit je werk, schadelijk voor uw gezondheid, krijg je in de gevangenis en schade relaties met vrienden en familie gegooid. Als het wordt tot het punt waar dat je voelt dat je alcohol om te gaan moet dan heb je een serieus probleem hebt, en moet u onmiddellijk op zoek gaan naar professionele hulp.
 • Dit kan niet werken voor u, maar vergeet hem of haar. Er zijn nog veel meer voor u klaar.